Els Jardins del Parc de la Pegaso

Baixar Descobrint el Parc de la Pegaso
Resum de l'Excursió
Jardins i Parcs / Matinal
Excursió no programada
  • Aquesta excursió no està programat en aquests moments si estàs interessat contacta’ns.

    Contacta'ns
Sobre l'Excursió
Els Jardins del Parc de la Pegaso
Excursió no programada
  • Aquesta excursió no està programat en aquests moments si estàs interessat contacta’ns.

    Contacta'ns

Dimecres 1 abril 2020 – Excursió Matinal de Jardins


Lloc de trobada: 10 h a l’Av. Meridiana 388 (a tocar del Passeig de Fabra i Puig i junt matalasseria). Metro Fabra i Puig L1 i Renfe Sant Andreu Arenal.


El Parc de la Pegaso està situat en els terrenys que fins els anys 70 van estar ocupats per la fàbrica ENASA (Empresa Nacional de Autocamiones, Sociedad Anónima) que produïa els coneguts camions Pegaso. En el paviment d’una petita placeta del parc s’ha reproduït la figura de Pegàs, el cavall alat que va ser durant molts anys l’emblema d’ENASA. El passeig per aquest parc convida a recordar l’arquitectura industrial de mitjans del segle XX a Barcelona.


El parc, inaugurat el 1986, ha desenvolupat en aquestes gairebé tres dècades una vegetació frondosa. El canal d’aigua és un element essencial d’aquest espai verd: el travessa en diagonal des de l’entrada pel carrer de la Sagrera fins a l’extrem que voreja el carrer del Pegàs. L’aigua discorre per espais ombrívols que fan pensar en els boscos de ribera. Diversos ponts creuen el canal en diferents punts del seu recorregut, algun d’ells de clara inspiració japonesa. T’hi esperem!


Notes: cal dur calçat còmode.

parc de la pegaso
parc pegaso