Tornar Reservar
PDF

19/09/21 -9h- Els Jardins del Garraf i la Masia d’En Cabanyes

Els jardins de Terramar - Sitges i els paisatges de la comarca del Garraf

19/09/21 -9h- Els Jardins del Garraf i la Masia d’En Cabanyes

19/09/21 -9h- Els Jardins del Garraf i la Masia d’En Cabanyes

Els jardins de Terramar - Sitges i els paisatges de la comarca del Garraf
Excursions CulturalsVisites Jardins i Parcs
Art Història Jardins
Activitat Club Cultural. No ets soci?
  • Aquesta activitat es troba en curs o ja s'ha realitzat. Consulta les properes activitats disponibles al programa AQUÍ.

Resum del viatge

Excursions Culturals | Visites Jardins i Parcs

1 dia

Excursions Culturals | Visites Jardins i Parcs | Activitat Club Cultural.

19/09/21 -9h- Els Jardins del Garraf i la Masia d’En Cabanyes

Els jardins de Terramar - Sitges i els paisatges de la comarca del Garraf

Aquesta activitat es troba en curs o ja s'ha realitzat. Consulta les properes activitats disponibles al programa AQUÍ.
Destacats de l'Activitat
Itinerari
Preu i condicions
Info pràctica
Horaris i Punt de Trobada
Dades tècniques
Altres dates

Descripció: Iniciarem aquest dia de cultura i jardins a la comarca del Garraf visitant la Masia d’en Cabanyes, situada a prop de Vilanova i la Geltrú. Aquesta casa va ser construïda a finals del segle XVIII i és un cas excepcional d’arquitectura a Catalunya per acostar-se als models pal·ladians. Farem una visita a la casa i als seus petits jardins per parlar d’aquestes construccions del moviment del Romanticisme. I també coneixerem el llegat de la família Cabanyes, i les seves aportacions en el món de la literatura, la pintura, l’arquitectura, posant en especial èmfasi al poeta Manuel de Cabanyes, o al pintor Alexandre de Cabanyes. A la planta noble es conserven algunes de les estances originals, amb la sala de música, la biblioteca, la saleta russa…

Després d’aquesta interessant visita ens traslladarem a Sitges. I aquesta vegada coneixerem la població d’una forma diferent, a través dels seus jardins. Descobrirem alguns jardins amagats on podem veure l’esplendor que van tenir en un passat, quan la vila era plena de personatges enriquits fent les Amèriques. Acabarem la visita als jardins de Terramar construïts els anys 20 en un estil noucentista.

Camí de Ronda Vilanova Sitges
Detalls del preu
El preu inclou

Desplaçament amb els nostres autocars.

Les visites i explicacions amb els guies del Centre especialitzats en jardins, història i art.


El preu NO inclou

Entrada i visita a la Masia d’en Cabanyes són 2,50 € que es recolliran durant la visita.

 

Condicions Generals

Les condicions són les reglamentàriament vigents segons la normativa de viatges combinats de la Generalitat de Catalunya. La inscripció, ja sigui personal, per internet, per telèfon o per altres mitjans, implica la plena acceptació de tots i cadascun dels apartats daquesta informació i dels programes detallats i normatives de cada viatge o sortida. que podeu consultar en aquest enllaç totes les Condicions Generals de Reserva.

Mètode de Pagament

Per poder garantir la plaça, un cop confirmada la reserva, cal fer després el pagament corresponent de l’excursió o sortida o la bestreta d’un viatge. No es poden guardar places d’excursions i viatges, si no s’ha fet el pagament corresponent.

A les Excursions d’1 dia amb autocar, una vegada efectuada la inscripció i confirmada, es procedirà, a continuació, a pagar la totalitat de l’import de l’excursió en un termini màxim de 4 dies. Aquest import sempre haurà d’estar pagat abans de la sortida.

Als Viatges de 2 o més dies de durada, que inclouen hotels, cal fer una bestreta o pagament a compte de reserva (que indica a cada programa) també en el termini màxim de 4 dies després de la inscripció. La resta del pagament s’ha de fer, com a màxim, fins a la data límit indicada a cada programa. Les places reservades i no pagades en els terminis indicats seran anul·lades.

Assegurança de Viatge

Assegurança de viatge

En tots els nostres viatges de més d´un dia, caps de setmana i ponts, hem inclòs en el preu una assegurança de viatge que cobreix l´assistència mèdica i altres possibles incidències produïdes DURANT un viatge. Per això, no cal tenir cap preocupació sobre això. Es pot demanar més informació sobre aquesta pòlissa a les nostres oficines. Aquesta assegurança NO INCLOU les despeses de cancel·lació produïdes ABANS de la sortida, sigui quina sigui la causa. D’altra banda, recomanem portar a tots els viatges per Europa, la Targeta Sanitària Europea, que emet la Seguretat Social i que es pot demanar a l’INSS, personalment o per Internet.

Assegurança opcional de Cancel·lació

Per evitar qualsevol incidència ABANS d’un viatge, recomanem contractar una assegurança de cancel·lació que cobreix una malaltia greu imprevista (no preexistent), accident personal, hospitalització, mort familiar o incidència, produïts abans de la sortida, d’acord amb les condicions de la pòlissa . La contractació d’aquesta assegurança opcional es pot fer a les nostres oficines, haurà de pagar-la al moment de fer la reserva del viatge (i no posteriorment). En cas de contractació, el Centre Europeu és només una figura intermediària en la contractació d’assegurances de cancel·lació, i la relació contractual és entre l’empresa asseguradora i la persona participant en el viatge. Alternativament també podeu contractar una assegurança de cancel·lació directament a una corredoria d’assegurances, o directament a l’asseguradora de la vostra elecció.

Al migdia temps lliure per dinar a Sitges. Podeu anar a alguns dels seus restaurants o portar el pícnic de casa.

COVID 19 – AVIS IMPORTANT: En les sortides i activitats que realitzem establim unes mesures de seguretat:

– Ús de mascareta a l’interior de l’autocar, col.locada correctament. L’ús de la mascareta s’aconsella també durant l’activitat quan no es pugui mantenir la distància de seguretat.
– Mantenir 1,5-2 metres de distància mínim entre els participants.
– Es recomana l’ús de gel hidroalcohòlic desinfectant homologat.
– Seguir en tot moment les indicacions dels Guies i Professors durant el transcurs de l’activitat.

La durada i protocol d’actuació d’aquestes mesures de seguretat pel COVID19 estaran subjectes als canvis i actualitzacions que es poguessin aplicar en futures revisions de la normativa oficial aprovada per les autoritats sanitàries competents.

Sortida a les 9 h del matí ja esmorzats!

Punt de sortida al carrer Muntaner 213, al costat del Centre Europeu amb les parades habituals

Horaris i punts de sortida en autocar:

  • Sortida programada: c/ Muntaner 213 (entre Av. Diagonal i C/Londres, vorera del Bar Velòdrom) al costat del Centre Europeu (Diagonal-Muntaner).
  • 5 minuts després:         c/ València 266 (Parada Bus, entre Rambla Catalunya i Passeig de Gràcia, a la vora Metro L3-L4 i Renfe Pg. de Gràcia).
  • 10 minuts després:       c/ València 460 (Parada Bus, entre Marina i Lepant, a la vora Metro L2-L5 Sagrada Familia).
  • 20 minuts després:      Av. Meridiana 388 (Xamfrà Fabra i Puig, molt a la vora Metro L1 i  Renfe Sant Andreu Arenal). Nota Important: NO es l’estació d’autobusos.