Tornar Reservar
PDF
santa clotilde - jardins . costa brava - lloret

Santa Clotilde, els grans jardins de la Finca Roviralta – 22/1/23 – 8h

Un dels més bonics paratges de la Costa Brava, entre la Cala Boadella, Fenals i Lloret de Mar

Santa Clotilde, els grans jardins de la Finca Roviralta – 22/1/23 – 8h

Santa Clotilde, els grans jardins de la Finca Roviralta – 22/1/23 – 8h

Un dels més bonics paratges de la Costa Brava, entre la Cala Boadella, Fenals i Lloret de Mar
Excursions CulturalsVisites Jardins i Parcs
Jardins Paisatges
Activitat Club Cultural. No ets soci?
  • Aquesta activitat es troba en curs o ja s'ha realitzat. Consulta les properes activitats disponibles al programa AQUÍ.

Resum del viatge

Excursions Culturals | Visites Jardins i Parcs

1 dia

santa clotilde - jardins . costa brava - lloret
Excursions Culturals | Visites Jardins i Parcs | Activitat Club Cultural.

Santa Clotilde, els grans jardins de la Finca Roviralta – 22/1/23 – 8h

Un dels més bonics paratges de la Costa Brava, entre la Cala Boadella, Fenals i Lloret de Mar

Aquesta activitat es troba en curs o ja s'ha realitzat. Consulta les properes activitats disponibles al programa AQUÍ.
Destacats de l'Activitat
Itinerari
Preu i condicions
Info pràctica
Horaris i Punt de Trobada
Dades tècniques
Altres dates

Aquests espectaculars jardins han estat recentment més coneguts per ser utilitzats com a localització a la serie de “La Casa del Dragón” de la saga Joc de Trons.

És un paratge magnífic, molt interessant i atractiu, però desconegut per a moltes persones. Si el dia és bo i clar, les perspectives del mar, la natura i els jardins són esplèndides.

Avui visitarem els magnífics jardins de Santa Clotilde, a l’antiga Finca del Marqués de Roviralta, en un dels més atractius i desconeguts paratges de la Costa Brava, entre la Cala Boadella i Fenals, a la vora de Lloret de Mar.

 

Els jardins tenen una interessant història. El marquès de Roviralta, propietari d’uns Laboratoris Farmacèutics de Barcelona (Lasa), era un enamorat dels jardins romàntics italians i havia conegut a Clotilde Rocamora, una noia de Lloret molt amant dels jardins. Va comprar els seus terrenys quan tot eren vinyes i va contactar amb Nicolau Rubió i Tudurí, el gran arquitecte paisatgista, per realitzar el projecte. El 1927 Clotilde va morir molt jove sense haver-los pogut veure acabats. Aquest succés va paralitzar el projecte fins que, el marquès va conèixer a Odile, la seva segona esposa, i es van reprendre les obres.

 

El resultat van ser uns meravellosos jardins en un dels paratges de la Costa Brava més suggestius i amb grans panoràmiques de la costa mediterrània. Els jardins van pertànyer a la família Roviralta fins que el 1997 l’Ajuntament de Lloret va decidir adquirir-los i van ser declarats Bé Cultural d’Interès Nacional per la Generalitat de Catalunya.

Els jardins representen un estil molt similar al jardí italià. Part de la seva bellesa són les diverses terrasses, escales i camins que s’obren al paisatge de la Cala Boadella, amb unes magnífiques perspectives del mar Mediterrani. Hi ressalten algunes escultures, fonts, miradors, i gran varietat de plantes i flors.

I tot seguit continuarem el dia coneixent Lloret de mar i el seu patrimoni amagat i altres perspectives i racons de la Costa Brava.

 

NOTES: Entrada als jardins 2,5 € aprox. Pagament als guies el día de la sortida.

Detalls del preu
El preu inclou
  • Organització, Explicacions i Guiatge pels Professors del Centre Europeu.
  • Transport en Autocar.

El preu NO inclou
  • Podeu portar el dinar de picnic o reservar algun restaurant de Lloret de Mar
  • Entrada als jardins 2,5 € aprox. Pagament als guies el día de la sortida.
Condicions Generals

Les condicions són les reglamentàriament vigents segons la normativa de viatges combinats de la Generalitat de Catalunya. La inscripció, ja sigui personal, per internet, per telèfon o per altres mitjans, implica la plena acceptació de tots i cadascun dels apartats daquesta informació i dels programes detallats i normatives de cada viatge o sortida. que podeu consultar en aquest enllaç totes les Condicions Generals de Reserva.

Mètode de Pagament

Per poder garantir la plaça, un cop confirmada la reserva, cal fer després el pagament corresponent de l’excursió o sortida o la bestreta d’un viatge. No es poden guardar places d’excursions i viatges, si no s’ha fet el pagament corresponent.

 

A les Excursions d’1 dia amb autocar, una vegada efectuada la inscripció i confirmada, es procedirà, a continuació, a pagar la totalitat de l’import de l’excursió en un termini màxim de 4 dies. Aquest import sempre haurà d’estar pagat abans de la sortida.

 

Als Viatges de 2 o més dies de durada, que inclouen hotels, cal fer una bestreta o pagament a compte de la reserva (que s’indica a cada programa) també en el termini màxim de 4 dies després de la inscripció. La resta del pagament s’ha de fer, com a màxim, fins a 30 dies abans de la sortida, o en la data límit indicada a cada programa. Les places reservades i no pagades en els terminis indicats podrien ser anul·lades.

Assegurança de Viatge

Assegurança d’Accidents i Assistència Sanitària Bàsica durant les Activitats i Excursions d’un dia.

En totes les nostres activitats i excursions d’un dia de durada, hem inclòs en el preu una assegurança que cobreix l’assistència sanitària bàsica a causa d’accidents, el rescat, i altres possibles incidències produïdes durant el dia d’excursió. Aquesta assegurança no cobreix el transport de retorn a casa un cop s’ha rebut l’alta. Els trasllats solen ser assumits per mútues privades, assegurances personals, o en el seu defecte han de ser costejats pels participants. Recomanem que consultis la teva mútua privada per aquests casos.

 

T’informem també que el nostre equip de guies està format per oferir acompanyament i segueix el nostre protocol d’actuació en cas d’incidència (Avís immediat al 112), un cop el participant ha estat atès pels serveis d’assistència, el Guia, valorant-ne el cas, retornarà amb el grup per continuar l’activitat.

 

Per informacions sobre les Assegurances de Viatge (+2 dies), fes clic aquí 

– Ús de mascareta a l’interior de l’autocar, col.locada correctament.

Sortida en autocar de Diagonal – Muntaner amb les parades habituals.