Tornar Reservar
PDF

Un nou recorregut pels Interiors d’Illa de l’Eixample – 26/01/23 – 10h

Descobrint els jardins amagats de l'Eixample a la zona del Fort Pienc

Un nou recorregut pels Interiors d’Illa de l’Eixample – 26/01/23 – 10h

Un nou recorregut pels Interiors d’Illa de l’Eixample – 26/01/23 – 10h

Descobrint els jardins amagats de l'Eixample a la zona del Fort Pienc
Visites Jardins i Parcs
Jardins
Activitat Club Cultural. No ets soci?
  • Aquesta activitat es troba en curs o ja s'ha realitzat. Consulta les properes activitats disponibles al programa AQUÍ.

Resum del viatge

Visites Jardins i Parcs

Matinal

Visites Jardins i Parcs | Activitat Club Cultural.

Un nou recorregut pels Interiors d’Illa de l’Eixample – 26/01/23 – 10h

Descobrint els jardins amagats de l'Eixample a la zona del Fort Pienc

Aquesta activitat es troba en curs o ja s'ha realitzat. Consulta les properes activitats disponibles al programa AQUÍ.
Destacats de l'Activitat
Itinerari
Preu i condicions
Info pràctica
Horaris i Punt de Trobada
Dades tècniques
Altres dates

El districte de l’Eixample de Barcelona t’enamorarà. Les illes verdes que es troben amagades pels carrers de Barcelona estan plenes de vegetació. Vine amb nosaltres a conèixer aquests jardins únics de Barcelona, estem segur que t’agradaran molt.


No t’oblidis de donar un cop d’ull a les altres pestanyes per estar ben preparat per aquesta sortida.

 

Jardins de l'esquerra de l'Eixample

La idea originària d’Idefons Cerdà de crear illes obertes a l’Eixample per contrarestar la densificació de la ciutat no va ser respectada. Petites indústries, tallers i altres activitats van anar convertint el centre de cada illa en un espai d’ús privat. El 1985 es va recuperar el primer interior d’illa com a espai públic i verd. D’aleshores en endavant, en un progrés lent, però sostingut, Barcelona ha guanyat una cinquantena de petits jardins que fan realitat, encara que sigui parcialment, el somni de Cerdà.

Avui visitarem alguns d’aquests jardins situats a la zona del Fort Pienc a l’Eixample. El fil conductor d’aquesta visita està basat en aspectes biogràfics de les persones a qui han estat dedicats els interiors d’illa, aspectes paisatgístics i botànics, tipologies de jardí, i fins i tot d’ús social.


NOTES: Lloguer de radioguies: 2 € – Import que els guies recolliran al lloc.

Auriculars: 1 € – Es recomana dur els propis per no haver de comprar-los.

Detalls del preu
El preu inclou
  • Organització, Explicacions i Guiatge pels Professors del Centre Europeu.
  • Sortida gratuïta pels membres del Club Cultural Centre Europeu.

El preu NO inclou
  • Lloguer de radioguies: 2 € – Import que els guies recolliran al lloc.
  • Auriculars: 1 € – Es recomana dur els propis per no haver de comprar-los.
Condicions Generals

Les condicions són les reglamentàriament vigents segons la normativa de viatges combinats de la Generalitat de Catalunya. La inscripció, ja sigui personal, per internet, per telèfon o per altres mitjans, implica la plena acceptació de tots i cadascun dels apartats daquesta informació i dels programes detallats i normatives de cada viatge o sortida. que podeu consultar en aquest enllaç totes les Condicions Generals de Reserva.

Mètode de Pagament

Per poder garantir la plaça, un cop confirmada la reserva, cal fer després el pagament corresponent de l’excursió o sortida o la bestreta d’un viatge. No es poden guardar places d’excursions i viatges, si no s’ha fet el pagament corresponent.

 

A les Excursions d’1 dia amb autocar, una vegada efectuada la inscripció i confirmada, es procedirà, a continuació, a pagar la totalitat de l’import de l’excursió en un termini màxim de 4 dies. Aquest import sempre haurà d’estar pagat abans de la sortida.

 

Als Viatges de 2 o més dies de durada, que inclouen hotels, cal fer una bestreta o pagament a compte de la reserva (que s’indica a cada programa) també en el termini màxim de 4 dies després de la inscripció. La resta del pagament s’ha de fer, com a màxim, fins a 30 dies abans de la sortida, o en la data límit indicada a cada programa. Les places reservades i no pagades en els terminis indicats podrien ser anul·lades.

Assegurança de Viatge

Assegurança d’Accidents i Assistència Sanitària Bàsica durant les Activitats i Excursions d’un dia.

En totes les nostres activitats i excursions d’un dia de durada, hem inclòs en el preu una assegurança que cobreix l’assistència sanitària bàsica a causa d’accidents, el rescat, i altres possibles incidències produïdes durant el dia d’excursió. Aquesta assegurança no cobreix el transport de retorn a casa un cop s’ha rebut l’alta. Els trasllats solen ser assumits per mútues privades, assegurances personals, o en el seu defecte han de ser costejats pels participants. Recomanem que consultis la teva mútua privada per aquests casos.

 

T’informem també que el nostre equip de guies està format per oferir acompanyament i segueix el nostre protocol d’actuació en cas d’incidència (Avís immediat al 112), un cop el participant ha estat atès pels serveis d’assistència, el Guia, valorant-ne el cas, retornarà amb el grup per continuar l’activitat.

 

Per informacions sobre les Assegurances de Viatge (+2 dies), fes clic aquí 

  • Sota l’Arc de Triomf (Metro L1 – Renfe R1-R3-R4)