Els Jardins de Mossèn Cinto Verdaguer

Baixar Visita als Jardins Mossèn Cinto Verdaguer - Centre Europeu
Resum de l'Excursió
Jardins i Paisatges / Matinal
Excursió no programada
  • Aquesta excursió no està programat en aquests moments si estàs interessat contacta’ns.

    Contacta'ns
Sobre l'Excursió
Els Jardins de Mossèn Cinto Verdaguer
Excursió no programada
  • Aquesta excursió no està programat en aquests moments si estàs interessat contacta’ns.

    Contacta'ns

Punt de Trobada: 9,30 h – Origen Bus TMB 55 a la Plaça Urquinaona (entre Pau Claris i Roger de Llúria) per anar fins als Jardins de Verdaguer.


El jardí està especialitzat en plantes aquàtiques, bulboses i rizomatoses, disposades en 2 800 m2 de parterres, entre les quals destaquen: els lliris de Sant Joan, les tulipes, els jacints, els narcisos, les anèmones, els Ranunculus, les calabruixes, o  les dàlies.

Un dels parcs més bonics de Barcelona, amb unes vistes excepcionals sobre la ciutat i el Montseny.

Sobre les Sortides de Jardins i Paisatges del Centre Europeu.

De la mà de la Professora Mireia Teixidó, tècnica en Jardineria i Paisatgisme, descobrirem els secrets dels parcs i jardins de Catalunya. La seva diversitat botànica i faunística serà la protagonista d’aquestes visites, juntament amb la història, les anècdotes, i els elements artístics que enriqueixen el nostre patrimoni verd. Aprendrem a identificar les plantes, els arbres, les flors i la seva època de floració. A més, aquestes visites seran realitzades d’una forma pausada i relaxada, pel que esperem que aquestes sortides representin per a tots els participants un moment de pau, benestar, i harmonia amb la natura. Pots veure la resta d’activitats previstes d’aquesta secció en l’enllaç següent: Visites a Jardins i Paisatges