Els Jardins del Roquer a Arbúcies

Baixar Els Jardins del Roquer - Centre Europeu
Resum de l'Excursió
Jardins i Parcs / Matinal
Excursió no programada
  • Aquesta excursió no està programat en aquests moments si estàs interessat contacta’ns.

    Contacta'ns
Sobre l'Excursió
Els Jardins del Roquer a Arbúcies
Excursió no programada
  • Aquesta excursió no està programat en aquests moments si estàs interessat contacta’ns.

    Contacta'ns

Sortida en autocar, 8,00 h del Centre amb les parades habituals.


Presentació: El  Jardí Dendrològic del Roquer és un magnífic espai de propietat privada situat a Arbúcies. Pertany a la família Garolera, propietària forestal, que ha reunit en aquest indret una  exposició excepcional d’arbres procedents de l’ aprofitament forestal del massís del Montseny i d’arreu del món. La visita permet fer un passeig entre exemplars centenaris dels cinc continents.

El jardí acull més de 150 espècies de plantes i arbres, moltes de les quals són exemplars únics, com un cedre de l’Himàlaia amb pinyes de color lila, o la magnòlia més gran d’Europa, que fa 3,92 metres de circumferència. També s’hi poden veure pins, avets, sequoies, araucàries, palmeres, ginkos, i xiprers. També és un moment excepcional per a visitar els Jardins del Roquer a Arbúcies, ja que hi coincidirem amb la època de floració de les camèlies, una de les flors que floreix durant  l’hivern.

Inaugurem aquesta nova tipologia de sortides, de la mà de la Professora Mireia Teixidó, tècnica en Jardineria i Paisatgisme, on descobrirem els secrets dels parcs i jardins de Catalunya. La seva diversitat botànica i faunística serà la protagonista d’aquestes visites, juntament amb la història, les anècdotes, i els elements artístics que enriqueixen el nostre patrimoni verd. Aprendrem a identificar les plantes, els arbres, les flors i la seva època de floració. A més, aquestes visites seran realitzades d’una forma pausada i relaxada, pel que esperem que aquestes sortides representin per a tots els participants un moment de pau, benestar, i harmonia amb la natura.

Notes: Aquesta és una sortida matinal amb autocar, en la que abans de dinar serem de tornada a Barcelona (aprox. 14 h). L’entrada als Jardins del Roquer és 6 € (pagament in situ).

 

Els Jardins del Roquer Arbúcies - Centre Europeu
Els Jardins del Roquer Arbúcies - Centre Europeu