Tornar Reservar
PDF
Excursió als Jardins Mar i Murtra de Blanes

Els encisadors Jardins de Marimurtra i el Castell d’Hostalric – 01/04/23 – 8h

Els variats paisatges de la comarca de La Selva, de la Costa Brava a la Fortalesa d'Hostalric

Els encisadors Jardins de Marimurtra i el Castell d’Hostalric – 01/04/23 – 8h

Els encisadors Jardins de Marimurtra i el Castell d’Hostalric – 01/04/23 – 8h

Els variats paisatges de la comarca de La Selva, de la Costa Brava a la Fortalesa d'Hostalric
Excursions CulturalsVisites Jardins i Parcs
Art Paisatges Jardins
Activitat Club Cultural. No ets soci?
 • image description Dates del viatge

  Dissabte, 01 abril 2023

 • image description Durada

  1 dia

 • image description Hora de sortida

  08:00

 • image description Transport

  Autocar

 • image description Preu socis

  32€

 • image description No socis

  +12€

 • image description Ocupació

  Inscripcions obertes

 • image description Lloc de trobada

  Sortida en autocar de Diagonal-Muntaner amb les parades habituals

 • image description Què trobarem

  Visitarem el esplèndid Jardí Marimurtra de Blanes, ubicat en un indret idíl·lic davant del Mar Mediterrani, i descobrirem també els secrets del pintoresc Castell d'Hostalric.

Resum del viatge

Programa Activitats Culturals | Excursions Culturals | Visites Jardins i Parcs

1 dia

Excursió als Jardins Mar i Murtra de Blanes
Programa Activitats Culturals | Excursions Culturals | Visites Jardins i Parcs | Activitat Club Cultural.

Els encisadors Jardins de Marimurtra i el Castell d’Hostalric – 01/04/23 – 8h

Els variats paisatges de la comarca de La Selva, de la Costa Brava a la Fortalesa d'Hostalric

Visitarem el esplèndid Jardí Marimurtra de Blanes, ubicat en un indret idíl·lic davant del Mar Mediterrani, i descobrirem també els secrets del pintoresc Castell d'Hostalric.

Lloc de trobada:

Sortida en autocar de Diagonal-Muntaner amb les parades habituals

 • Dia de sortida

  Dissabte, 01 abril 2023
 • Hora de sortida

  08:00
 • Transport

  Autocar
 • Preu socis

  32€
Destacats de l'Activitat
Itinerari
Preu i condicions
Info pràctica
Horaris i Punt de Trobada
Dades tècniques
Altres dates

El Jardí Botànic de Marimurtra de Blanes, és considerat un dels més interessants i espectaculars de Catalunya. La seva ubicació davant del Mar Mediterrani, damunt d’un penya-segat a l’indret on comença la Costa Brava, el fa un paratge únic i excepcional. Farem una visita guiada, per conèixer les seves espècies i gaudir del seu extraordinari paisatge, i a la tarda coneixerem l’espectacular Fortalesa d’Hostalric, amb les muralles i el castell.

Avui gaudirem de la visita al Jardí de Marimurtra de Blanes, que pel seu atractiu paisatgístic que fa sigui un dels jardins botànics més interessants d’Europa. Situat a un dels primers paratges de la Costa Brava, damunt la Cala Sa Forcanera, ha estat valorat com un Bé Cultural d’Interès Nacional i el 2009 va rebre la Creu de Sant Jordi.

 

El jardí Marimurtra va ser fundat fa més de 90 anys per l’alemany Carl Faust, empresari i promotor de les ciències biològiques, amb la idea que fos la seu de l’Estació Internacional de Biologia Mediterrània. És, per tant, un lloc dedicat a la ciència, però també la bellesa, amb placetes, camins, i miradors singulars. En tan sols 4 hectàrees les col·leccions de plantes de Marimurtra reuneixen unes 4.000 espècies. Marimurtra es divideix en tres zones principals -subtropical, temperada i mediterrània- en les quals, a més de les comunitats autòctones, es poden veure o comunitats vegetals dels cinc continents.

 

Després de la visita al jardí i de gaudir de les vistes al mar a Blanes anirem a Hostalric. La població es troba sobre un turó, entre la via romana i el congost del riu Tordera, per tant, un molt bon emplaçament per viure-hi i desenvolupar-se. Veurem el patrimoni més important de la vila – el Castell convertit en fortalesa, les antigues muralles, les torres, etc. mentre gaudim de magnífiques vistes a la Vall de la Tordera, al Montseny i al Montnegre. Al capvespre retorn a Barcelona amb arribada a les 20 h aprox.

 

NOTES: Entrada al Jardí de Blanes i Castell d’Hostalric  11 € aprox. Pagament als guies el dia de la sortida. Al migdia temps lliure a Blanes per dinar, passejar,… Podeu reservar algun dels seus restaurants o portar el pícnic de casa. Cal dur un calçat esportiu i antilliscant per la passejada pel jardí i la fortalesa d’Hostalric. Accedirem al Jardí Marimurtra a peu des del Port de Blanes.

Excursió de Jardins i Paisatges als Jardins Mar i Murtra de Blanes
Hostalric
Detalls del preu
El preu inclou
 • Organització, Explicacions i Guiatge pels Professors del Centre Europeu.
 • Transport en Autocar.
 • Assegurança bàsica d’accidents i assistència sanitària.

El preu NO inclou
 • Esmorzar: Farem una parada per esmorzar en ruta.
 • Dinar: Al migdia temps lliure a Blanes per dinar, passejar,… Podeu reservar algun dels seus restaurants o portar el pícnic de casa.
 • Entrada al Jardí de Blanes i Castell d’Hostalric, 11 € aprox. Pagament als guies el dia de la sortida.
Condicions Generals

Les condicions són les reglamentàriament vigents segons la normativa de viatges combinats de la Generalitat de Catalunya. La inscripció, ja sigui personal, per internet, per telèfon o per altres mitjans, implica la plena acceptació de tots i cadascun dels apartats daquesta informació i dels programes detallats i normatives de cada viatge o sortida. que podeu consultar en aquest enllaç totes les Condicions Generals de Reserva.

Mètode de Pagament

Per poder garantir la plaça, un cop confirmada la reserva, cal fer després el pagament corresponent de l’excursió o sortida o la bestreta d’un viatge. No es poden guardar places d’excursions i viatges, si no s’ha fet el pagament corresponent.

 

A les Excursions d’1 dia amb autocar, una vegada efectuada la inscripció i confirmada, es procedirà, a continuació, a pagar la totalitat de l’import de l’excursió en un termini màxim de 4 dies. Aquest import sempre haurà d’estar pagat abans de la sortida.

 

Als Viatges de 2 o més dies de durada, que inclouen hotels, cal fer una bestreta o pagament a compte de la reserva (que s’indica a cada programa) també en el termini màxim de 4 dies després de la inscripció. La resta del pagament s’ha de fer, com a màxim, fins a 30 dies abans de la sortida, o en la data límit indicada a cada programa. Les places reservades i no pagades en els terminis indicats podrien ser anul·lades.

Assegurança de Viatge

Assegurança d’Accidents i Assistència Sanitària Bàsica durant les Activitats i Excursions d’un dia.

En totes les nostres activitats i excursions d’un dia de durada, hem inclòs en el preu una assegurança que cobreix l’assistència sanitària bàsica a causa d’accidents, el rescat, i altres possibles incidències produïdes durant el dia d’excursió. Aquesta assegurança no cobreix el transport de retorn a casa un cop s’ha rebut l’alta. Els trasllats solen ser assumits per mútues privades, assegurances personals, o en el seu defecte han de ser costejats pels participants. Recomanem que consultis la teva mútua privada per aquests casos.

 

T’informem també que el nostre equip de guies està format per oferir acompanyament i segueix el nostre protocol d’actuació en cas d’incidència (Avís immediat al 112), un cop el participant ha estat atès pels serveis d’assistència, el Guia, valorant-ne el cas, retornarà amb el grup per continuar l’activitat.

 

Per informacions sobre les Assegurances de Viatge (+2 dies), fes clic aquí 

 • Cal dur un calçat esportiu i antilliscant per la passejada pel jardí i la fortalesa d’Hostalric.
 • Protecció solar i aigua en una ampolla reutilitzable.
 • Accedirem al Jardí Marimurtra a peu des del Port de Blanes.

Sortida en autocar des de Muntaner-Diagonal amb les parades habituals.


 • Hora de sortida indicada: 1a parada: Muntaner 213 (entre Diagonal i Londres, vorera del Bar Velòdrom).
 • 5 minuts després, aprox.: 2a parada: València 266 (Parada de bus situada entre Passeig de Gràcia i Rambla de Catalunya, a prop del Metro L3-L4 i Renfe Passeig de Gràcia);
 • 10 minuts després, aprox.: 3a parada: València 460 (Zona Sagrada Família, a la parada del bus situada entre Marina i Lepant, a prop Metro L2-L5 Sagrada Família);
 • 20 minuts després, aprox.: 4a i última parada: Av.Meridiana 388. A la parada del bus situada davant de la “matalasseria” de la cantonada del passeig de Fabra i Puig i molt a prop del Metro L1  Fabra i Puig i Renfe Sant Andreu Arenal. ATENCIÓ: No és a l’estació d’autobusos.