Tornar Reservar
PDF

Els Jardins secrets de Vic i la curiosa Torre Pericas a Torelló – 06/05/23 – 8h

Itinerari especial per les antigues muralles i els jardins amagats de la ciutat

Els Jardins secrets de Vic i la curiosa Torre Pericas a Torelló – 06/05/23 – 8h

Els Jardins secrets de Vic i la curiosa Torre Pericas a Torelló – 06/05/23 – 8h

Itinerari especial per les antigues muralles i els jardins amagats de la ciutat
Excursions CulturalsVisites Jardins i Parcs
Art Jardins
Activitat Club Cultural. No ets soci?
 • Aquesta activitat es troba en curs o ja s'ha realitzat. Consulta les properes activitats disponibles al programa AQUÍ.

Resum del viatge

Programa Activitats Culturals | Excursions Culturals | Visites Jardins i Parcs

1 dia

Programa Activitats Culturals | Excursions Culturals | Visites Jardins i Parcs | Activitat Club Cultural.

Els Jardins secrets de Vic i la curiosa Torre Pericas a Torelló – 06/05/23 – 8h

Itinerari especial per les antigues muralles i els jardins amagats de la ciutat

Aquesta activitat es troba en curs o ja s'ha realitzat. Consulta les properes activitats disponibles al programa AQUÍ.
Destacats de l'Activitat
Itinerari
Preu i condicions
Info pràctica
Horaris i Punt de Trobada
Dades tècniques
Altres dates

En aquesta sortida veurem com els espais verds entren en diàleg amb la ciutat de Vic a la seva zona medieval, al voltant de la muralla i també en la zona del primer eixample barroc. Veurem alguns espais que són molt complicats de visitar habitualment, gràcies a una visita exclusiva amb un guia local.

I a la tarda també veurem un altre espai que no és fàcil de veure lliurement, la Torre Pericas o Torre Nova de La Coromina a Torelló. Obra clau del Noucentisme de l’arquitecte Josep Maria Pericas que té uns jardins també molt especials.

Una visita única de jardins on descobrirem llocs amagats i curiosos!

La ciutat de Vic té un nucli històric dels més monumentals de Catalunya. Hi destaca la seva majestuosa catedral amb un campanar romànic, el temple romà o la seva espectacular plaça major. Però avui, amb un guia local i amb la nostra guia de jardins, farem un passeig per la zona de les muralles i descobrirem alguns jardins amagats i altres espais curiosos de Vic. La ruta serà un descobriment d’aquests espais verds que estan en diàleg amb la ciutat actual en un entorn medieval i barroc.

Després, a la tarda, seguirem la nostra ruta descobrint la Torre Pericas o Torre Nova de la Coromina a Torelló. Torre Pericas, és una casa projectada per l’arquitecte Josep Maria Pericas el 1920 amb estil noucentista i on també s’aprecien influències neoromàniques. Concebuda com a torre d’estiueig per ell i la seva dona. D’aquest important arquitecte tenim alguns edificis interessants a Barcelona, com una finca a la Diagonal al costat del Palau Robert o l’església de Carme al Raval. La casa hi destaca la seva torre de pedra i també els bonics jardins que la rodegen. Hi farem una visita exclusiva per descobrir els seus secrets!  Al capvespre retorn a Barcelona, amb arribada prevista cap a les 20 h aprox.

 

NOTES: Entrades als espais i ruta exclusiva 12 € aprox. Aquest pagament als guies el dia de la sortida. Al migdia temps lliure a Vic per dinar, passejar,… Podeu reservar algun dels seus restaurants o portar el pícnic de casa.

Detalls del preu
El preu inclou
 • Organització, Explicacions i Guiatge pels Professors del Centre Europeu.
 • Transport en Autocar.
 • Assegurança d’Accidents i Assistència Sanitària Bàsica.

El preu NO inclou
 • Esmorzar: Farem una parada per esmorzar en ruta.
 • Dinar: Al migdia temps lliure a Vic per dinar, passejar,… Podeu reservar algun dels seus restaurants o portar el pícnic de casa.
 • Entrades als espais i ruta exclusiva, 12 € aprox. Aquest pagament als guies el día de la sortida.
Condicions Generals

Les condicions són les reglamentàriament vigents segons la normativa de viatges combinats de la Generalitat de Catalunya. La inscripció, ja sigui personal, per internet, per telèfon o per altres mitjans, implica la plena acceptació de tots i cadascun dels apartats d’aquesta informació i dels programes detallats i normatives de cada viatge o sortida.

 

Condicions de Cancel·lació i Canvis:

-Excursions (1 dia): A les persones que hagin pagat una sortida, excursió o activitat d’1 dia i la cancel·lin fins a 72 hores abans de la mateixa per circumstàncies de força major, se’ls guardarà l’import durant 1 any per a fer una altra sortida o excursió similar. El pagament NO es reemborsable. Les cancel·lacions produïdes dins de les 72 h anteriors o bé la no presentació a l’hora de sortida no donen dret a cap devolució o reemborsament, qualsevol que sigui el motiu. Tots els canvis i cancel·lacions hauran de fer-se sempre per escrit en dia laborable a info@centroeuropeo.com

-Viatges (+2 dies): Podeu consultar en aquest enllaç totes les Condicions Generals de Reserva.

 

Mètode de Pagament

Per poder garantir la plaça, un cop confirmada la reserva, cal fer després el pagament corresponent de l’excursió o sortida o la bestreta d’un viatge. No es poden guardar places d’excursions i viatges, si no s’ha fet el pagament corresponent.

A les Excursions d’1 dia amb autocar, una vegada efectuada la inscripció i confirmada, es procedirà, a continuació, a pagar la totalitat de l’import de l’excursió en un termini màxim de 4 dies. Aquest import sempre haurà d’estar pagat abans de la sortida.

Als Viatges de 2 o més dies de durada, que inclouen hotels, cal fer una bestreta o pagament a compte de la reserva (que s’indica a cada programa) també en el termini màxim de 4 dies després de la inscripció. La resta del pagament s’ha de fer, com a màxim, fins a 30 dies abans de la sortida, o en la data límit indicada a cada programa. Les places reservades i no pagades en els terminis indicats podrien ser anul·lades.

Assegurança de Viatge

Assegurança d’Accidents i Assistència Sanitària Bàsica durant les Activitats i Excursions

Excursions 1 dia: En totes les nostres activitats i excursions d’un dia de durada, hem inclòs en el preu una assegurança que cobreix l’assistència sanitària bàsica a causa d’accidents, el rescat, i altres possibles incidències produïdes durant el dia d’excursió. Aquesta assegurança no cobreix el transport de retorn a casa un cop s’ha rebut l’alta. Els trasllats solen ser assumits per mútues privades, assegurances personals, o en el seu defecte han de ser costejats pels participants. Recomanem que consultis la teva mútua privada per aquests casos. T’informem també que el nostre equip de guies està format per oferir acompanyament i segueix el nostre protocol d’actuació en cas d’incidència (Avís immediat al 112), un cop el participant ha estat atès pels serveis d’assistència, el Guia, valorant-ne el cas, retornarà amb el grup per continuar l’activitat.

 

Viatges: Per informacions sobre les Assegurances de Viatge (+ 2 dies) i Assegurances de Cancel.lació, fes clic aquí 


Important: Cap de les assegurances de cancel·lació inclou el lliure desistiment (no venir a un viatge sense causa justificada). Tampoc s’inclouen les malalties nervioses, psíquiques, mentals o depressives, amb o sense hospitalització.

Sortida en autocar des de Muntaner-Diagonal amb les parades habituals.


 • Hora de sortida indicada: 1a parada: Muntaner 213 (entre Diagonal i Londres, vorera del Bar Velòdrom).
 • 5 minuts després, aprox.: 2a parada: València 266 (Parada de bus situada entre Passeig de Gràcia i Rambla de Catalunya, a prop del Metro L3-L4 i Renfe Passeig de Gràcia);
 • 10 minuts després, aprox.: 3a parada: València 460 (Zona Sagrada Família, a la parada del bus situada entre Marina i Lepant, a prop Metro L2-L5 Sagrada Família);
 • 20 minuts després, aprox.: 4a i última parada: Av.Meridiana 388. A la parada del bus situada davant de la “matalasseria” de la cantonada del passeig de Fabra i Puig i molt a prop del Metro L1  Fabra i Puig i Renfe Sant Andreu Arenal. ATENCIÓ: No és a l’estació d’autobusos.