Els Jardins de Cap Roig

Baixar Els Jardins de Cap Roig
Resum de l'Excursió
Jardins i Parcs / 1 dia
Excursió no programada
  • Aquesta excursió no està programat en aquests moments si estàs interessat contacta’ns.

    Contacta'ns
Sobre l'Excursió
Els Jardins de Cap Roig
Excursió no programada
  • Aquesta excursió no està programat en aquests moments si estàs interessat contacta’ns.

    Contacta'ns

Natura i art es troben en aquest indret de 17 hectàrees que conté un miler d’espècies de plantes d’arreu del món i escultures de mestres contemporanis. Els jardins tenen el seu origen en els anys 20 quan el coronel rus Nicolai Woevodsky i l’aristòcrata anglesa Dorothy Webster, van buscar un indret per construir el seu somni a la Costa Brava. Tot aquest patrimoni va ser cedit el 1969 amb la condició que es preservés per al futur. Avui els jardins estan gestionats per una coneguda entitat bancària.

Dins el recinte dels Jardins de Cap Roig s’hi troben diversos jardins amb identitat pròpia units per encantadors camins, placetes, i miradors, des d’un d’ells es poden divisar les illes Formigues. L’auditori a l’aire lliure és l’escenari d’un dels esdeveniments musicals i escènics més prestigiosos que es fan a l’estiu a Catalunya, el Festival Jardins de Cap Roig.

Per la tarda, i després de deixar temps lliure per dinar a Calella de Palafrugell, farem una passejada molt tranquila fins a Llafranc pel camí de Ronda, per després dirigir-nos a visitar el Far de Sant Sebastià, on seguirem gaudint d’unes vistes extraordinàries sobre la Mediterrània. Retorn a Barcelona, després d’un dia esplèndid a la Costa Brava.

Entrada als Jardins de Cap Roig: 3 € – Preu especial de grup. Pagament in situ. Clients Caixabank us podeu beneficiar de descomptes addicionals en l’entrada. Cal dur una documentació que ho acrediti.

El Far de Sant Sebastià
Calella Palafrugell - costa brava