Tornar Reservar
PDF
Els Jardins de Cap Roig

Els Jardins de Cap Roig a la Costa Brava

El Baix Empordà – Calella de Palafrugell i Llafranc

Els Jardins de Cap Roig a la Costa Brava

Els Jardins de Cap Roig a la Costa Brava

El Baix Empordà – Calella de Palafrugell i Llafranc
Excursions CulturalsVisites Jardins i Parcs
Història Paisatges Jardins
Activitat Club Cultural. No ets soci?
  • Aquesta activitat es troba en curs o ja s'ha realitzat. Consulta les properes activitats disponibles al programa AQUÍ.

Resum del viatge

Excursions Culturals | Visites Jardins i Parcs

1 dia

Els Jardins de Cap Roig
Excursions Culturals | Visites Jardins i Parcs | Activitat Club Cultural.

Els Jardins de Cap Roig a la Costa Brava

El Baix Empordà – Calella de Palafrugell i Llafranc

Aquesta activitat es troba en curs o ja s'ha realitzat. Consulta les properes activitats disponibles al programa AQUÍ.

NOVA DATA: Dissabte 12 setembre 2020 – Sortida a les 8 h del matí en autocar des del Centre, amb les parades habituals. Preu Socis: 32 €


Descripció: Una excursió cultural que us recomanem especialment, ja que descobrirem els secrets dels Jardins de Cap Roig, que es troben just davant del mar en un paratge extraordinari de la Costa Brava. Aquest indret del Baix Empordà ocupa un espai de 17 hectàrees i conté unes 800 espècies de plantes d’arreu del món, distribuïdes en diversos espais, creant jocs de colors i ambients diversos.

Els jardins tenen el seu origen en els anys 20 quan el coronel rus Nicolai Woevodsky i l’aristòcrata anglesa Dorothy Webster, van buscar un indret per construir el seu somni a la Costa Brava. Tot aquest patrimoni va ser cedit el 1969 amb la condició que es preservés per al futur. Avui els jardins són gestionats per una coneguda entitat bancària.

Dins el recinte dels Jardins de Cap Roig s’hi troben diversos jardins amb identitat pròpia units per camins, placetes, i miradors. També hi trobem una combinació dels elements naturals amb obres d’art, gràcies a diverses escultures d’autors contemporanis. Des dels jardins es poden veure les curioses illes Formigues.

A la tarda, i després de deixar temps lliure per dinar a Calella de Palafrugell, farem una passejada molt tranquil·la fins a Llafranc pel camí de Ronda. I al capvespre retornarem a Barcelona per l’autopista.


Notes: Al migdia, temps lliure a Calella-Llafranc per dinar, passejar, estar a la platja…  Podeu portar el dinar de pícnic o reservar algun restaurant de la població. Recomanem dur un calçat esportiu.

L’entrada als Jardins de Cap Roig es pagarà el mateix dia de la sortida: 5 €


 

 

*COVID 19 – AVIS IMPORTANT: En les sortides i activitats que realitzem establim unes mesures de seguretat seguint les recomanacions de les autoritats sanitàries, i les normatives vigents fins a nou avís.

Normes generals:

– Els guies utilitzaran mascareta, i els medis adients possibles en cada cas, com altaveus, micròfons, radioguies, … etc per facilitar l’escolta de les explicacions i les mesures de distanciament adequades.

– En el cas de les sortides en autocar, es reduirà el nombre de participants per adequar-se a la normativa que hi hagi en cada moment en relació a l’ocupació dels autocars i medis de transport.

– Els autocars estaran sempre desinfectats abans de les excursions i disposaran de gel hidroalcohòlic homologat per l’ús dels clients.

– En les excursions i sortides es deixarà temps lliure per esmorzar i dinar, prioritzant els menjars de pícnic. Es recomana dur aigua a totes les sortides, així com l’esmorzar i el dinar de casa, per evitar les aglomeracions en bars i restaurants. Si es vol menjar en un restaurant, es recomana reservar prèviament.

– En les visites culturals, passejades i sortides urbanes aquestes seran especialment per espais oberts i en grups reduïts. La durada dels recorreguts disminuirà a fi de poder oferir més comoditat en la seva realització.

També hi haurà unes mesures d’obligat compliment pels assistents (els guies no acceptaran en la sortida el participant que les incompleixi):

– Ús de mascareta durant tota la durada de l’activitat.
– Mantenir 1,5 metres de distància mínim entre els participants.
– Es recomana l’ús de gel hidroalcohòlic desinfectant homologat.
– Seguir en tot moment les indicacions dels Guies i Professors durant el transcurs de l’activitat.

La durada i protocol d’actuació d’aquestes mesures de seguretat pel COVID19 estaran subjectes als canvis i actualitzacions que es poguessin aplicar en futures revisions de la normativa oficial aprovada per les autoritats sanitàries competents.

excursió a Calella de Palafrugell