Tornar Reservar
PDF
Història a Girona

Visitem Girona en la Festa de les Flors -18/05/22 -8h

La ciutat de Girona, el Baix Empordà i els paisatges mediterranis de Sant Feliu de Guíxols i la Costa Brava

Visitem Girona en la Festa de les Flors -18/05/22 -8h

Visitem Girona en la Festa de les Flors -18/05/22 -8h

La ciutat de Girona, el Baix Empordà i els paisatges mediterranis de Sant Feliu de Guíxols i la Costa Brava
Excursions Culturals
Paisatges Jardins
Activitat Club Cultural. No ets soci?
 • image description Dates del viatge

  Dijous, 18 maig 2023

 • image description Durada

  1 dia

 • image description Hora de sortida

  08:00

 • image description Transport

  Autocar

 • image description Preu socis

  32€

 • image description No socis

  +12€

 • image description Ocupació

  Inscripcions obertes

 • image description Lloc de trobada

  Sortida en autocar des de Diagonal-Muntaner amb les parades habituals.

 • image description Què trobarem

  Visitarem Girona en plena Festa de les Flors, i veurem els carrers, jardins i patis plens de color i bellesa i al migdia anirem al Baix Empordà i gaudirem dels bonics paisatges de la Costa Brava.

Resum del viatge

Programa Activitats Culturals | Excursions Culturals

1 dia

Història a Girona
Programa Activitats Culturals | Excursions Culturals | Activitat Club Cultural.

Visitem Girona en la Festa de les Flors -18/05/22 -8h

La ciutat de Girona, el Baix Empordà i els paisatges mediterranis de Sant Feliu de Guíxols i la Costa Brava

Visitarem Girona en plena Festa de les Flors, i veurem els carrers, jardins i patis plens de color i bellesa i al migdia anirem al Baix Empordà i gaudirem dels bonics paisatges de la Costa Brava.

Lloc de trobada:

Sortida en autocar des de Diagonal-Muntaner amb les parades habituals.

 • Dia de sortida

  Dijous, 18 maig 2023
 • Hora de sortida

  08:00
 • Transport

  Autocar
 • Preu socis

  32€
Destacats de l'Activitat
Itinerari
Preu i condicions
Info pràctica
Horaris i Punt de Trobada
Dades tècniques
Altres dates

Una atractiva excursió cultural per gaudir de la ciutat de Girona i de les Festes de Temps de Flors, amb el complement de la visita als paisatges mediterranis del Baix Empordà i Sant Feliu de Guíxols.

Dijous 18 maig 2023 – 8 h – Excursió Cultural


Avui anirem a la ciutat de Girona, ja que aquests dies se celebra la tradicional Festa de les Flors. Aprofitarem per anar-hi en un dia feiner entre setmana i així evitar les aglomeracions dels dies festius. Val la pena voltar pel barri antic amb els patis i jardins interiors plens de flors i colors. Farem un passeig pels voltants de la Catedral, el Call Jueu, el carrer de la Força, Sant Pere de Galligants, les muralles, les típiques cases penjades sobre el riu Onyar … Girona en Temps de Flors, sempre deixa en aquests dies un record inoblidable.

 

Tot seguit, al migdia, ens desplaçarem a Sant Feliu de Guíxols on tindrem temps lliure per gaudir dels paisatges mediterranis i dinar pels voltants del seu pintoresc passeig maritim i el port de pescadors, una de les zones més singulars i atractives del Baix Empordà i la Costa Brava. Al capvespre retornarem a Barcelona, amb arribada a les 20h aprox.

 

NOTA: Al migdia temps lliure a Sant Feliu de Guíxols per dinar, passejar, … etc. Pots portar el dinar de picnic o reservar algun restaurant de la població.

 

Cicle Descobrir Barcelona - Els Jardins desconeguts de Montjuïc
Catedral Girona
Història a Girona
Detalls del preu
El preu inclou
 • Viatge i tots els desplaçaments en autocar.
 • Organització, explicacions i guiatge dels Professors i Guies del Centre Europeu.
 • Assegurança bàsica d’accidents.

El preu NO inclou
 • Dinar: Al migdia temps lliure a Sant Feliu de Guíxols per dinar, passejar, … etc. Pots portar el dinar de picnic o reservar algun restaurant de la població.
Condicions Generals

Les condicions són les reglamentàriament vigents segons la normativa de viatges combinats de la Generalitat de Catalunya. La inscripció, ja sigui personal, per internet, per telèfon o per altres mitjans, implica la plena acceptació de tots i cadascun dels apartats daquesta informació i dels programes detallats i normatives de cada viatge o sortida. que podeu consultar en aquest enllaç totes les Condicions Generals de Reserva.

Mètode de Pagament

Per poder garantir la plaça, un cop confirmada la reserva, cal fer després el pagament corresponent de l’excursió o sortida o la bestreta d’un viatge. No es poden guardar places d’excursions i viatges, si no s’ha fet el pagament corresponent.

 

A les Excursions d’1 dia amb autocar, una vegada efectuada la inscripció i confirmada, es procedirà, a continuació, a pagar la totalitat de l’import de l’excursió en un termini màxim de 4 dies. Aquest import sempre haurà d’estar pagat abans de la sortida.

 

Als Viatges de 2 o més dies de durada, que inclouen hotels, cal fer una bestreta o pagament a compte de la reserva (que s’indica a cada programa) també en el termini màxim de 4 dies després de la inscripció. La resta del pagament s’ha de fer, com a màxim, fins a 30 dies abans de la sortida, o en la data límit indicada a cada programa. Les places reservades i no pagades en els terminis indicats podrien ser anul·lades.

Assegurança de Viatge

Assegurança d’Accidents i Assistència Sanitària Bàsica durant les Activitats i Excursions d’un dia.

En totes les nostres activitats i excursions d’un dia de durada, hem inclòs en el preu una assegurança que cobreix l’assistència sanitària bàsica a causa d’accidents, el rescat, i altres possibles incidències produïdes durant el dia d’excursió. Aquesta assegurança no cobreix el transport de retorn a casa un cop s’ha rebut l’alta. Els trasllats solen ser assumits per mútues privades, assegurances personals, o en el seu defecte han de ser costejats pels participants. Recomanem que consultis la teva mútua privada per aquests casos.

 

T’informem també que el nostre equip de guies està format per oferir acompanyament i segueix el nostre protocol d’actuació en cas d’incidència (Avís immediat al 112), un cop el participant ha estat atès pels serveis d’assistència, el Guia, valorant-ne el cas, retornarà amb el grup per continuar l’activitat.

 

Per informacions sobre les Assegurances de Viatge (+2 dies), fes clic aquí 

AVIS: En les sortides, excursions i activitats que realitzem establim unes mesures de seguretat:

 • -Seguir en tot moment les indicacions i normatives dels Guies i Professors durant el transcurs de l’activitat.
 • -Per respecte a tots els participants, es demana la màxima puntualitat en els punts de sortida i parades durant les visites.
 • -A totes les sortides cal dur un calçat esportiu i antilliscant per evitar caigudes i relliscades en paviments inestables, irregulars o humits.

Sortida en autocar des de Barcelona (Diagonal – Muntaner) amb les parades habituals.


 • Hora de sortida indicada: 1a parada: Muntaner 213 (entre Diagonal i Londres, vorera del Bar Velòdrom).
 • 5 minuts després, aprox.: 2a parada: València 266 (Parada de bus situada entre Passeig de Gràcia i Rambla de Catalunya, a prop del Metro L3-L4 i Renfe Passeig de Gràcia);
 • 10 minuts després, aprox.: 3a parada: València 460 (Zona Sagrada Família, a la parada del bus situada entre Marina i Lepant, a prop Metro L2-L5 Sagrada Família);
 • 20 minuts després, aprox.: 4a i darrera parada: Av.Meridiana 388. A la parada del bus situada davant de la matalasseria de la cantonada del Passeig de Fabra i Puig i molt a prop del Metro L1 Fabra i Puig i Renfe Sant Andreu Arenal. ATENCIÓ: No és a l’estació d’autobusos.