Tornar Reservar

Els Jardins de Cactus de Begur -11/12/21 -8h

Els paisatges de la Costa Brava i els jardins de plantes espinoses i crasses

Els Jardins de Cactus de Begur -11/12/21 -8h

Els Jardins de Cactus de Begur -11/12/21 -8h

Els paisatges de la Costa Brava i els jardins de plantes espinoses i crasses
Excursions CulturalsJardins i Parcs
Paisatges Jardins
Activitat Club Cultural. No ets soci?
 • image description Dates del viatge

  Dissabte, 11 desembre 2021

 • image description Durada

  1 dia

 • image description Hora de sortida

  08:00

 • image description Transport

  Autocar

 • image description Preu

  32€

 • image description Ocupació

  Disponible

 • image description Lloc de trobada

  Sortida en autocar del Centre Europeu (Diagonal – Muntaner) amb les parades habituals.

 • image description Què trobarem

  Un dia entre els encisadors paisatges i jardins de la Costa Brava, on cactus i plantes crasses troben l'oportunitat ideal per créixer.

Resum de l'Excursió

Excursions Culturals | Jardins i Parcs

1 dia

Excursions Culturals | Jardins i Parcs | Activitat Club Cultural.

Els Jardins de Cactus de Begur -11/12/21 -8h

Els paisatges de la Costa Brava i els jardins de plantes espinoses i crasses

Un dia entre els encisadors paisatges i jardins de la Costa Brava, on cactus i plantes crasses troben l'oportunitat ideal per créixer.

Lloc de trobada:

Sortida en autocar del Centre Europeu (Diagonal – Muntaner) amb les parades habituals.

 • Dia de sortida

  Dissabte, 11 desembre 2021
 • Hora de sortida

  08:00
 • Transport

  Autocar
 • Preu

  32€
Descripció de l'Activitat
Preu i condicions
Info pràctica
Horaris i Punt de Trobada
Dades tècniques
Altres dates

Descripció: Avui agafem el nostre autocar per a dirigir-nos cap al Baix Empordà, en un preciós dia, on gaudirem de la tranquil·litat i el bon clima d’aquesta terra en temporada baixa. Begur i els seus voltants són un dels paratges més bonics de la Costa Brava. Els seus hiverns suaus i sense grans contrasts son una oportunitat pel cultiu de cactus i plantes crasses.

Anirem a visitar el Cactarium d’Esclanyà, que està dirigit per una família dedicada des de fa més de 30 anys al cultiu i comercialització de plantes ornamentals, cactus, plantes crasses i euphorbies. Treballen amb un ampli assortit de varietats, unes 300 aproximadament, que van variant durant el transcurs de la temporada i que es poden observar al mateix temps en diferents mides.

Avui és un dia per a conèixer els sorprenents i enigmàtics Cactus, una planta resilient i resistent, que s’ha posat molt de moda en les decoracions d’interiors modernes. Passejarem entre plantes espinoses i tiges gruixudes, autèntics supervivents a la sequera, que han desenvolupat tot un seguit de mecanismes adaptatius. De fet, aquests cossos engruixits informen de la capacitat d’aquestes plantes per acumular aigua en els seus teixits, de convertir-se en dipòsits naturals.

Després ens acostarem a Begur, per contemplar les emblemàtiques cales de la Costa Brava i esprémer els seus atractius en aquest moment de l’any en què tot queda envoltat d’una atmosfera de pau i tranquil·litat. Arribada a Barcelona cap a les 20 h del vespre.

 

Detalls del preu
El preu inclou
 • Organització, Explicacions i Guiatge pels Professors del Centre Europeu.
 • Transport en Autocar.
 • Assegurança d’Atenció Mèdica i Assistència Sanitària.

El preu NO inclou
 • Dinar (serà lliure a Begur)
Condicions Generals

Les condicions són les reglamentàriament vigents segons la normativa de viatges combinats de la Generalitat de Catalunya. La inscripció, tant si és personal, per internet, per telèfon o per altres mitjans, implica la plena acceptació de tots i cadascun dels apartats d’aquesta informació i dels programes detallats i normatives de cada viatge o sortida. que pots consultar en aquest enllaç totes les Condicions Generals de Reserva.

 

 

Mètode de Pagament

Per poder garantir la plaça, un cop confirmada la reserva, cal fer a continuació el pagament corresponent de l’excursió o sortida o la bestreta d’un viatge. No és possible guardar places d’excursions i viatges, si no s’ha fet el pagament corresponent.

 • A les Excursions d’1 dia en autocar, un cop efectuada la inscripció i confirmada la mateixa, es procedirà, tot seguit, a pagar la totalitat de l’import de l’excursió en un termini màxim de 4 dies. Aquest import haurà d’estar sempre pagat abans de la sortida.
 • En els Viatges de 2 o més dies de durada, que inclouen hotels, cal fer una bestreta o paga i senyal de reserva (que s’indica en cada programa) també en el termini màxim de 4 dies després de la inscripció. La resta del pagament s’ha de fer, com a màxim, fins a la data límit indicada en cada programa. Les places reservades i no pagades en els terminis indicats seran anul·lades.

 

Assegurança de Viatge

Assegurança de viatge

En tots els nostres viatges de més d’un dia, caps de setmana i ponts, hem inclòs en el preu una assegurança de viatge que cobreix l’assistència mèdica i altres possibles incidències produïdes DURANT un viatge. Per això, no cal tenir cap preocupació al respecte. Es pot demanar més informació sobre aquesta pòlissa a les nostres oficines. Aquesta assegurança NO INCLOU les despeses de cancel·lació produïdes ABANS de la sortida, qualsevol que sigui la causa. D’altra banda, recomanem portar en tots els viatges per Europa, la Targeta Sanitària Europea, que emet la Seguretat Social i que es pot demanar a l’INSS, personalment o per Internet.

Assegurança opcional de Cancel·lació

Per evitar qualsevol incidència ABANS d’un viatge, recomanem contractar una assegurança de cancel·lació que cobreix una malaltia greu imprevista (no preexistent), accident personal, hospitalització, defunció familiar o incidència, produïts abans de la sortida, d’acord amb les condicions de la pòlissa. La contractació d’aquesta assegurança opcional es pot fer a les nostres oficines, caldrà pagar-la en el moment de fer la reserva del viatge (i no posteriorment). En cas de contractació, el Centre Europeu es només una figura intermediària en la contractació d’assegurances de cancel·lació, essent la relació contractual entre l’empresa asseguradora i la persona participant en el viatge. Alternativament també pots contractar una assegurança de cancel·lació directament a una corredoria d’assegurances, o directament a l’asseguradora de la teva elecció.

En aquest enllaç troba les condicions de cancel·lació per Excursions i Viatges Culturals pagats: Normatives Cancel·lació.

Al migdia temps lliure per dinar a Begur. Podeu reservar algun dels seus restaurants o portar-vos el dinar de casa.


 

COVID 19 – AVIS IMPORTANT: En les sortides i activitats que realitzem establim unes mesures de seguretat:

– Ús de mascareta a l’interior de l’autocar, col.locada correctament. L’ús de la mascareta s’aconsella també durant l’activitat quan no es pugui mantenir la distància de seguretat.
– Mantenir 1,5-2 metres de distància mínim entre els participants.
– Es recomana l’ús de gel hidroalcohòlic desinfectant homologat.
– Seguir en tot moment les indicacions dels Guies i Professors durant el transcurs de l’activitat.

Informació parades autocars
 • Hora de sortida indicada: 1a parada: Muntaner 213 (entre Diagonal i Londres, vorera del Bar Velòdrom) i al costat del Centre Europeu
 • 5 minuts després, aprox.: 2a parada: València 266 (Parada de bus situada entre Passeig de Gràcia i Rambla de Catalunya, a prop del Metro L3-L4 i Renfe Passeig de Gràcia);
 • 10 minuts després, aprox.: 3a parada: València 460 (Zona Sagrada Família, a la parada del bus situada entre Marina i Lepant, a prop Metro L2-L5 Sagrada Família);
 • 20 minuts després, aprox.: 4a i última parada: Av.Meridiana 388. A la parada del bus situada davant de la “matalasseria” de la cantonada del passeig de Fabra i Puig i molt a prop del Metro L1  Fabra i Puig i Renfe Sant Andreu Arenal. ATENCIÓ: No és a l’estació d’autobusos.