Tornar Reservar
PDF

Jardins d’interior d’illa de la dreta de l’Eixample -9/02/22-10h

Els jardins que hagués volgut Ildefons Cerdà

Jardins d’interior d’illa de la dreta de l’Eixample -9/02/22-10h

Jardins d’interior d’illa de la dreta de l’Eixample -9/02/22-10h

Els jardins que hagués volgut Ildefons Cerdà
Visites Jardins i Parcs
Història Jardins
Activitat Club Cultural. No ets soci?
  • Aquesta activitat es troba en curs o ja s'ha realitzat. Consulta les properes activitats disponibles al programa AQUÍ.

Resum del viatge

Visites Jardins i Parcs

Matinal

Visites Jardins i Parcs | Activitat Club Cultural.

Jardins d’interior d’illa de la dreta de l’Eixample -9/02/22-10h

Els jardins que hagués volgut Ildefons Cerdà

Aquesta activitat es troba en curs o ja s'ha realitzat. Consulta les properes activitats disponibles al programa AQUÍ.
Destacats de l'Activitat
Itinerari
Preu i condicions
Info pràctica
Horaris i Punt de Trobada
Dades tècniques
Altres dates

Descripció: Farem una ruta dedicada a visitar alguns jardins i zones verdes de la Dreta de l’Eixample. Ens centrarem en els espais dels interiors de les illes de la trama octogonal de carrers de l’Eixample.


Ildefons Cerdà, quan va dissenyar l’Eixample, volia que les illes fossin obertes i amb zones verdes, però aquesta idea no es va respectar. Petites indústries, tallers i altres activitats van anar convertint el centre de cada illa en un espai d’ús privat. El 1985 es va recuperar el primer interior d’illa com a espai públic i verd: la Torre de les aigües. D’aleshores ençà, en un procés lent, però sostingut, Barcelona ha guanyat una cinquantena de petits jardins que fan realitat, encara que sigui parcialment, el somni de Cerdà.


Descobrirem alguns d’aquests espais, i parlarem dels aspectes biogràfics de les persones a qui han estat dedicats els interiors d’illa, aspectes paisatgístics i botànics, tipologies de jardí, i fins i tot d’ús social d’uns espais únics a Europa.


 

Detalls del preu
El preu inclou
  • Organització, Explicacions i Guiatge pels Professors del Centre Europeu.
  • Activitats gratuïta pels Socis del Club Cultural Centre Europeu.


El preu NO inclou

Servei de radioguies i auriculars

Per fer més còmode la sortida i seguint els ordenaments i consells municipals que afecten les visites turístiques en grup, utilitzarem receptors de lloguer. L’ús de radioguies incrementa la seguretat durant les sortides ja que permet mantenir les distàncies, alhora que millora l’escolta de les explicacions dels Professors i Guies. El seu ús serà OBLIGATORI per a poder realitzar l’activitat.

Aquests aparells els portaran els guies el mateix dia de la visita i el seu cost per persona és de 2 € (pagament el dia de la visita amb import exacte). D’altra banda, a partir d’ara i per tal de reduir l’ús d’auriculars d’un sol ús, aquests es cobraran a un cost suplementari de 1 €. T’animem a que portis els teus propis auriculars i així contribuïm a la disminució de residus i plàstics d’un sol ús.

Condicions Generals

Les condicions són les reglamentàriament vigents segons la normativa de viatges combinats de la Generalitat de Catalunya. La inscripció, ja sigui personal, per internet, per telèfon o per altres mitjans, implica la plena acceptació de tots i cadascun dels apartats daquesta informació i dels programes detallats i normatives de cada viatge o sortida. que podeu consultar en aquest enllaç totes les Condicions Generals de Reserva.

Mètode de Pagament

Per poder garantir la plaça, un cop confirmada la reserva, cal fer després el pagament corresponent de l’excursió o sortida o la bestreta d’un viatge. No es poden guardar places d’excursions i viatges, si no s’ha fet el pagament corresponent.

A les Excursions d’1 dia amb autocar, una vegada efectuada la inscripció i confirmada, es procedirà, a continuació, a pagar la totalitat de l’import de l’excursió en un termini màxim de 4 dies. Aquest import sempre haurà d’estar pagat abans de la sortida.

Als Viatges de 2 o més dies de durada, que inclouen hotels, cal fer una bestreta o pagament a compte de reserva (que indica a cada programa) també en el termini màxim de 4 dies després de la inscripció. La resta del pagament s’ha de fer, com a màxim, fins a la data límit indicada a cada programa. Les places reservades i no pagades en els terminis indicats seran anul·lades.

Assegurança de Viatge

Assegurança de viatge

En tots els nostres viatges de més d´un dia, caps de setmana i ponts, hem inclòs en el preu una assegurança de viatge que cobreix l´assistència mèdica i altres possibles incidències produïdes DURANT un viatge. Per això, no cal tenir cap preocupació sobre això. Es pot demanar més informació sobre aquesta pòlissa a les nostres oficines. Aquesta assegurança NO INCLOU les despeses de cancel·lació produïdes ABANS de la sortida, sigui quina sigui la causa. D’altra banda, recomanem portar a tots els viatges per Europa, la Targeta Sanitària Europea, que emet la Seguretat Social i que es pot demanar a l’INSS, personalment o per Internet.

Assegurança opcional de Cancel·lació

Per evitar qualsevol incidència ABANS d’un viatge, recomanem contractar una assegurança de cancel·lació que cobreix una malaltia greu imprevista (no preexistent), accident personal, hospitalització, mort familiar o incidència, produïts abans de la sortida, d’acord amb les condicions de la pòlissa . La contractació d’aquesta assegurança opcional es pot fer a les nostres oficines, haurà de pagar-la al moment de fer la reserva del viatge (i no posteriorment). En cas de contractació, el Centre Europeu és només una figura intermediària en la contractació d’assegurances de cancel·lació, i la relació contractual és entre l’empresa asseguradora i la persona participant en el viatge. Alternativament també podeu contractar una assegurança de cancel·lació directament a una corredoria d’assegurances, o directament a l’asseguradora de la vostra elecció.

Punt de trobada: A la porta del Palau Robert del Passeig de Gràcia núm. 107, proper a la cantonada amb la Diagonal.

Accés: Aprop hi ha la parada del Metro L3 (verda) i L5 (blava) estació Diagonal i FGC Provença.