Tornar Reservar
rupit carrer castell

Rupit – El Collsacabra – La Vall d’en Bas

Els pobles més pintorescs de Catalunya

Rupit – El Collsacabra – La Vall d’en Bas

Rupit – El Collsacabra – La Vall d’en Bas

Els pobles més pintorescs de Catalunya
Excursions Culturals
Art Història Paisatges
Activitat Club Cultural. No ets soci?
  • Activitat NO programada.

Resum de l'Excursió

Excursions Culturals

1 dia

rupit carrer castell
Excursions Culturals | Activitat Club Cultural.

Rupit – El Collsacabra – La Vall d’en Bas

Els pobles més pintorescs de Catalunya

Activitat NO programada.

Sortida 8 h en autocar des del Centre, amb les parades habituals. Preu socis: 32 €


Una bonica excursió per visitar dos dels pobles més típics de Catalunya, Hostalets i Rupit. A través del Túnel de Bracons, arribarem a la Garrotxa anomenada també la petita Suïssa Catalana. Allà hi visitarem la Vall d’en Bas, terra de remences amb un patrimoni paisatgístic i cultural insuperables. Pararem al petit poble d’Hostalets d’en Bas, considerat dels més típics de la comarca per la seva arquitectura tradicional.

Tot seguit anirem en direcció a Osona, per l’antiga carretera del Collsacabra, tot creuant un paisatge de boscos, cingles i muntanyes. Anirem a Rupit que és, sens dubte, un dels pobles més tradicionals de Catalunya. Conserva l’encís de les velles cases de pedra dels s. XVI a XVIII, amb estrets carrerons i el curiós pont penjat, en un entorn de suggestius panorames. Desprès de visitar la vila i els seus voltants, al capvespre retorn a Barcelona.


NOTES: Al migdia, temps lliure a Rupit per dinar, passejar … etc. Podeu portar el dinar de picnic o reservar algun dels seus restaurants.


*COVID 19 – AVIS IMPORTANT: En les sortides i activitats que realitzem després del confinament establim unes mesures de seguretat seguint les recomanacions de les autoritats sanitàries, i les normatives vigents fins a nou avís.

Normes generals:

– Els guies utilitzaran mascareta, i els medis adients possibles en cada cas, com altaveus, micròfons, radioguies, … etc per facilitar l’escolta de les explicacions i les mesures de distanciament adequades.

– En el cas de les sortides en autocar, es reduirà el nombre de participants per adequar-se a la normativa que hi hagi en cada moment en relació a l’ocupació dels medis de transport.

– Els autocars estaran sempre desinfectats abans de les excursions i disposaran de gel hidroalcohòlic homologat per l’ús dels clients.

– En les excursions i sortides es deixarà temps lliure per esmorzar i dinar, prioritzant els menjars de pícnic. Es recomana dur aigua a totes les sortides, així com l’esmorzar i el dinar de casa, per evitar les aglomeracions en bars i restaurants. Si es vol menjar en un restaurant, es recomana reservar prèviament.

– En les visites culturals, passejades i sortides urbanes aquestes seran especialment per espais oberts i en grups reduïts. La durada dels recorreguts disminuirà a fi de poder oferir més comoditat en la seva realització.

També hi haurà unes mesures d’obligat compliment pels assistents (els guies no acceptaran en la sortida el participant que les incompleixi):

– Ús de mascareta durant tota la durada de l’activitat.
– Mantenir 1,5 metres de distància mínim entre els participants.
– Es recomana l’ús de gel hidroalcohòlic desinfectant homologat.
– Seguir en tot moment les indicacions dels Guies i Professors durant el transcurs de l’activitat.

La durada i protocol d’actuació d’aquestes mesures de seguretat pel COVID19 estaran subjectes als canvis i actualitzacions que es poguessin aplicar en futures revisions de la normativa oficial aprovada per les autoritats sanitàries competents.

hostalets bas
bosc tardor