Tornar Reservar
PDF
Els Jardins del Roquer Arbúcies - Centre Europeu

Arbúcies, un jardí amagat i els arbres de Santa Fe del Montseny – 19/03/2023 – 8h

El Montseny, Arbúcies i Viladrau, paisatges encisadors de Catalunya

Arbúcies, un jardí amagat i els arbres de Santa Fe del Montseny – 19/03/2023 – 8h

Arbúcies, un jardí amagat i els arbres de Santa Fe del Montseny – 19/03/2023 – 8h

El Montseny, Arbúcies i Viladrau, paisatges encisadors de Catalunya
Excursions CulturalsVisites Jardins i Parcs
Paisatges Jardins
Activitat Club Cultural. No ets soci?
 • Aquesta activitat es troba en curs o ja s'ha realitzat. Consulta les properes activitats disponibles al programa AQUÍ.

Resum del viatge

Programa Activitats Culturals | Excursions Culturals | Visites Jardins i Parcs

1 dia

Els Jardins del Roquer Arbúcies - Centre Europeu
Programa Activitats Culturals | Excursions Culturals | Visites Jardins i Parcs | Activitat Club Cultural.

Arbúcies, un jardí amagat i els arbres de Santa Fe del Montseny – 19/03/2023 – 8h

El Montseny, Arbúcies i Viladrau, paisatges encisadors de Catalunya

Aquesta activitat es troba en curs o ja s'ha realitzat. Consulta les properes activitats disponibles al programa AQUÍ.
Destacats de l'Activitat
Itinerari
Preu i condicions
Info pràctica
Horaris i Punt de Trobada
Dades tècniques
Altres dates

Una oportunitat per poder visitar un jardí privat a Arbúcies. Té una col·lecció d’arbres única, com la magnòlia més gran d’Europa!

Un dia on el massís del Montseny serà el protagonista juntament amb els seus boscos majestuosos!

A Arbúcies visitarem el  Jardí Dendrològic del Roquer, és un magnífic espai de propietat privada situat a Arbúcies. Pertany a la família Garolera, propietària forestal, que ha reunit en aquest indret una  exposició excepcional d’arbres procedents de l’aprofitament forestal del massís del Montseny i d’arreu del món. La visita permet fer un passeig entre exemplars centenaris dels cinc continents. El jardí acull més de 150 espècies de plantes i arbres, moltes de les quals són exemplars únics, com un cedre de l’Himàlaia amb pinyes de color lila, o la magnòlia més gran d’Europa, que fa 3,92 metres de circumferència. També s’hi poden veure pins, avets, sequoies, araucàries, palmeres, ginkgos, i xiprers. Després d’aquesta visita anirem a Viladrau on deixarem temps lliure per dinar a alguns dels seus restaurants o fer pícnic a algun dels seus entorns naturals o les seves fonts…

 

I després ens enfilarem amb el nostre autocar cap al Montseny per anar a Santa Fe. Allà hi ha el centre d’informació del Montseny de Can Casades, edifici modernista que va ser construït el 1900 com a segona residència. Hi destaquen tres sequoies (originàriament eren quatre, però una va morir per l’impacte d’un llamp) que arriben a superar els 40 metres d’alçària i la més gran té un perímetre de 6,62 metres. D’allà, qui vulgui, farem un passeig per mig del bosc fins al famós Pantà de Santa Fe, un petit embassament construït entre 1920 i 1935 amb la finalitat de generar energia elèctrica. Un veritable llac totalment integrat en el paisatge i que ha esdevingut en una de les icones del parc natural. Al capvespre retorn a Barcelona amb arribada a les 20 h aprox.

 

NOTES: Entrada al museu 6 € aprox. Pagament als guies el día de la sortida. Al migdia temps lliure a Viladrau per dinar, passejar,… Recomanem portar el pícnic de casa. També podeu reservar algun dels seus restaurants. Cal dur un calçat esportiu i antilliscant.

 

Detalls del preu
El preu inclou
 • Organització, Explicacions i Guiatge pels Professors del Centre Europeu.
 • Transport en Autocar.
 • Assegurança d’Accidents i Assistència Sanitària Bàsica.

El preu NO inclou
 • Esmorzar: Farem una parada per esmorzar en ruta.
 • Dinar: Al migdia temps lliure a Viladrau per dinar, passejar,… Podeu reservar algun dels seus restaurants o portar el pícnic de casa.
 • Entrada al museu uns 6€ aprox. Pagament als guies el día de la sortida.
Condicions Generals

Les condicions són les reglamentàriament vigents segons la normativa de viatges combinats de la Generalitat de Catalunya. La inscripció, ja sigui personal, per internet, per telèfon o per altres mitjans, implica la plena acceptació de tots i cadascun dels apartats daquesta informació i dels programes detallats i normatives de cada viatge o sortida. que podeu consultar en aquest enllaç totes les Condicions Generals de Reserva.

Mètode de Pagament

Per poder garantir la plaça, un cop confirmada la reserva, cal fer després el pagament corresponent de l’excursió o sortida o la bestreta d’un viatge. No es poden guardar places d’excursions i viatges, si no s’ha fet el pagament corresponent.

 

A les Excursions d’1 dia amb autocar, una vegada efectuada la inscripció i confirmada, es procedirà, a continuació, a pagar la totalitat de l’import de l’excursió en un termini màxim de 4 dies. Aquest import sempre haurà d’estar pagat abans de la sortida.

 

Als Viatges de 2 o més dies de durada, que inclouen hotels, cal fer una bestreta o pagament a compte de la reserva (que s’indica a cada programa) també en el termini màxim de 4 dies després de la inscripció. La resta del pagament s’ha de fer, com a màxim, fins a 30 dies abans de la sortida, o en la data límit indicada a cada programa. Les places reservades i no pagades en els terminis indicats podrien ser anul·lades.

Assegurança de Viatge

Assegurança d’Accidents i Assistència Sanitària Bàsica durant les Activitats i Excursions d’un dia.

En totes les nostres activitats i excursions d’un dia de durada, hem inclòs en el preu una assegurança que cobreix l’assistència sanitària bàsica a causa d’accidents, el rescat, i altres possibles incidències produïdes durant el dia d’excursió. Aquesta assegurança no cobreix el transport de retorn a casa un cop s’ha rebut l’alta. Els trasllats solen ser assumits per mútues privades, assegurances personals, o en el seu defecte han de ser costejats pels participants. Recomanem que consultis la teva mútua privada per aquests casos.

 

T’informem també que el nostre equip de guies està format per oferir acompanyament i segueix el nostre protocol d’actuació en cas d’incidència (Avís immediat al 112), un cop el participant ha estat atès pels serveis d’assistència, el Guia, valorant-ne el cas, retornarà amb el grup per continuar l’activitat.

 

Per informacions sobre les Assegurances de Viatge (+2 dies), fes clic aquí 

 • AVIS: En les sortides, excursions i activitats que realitzem establim unes mesures de seguretat:
  • -Seguir en tot moment les indicacions i normatives dels Guies i Professors durant el transcurs de l’activitat.
  • -Per respecte a tots els participants, es demana la màxima puntualitat en els punts de sortida i parades durant les visites.
  • -A totes les sortides cal dur un calçat esportiu i antilliscant per evitar caigudes i relliscades en paviments inestables, irregulars o humits, i en especial per la passejada i les visites per aquesta zona del Montseny.

Sortida en autocar des de Muntaner-Diagonal amb les parades habituals.

 

 • Hora de sortida indicada: 1a parada: Muntaner 213 (entre Diagonal i Londres, vorera del Bar Velòdrom).
 • 5 minuts després, aprox.: 2a parada: València 266 (Parada de bus situada entre Passeig de Gràcia i Rambla de Catalunya, a prop del Metro L3-L4 i Renfe Passeig de Gràcia);
 • 10 minuts després, aprox.: 3a parada: València 460 (Zona Sagrada Família, a la parada del bus situada entre Marina i Lepant, a prop Metro L2-L5 Sagrada Família);
 • 20 minuts després, aprox.: 4a i última parada: Av.Meridiana 388. A la parada del bus situada davant de la “matalasseria” de la cantonada del passeig de Fabra i Puig i molt a prop del Metro L1  Fabra i Puig i Renfe Sant Andreu Arenal. ATENCIÓ: No és a l’estació d’autobusos.