Tornar Reservar

Els singulars Jardins del Parc de la Trinitat -15/12/21 -10h

Una insòlita illa verda al bell mig del Nus de la Trinitat

Els singulars Jardins del Parc de la Trinitat -15/12/21 -10h

Els singulars Jardins del Parc de la Trinitat -15/12/21 -10h

Una insòlita illa verda al bell mig del Nus de la Trinitat
Jardins i Parcs
Jardins
Activitat Club Cultural. No ets soci?
 • image description Dates del viatge

  Dimecres, 15 desembre 2021

 • image description Durada

  Matinal

 • image description Hora de sortida

  10:00

 • image description Transport

  Metro | A peu

 • image description Ocupació

  Disponible

 • image description Lloc de trobada

  A l’Estació Metro Trinitat Vella (L1 vermella), a la sortida Parc de la Trinitat

 • image description Què trobarem

  Una visita sorprenent per un magnífic jardí ubicat al bell mig del Nus de la Trinitat

Resum de l'Excursió

Jardins i Parcs

Matinal

Jardins i Parcs | Activitat Club Cultural.

Els singulars Jardins del Parc de la Trinitat -15/12/21 -10h

Una insòlita illa verda al bell mig del Nus de la Trinitat

Una visita sorprenent per un magnífic jardí ubicat al bell mig del Nus de la Trinitat

Lloc de trobada:

A l’Estació Metro Trinitat Vella (L1 vermella), a la sortida Parc de la Trinitat

 • Dia de sortida

  Dimecres, 15 desembre 2021
 • Hora de sortida

  10:00
 • Transport

  Metro | A peu
 • Preu

  Gratis per a socis
Descripció de l'Activitat
Preu i condicions
Info pràctica
Horaris i Punt de Trobada
Dades tècniques
Altres dates

Els Jardins de la Trinitat

Descripció: visitarem els Jardins de la Trinitat, curiosament encabits dins d’un dels anells viaris més importants de Barcelona, on conflueixen la Ronda de Dalt i la Ronda Litoral. Un espai que compta amb una ubicació singular i una biodiversitat remarcable, amb llargues fileres d’àlbers, un bosc de pollancres, oliveres que ressegueixen els camins del turonet, pruneres o xiprers que delimiten alguns punts del parc.


Cal destacar el magnífic canal d’aigua i la gran extensió de gespa, així com alguns elements artístics. A mig camí del turó, ens sorprendrà l’obra dels Cavalls desbocats de Josep Ros (1993), un gran fris que retalla el perfil de 15 cavalls salvatges.


Punt de trobada:

A l’Estació Metro Trinitat Vella (L1 vermella), a la sortida Parc de la Trinitat

Detalls del preu
El preu inclou
 • Organització, Explicacions i Guiatge pels Professors del Centre Europeu.
 • Sortida gratuïta pels membres del Club Cultural Centre Europeu

El preu NO inclou
 • Servei de radioguies i auriculars

Per fer més còmode la sortida i seguint els ordenaments i consells municipals que afecten les visites turístiques en grup, utilitzarem receptors de lloguer. L’ús de radioguies incrementa la seguretat durant les sortides ja que permet mantenir les distàncies, alhora que millora l’escolta de les explicacions dels Professors i Guies. El seu ús serà OBLIGATORI per a poder realitzar l’activitat.

Aquests aparells els portaran els guies el mateix dia de la visita i el seu cost per persona és de 2 € (pagament el dia de la visita amb import exacte). D’altra banda, a partir d’ara i per tal de reduir l’ús d’auriculars d’un sol ús, aquests es cobraran a un cost suplementari de 1 €. T’animem a que portis els teus propis auriculars i així contribuïm a la disminució de residus i plàstics d’un sol ús.

Condicions Generals

Les condicions són les reglamentàriament vigents segons la normativa de viatges combinats de la Generalitat de Catalunya. La inscripció, tant si és personal, per internet, per telèfon o per altres mitjans, implica la plena acceptació de tots i cadascun dels apartats d’aquesta informació i dels programes detallats i normatives de cada viatge o sortida. que pots consultar en aquest enllaç totes les Condicions Generals de Reserva.

 

 

Mètode de Pagament

Per poder garantir la plaça, un cop confirmada la reserva, cal fer a continuació el pagament corresponent de l’excursió o sortida o la bestreta d’un viatge. No és possible guardar places d’excursions i viatges, si no s’ha fet el pagament corresponent.

 • A les Excursions d’1 dia en autocar, un cop efectuada la inscripció i confirmada la mateixa, es procedirà, tot seguit, a pagar la totalitat de l’import de l’excursió en un termini màxim de 4 dies. Aquest import haurà d’estar sempre pagat abans de la sortida.
 • En els Viatges de 2 o més dies de durada, que inclouen hotels, cal fer una bestreta o paga i senyal de reserva (que s’indica en cada programa) també en el termini màxim de 4 dies després de la inscripció. La resta del pagament s’ha de fer, com a màxim, fins a la data límit indicada en cada programa. Les places reservades i no pagades en els terminis indicats seran anul·lades.

 

Assegurança de Viatge

Assegurança de viatge

En tots els nostres viatges de més d’un dia, caps de setmana i ponts, hem inclòs en el preu una assegurança de viatge que cobreix l’assistència mèdica i altres possibles incidències produïdes DURANT un viatge. Per això, no cal tenir cap preocupació al respecte. Es pot demanar més informació sobre aquesta pòlissa a les nostres oficines. Aquesta assegurança NO INCLOU les despeses de cancel·lació produïdes ABANS de la sortida, qualsevol que sigui la causa. D’altra banda, recomanem portar en tots els viatges per Europa, la Targeta Sanitària Europea, que emet la Seguretat Social i que es pot demanar a l’INSS, personalment o per Internet.

Assegurança opcional de Cancel·lació

Per evitar qualsevol incidència ABANS d’un viatge, recomanem contractar una assegurança de cancel·lació que cobreix una malaltia greu imprevista (no preexistent), accident personal, hospitalització, defunció familiar o incidència, produïts abans de la sortida, d’acord amb les condicions de la pòlissa. La contractació d’aquesta assegurança opcional es pot fer a les nostres oficines, caldrà pagar-la en el moment de fer la reserva del viatge (i no posteriorment). En cas de contractació, el Centre Europeu es només una figura intermediària en la contractació d’assegurances de cancel·lació, essent la relació contractual entre l’empresa asseguradora i la persona participant en el viatge. Alternativament també pots contractar una assegurança de cancel·lació directament a una corredoria d’assegurances, o directament a l’asseguradora de la teva elecció.

En aquest enllaç troba les condicions de cancel·lació per Excursions i Viatges Culturals pagats: Normatives Cancel·lació.

COVID-19 – ATENCIÓ: A causa del Covid-19, establim unes mesures de seguretat seguint les recomanacions de les autoritats sanitàries, fins a nou avís. Les sortides seran en grups reduïts i els guies utilitzaran mascareta, altaveus o radioguies i mesures de distanciament adequades. També hi haurà unes mesures d’obligat compliment pels assistents:

 • Ús de mascareta durant tota la durada de l’activitat.
 • Mantenir 1,5-2 metres de distància mínim entre els participants.
 • Es recomana l’ús de gel hidroalcohòlic.

A l’Estació de Metro Trinitat Vella (L1 vermella), a la sortida Parc de la Trinitat.