Tornar Reservar
Descobrint els Jardins de Pedralbes

Els Jardins del Palau Reial de Pedralbes -27/6 -12h

Un Palau amb un toc de distinció

Els Jardins del Palau Reial de Pedralbes -27/6 -12h

Els Jardins del Palau Reial de Pedralbes -27/6 -12h

Un Palau amb un toc de distinció
Jardins i Parcs
Art Jardins
Activitat Club Cultural. No ets soci?
  • Activitat NO programada.

Resum de l'Excursió

Jardins i Parcs

Matinal

Descobrint els Jardins de Pedralbes
Jardins i Parcs | Activitat Club Cultural.

Els Jardins del Palau Reial de Pedralbes -27/6 -12h

Un Palau amb un toc de distinció

Activitat NO programada.

Us recomanem llegir les mesures de seguretat que seguirem en aquestes primeres activitats que apareixen al final de l’explicació.


L’origen de l’indret que avui visitarem, es troba en el projecte de ciutat jardí per a l’alta burgesia barcelonina de començaments del segle XX, promogut per la família Güell a la finca de la seva propietat. La ciutat jardí de Pedralbes va fracassar parcialment i això va motivar que finalment la família Güell cedís al rei Alfons XIII una part de la finca que es va convertir en el Palau Reial de Pedralbes, i que va ser destinat a estança del monarca en les seves visites a Barcelona.


Nicolau M. Rubió i Tudurí es va fer càrrec de transformar les terres de conreu i el jardí existents en l’espai tal com avui el coneixem. Va respectar, entre altres arbres centenaris, un important conjunt de 23 cedres de l’Himàlaia. Als jardins també hi ha coníferes til·lers i molts arbustos. L’estil francès que es pot veure des de l’entrada principal, amb jocs d’aigua i escultures, els dóna un toc de distinció especial.


NOTA: Punt de trobada a la porta del parc, situat a l’ Avinguda Diagonal, molt a la vora de la sortida del Metro L3 Palau Reial.


 

Presentació del viatge

*COVID 19 – AVIS IMPORTANT: En les sortides i activitats que realitzem després del confinament establim unes mesures de seguretat seguint les recomanacions de les autoritats sanitàries, i les normatives vigents fins a nou avís.

Normes generals:

– Els guies utilitzaran mascareta, i els medis adients possibles en cada cas, com altaveus, micròfons, radioguies, … etc per facilitar l’escolta de les explicacions i les mesures de distanciament adequades.

– En les visites culturals, passejades i sortides urbanes aquestes seran especialment per espais oberts i en grups reduïts. La durada dels recorreguts disminuirà a fi de poder oferir més comoditat en la seva realització.

També hi haurà unes mesures d’obligat compliment pels assistents (els guies no acceptaran en la sortida el participant que les incompleixi):

– Ús de mascareta durant tota la durada de l’activitat.
– Mantenir 1,5 metres de distància mínim entre els participants.
– Es recomana l’ús de gel hidroalcohòlic desinfectant homologat.
– Seguir en tot moment les indicacions dels Guies i Professors durant el transcurs de l’activitat.

La durada i protocol d’actuació d’aquestes mesures de seguretat pel COVID19 estaran subjectes als canvis i actualitzacions que es poguessin aplicar en futures revisions de la normativa oficial aprovada per les autoritats sanitàries competents.

Descobrint els Jardins del Palau de Pedralbes
Descobrint els Jardins del Palau de Pedralbes