El Parc de Vallparadís de Terrassa -15/7 -18h

Baixar
Resum de l'Excursió
Jardins i Parcs / Tarda
Hora de sortida:
18:00
Data
Dc 15 jul. 2020
Durada
Tarda
Tipus d'excursió
Art | Jardins
Transport
Tren FGC
Preu
Gratuïta Socis
Excursió Programada
Sobre l'Excursió
El Parc de Vallparadís de Terrassa -15/7 -18h
Resum de l'excursió
 • Dates:

  Dimecres, 15 de juliol de 2020

 • Hora de sortida:

  18:00

 • Durada

  Tarda

 • Tipus d'excursió:

  Art | Jardins

 • Transport:

  Tren FGC

 • Preu:

  Gratuïta Socis

 • Excursió Programada

PUNT DE TROBADA: 18,00 h – A la sortida de l’estació dels FGC, Vallparadís Universitat de la línia S1 (Terrassa). A la sortida inferior, que dóna directament al Parc de Vallparadís.

Transport: Podeu agafar el Ferrocarrils de la Generalitat, FGC línia S1 a Terrassa a Plaça Catalunya, Provença, Gràcia, Muntaner, Sarrià, etc … Preveieu un temps de viatge d’uns 50-60 minuts aprox.


Descripció: Ens trobarem en el Parc de Vallparadís, un parc situat al centre de Terrassa, creuant pràcticament de punta a punta la ciutat, de nord a sud i que fa la funció de pulmó verd per aquesta capital del Vallès Occidental.

Amb més de 3,5 km de longitud, engloba l’espai d’antics torrents com són el de les Bruixes, l’Horta dels Frares, o espais de nova creació com són el Parc de les Percepcions, la Devesa o la gran Piscina.

Segons l’estació de l’any, el paisatge canvia de colors i olors, gràcies a la gran varietat d’espècies vegetals i d’arbres, que ara a l’estiu donen grans espais d’ombra.

A part de les importants zones verdes també hi trobem diversos edificis i monuments al llarg del seu recorregut, destacant el conjunt de la Seu d’Ègara, el Castell Cartoixa, el Museu Tèxtil, i diversos ponts i passarel·les, com l’antic pont de Sant Pere o la moderna passarel·la penjant.


NOTES: Passejada cultural. Durada unes 2 h. Cal dur un calçat esportiu, aigua, gorra i protecció solar.


 

*COVID 19 – AVIS IMPORTANT: En les sortides i activitats que realitzem després del confinament establim unes mesures de seguretat seguint les recomanacions de les autoritats sanitàries, i les normatives vigents fins a nou avís.

Normes generals:

– Els guies utilitzaran mascareta, i els medis adients possibles en cada cas, com altaveus, micròfons, radioguies,… etc per facilitar l’escolta de les explicacions i les mesures de distanciament adequades.

– En les visites culturals, passejades i sortides urbanes aquestes seran especialment per espais oberts i en grups reduïts. La durada dels recorreguts disminuirà a fi de poder oferir més comoditat en la seva realització.

També hi haurà unes mesures d’obligat compliment pels assistents (els guies no acceptaran en la sortida el participant que les incompleixi):

– Ús de mascareta durant tota la durada de l’activitat.
– Mantenir 1,5 metres de distància mínim entre els participants.
– Es recomana l’ús de gel hidroalcohòlic desinfectant homologat.
– Seguir en tot moment les indicacions dels Guies i Professors durant el transcurs de l’activitat.

La durada i protocol d’actuació d’aquestes mesures de seguretat pel COVID19 estaran subjectes als canvis i actualitzacions que es poguessin aplicar en futures revisions de la normativa oficial aprovada per les autoritats sanitàries competents.