Share via Whatsapp
Tornar Reservar

Tossa de Mar i els Jardins Pinya de Rosa -27/02/22 -8h

Jardins i paisatges mediterranis a la Selva Marítima i el sud de la Costa Brava

Tossa de Mar i els Jardins Pinya de Rosa -27/02/22 -8h

Tossa de Mar i els Jardins Pinya de Rosa -27/02/22 -8h

Jardins i paisatges mediterranis a la Selva Marítima i el sud de la Costa Brava
Excursions CulturalsJardins i Parcs
Art Paisatges Jardins
Activitat Club Cultural. No ets soci?
 • image description Dates del viatge

  Diumenge, 27 febrer 2022

 • image description Durada

  1 dia

 • image description Hora de sortida

  08:00

 • image description Transport

  Autocar

 • image description Idioma

  Català

 • image description Preu

  32€

 • image description Ocupació

  Disponible

 • image description Lloc de trobada

  Sortida en autocar des del Centre Europeu (Diagonal-Muntaner) amb les parades habituals.

 • image description Què trobarem

  Farem una atractiva visita als Jardins de Pinya de Rosa, i gaudirem dels paisatges mediterranis de Tossa de Mar.

Trip Summary

Excursions Culturals | Jardins i Parcs | Activitat Club Cultural.

Tossa de Mar i els Jardins Pinya de Rosa -27/02/22 -8h

Jardins i paisatges mediterranis a la Selva Marítima i el sud de la Costa Brava

Lloc de trobada:

Sortida en autocar des del Centre Europeu (Diagonal-Muntaner) amb les parades habituals.

 • Dia de sortida

  Diumenge, 27 febrer 2022
 • Hora de sortida

  08:00
 • Transport

  Autocar
 • Preu

  32€
Descripció de l'Activitat

Descripció: Gaudirem dels bonics paisatges de la Costa Brava en una època tranquila i relaxada, i veurem alguns dels seus atractius panorames de mar i muntanya. Una sortida que us recomanem per la bellesa dels paisatges d’hivern a la costa mediterrània.


En primer lloc anirem a Pinya de Rosa, que és un Paratge Natural declarat d’Interès Nacional per la Generalitat, i es troba en una cala entre Blanes i Lloret de Mar, i gràcies al microclima existent entre 17º i 29º, disposa d’una gran varietat de cactus i palmeres de tot el món. Aquest jardí botànic vora el mar va ser creat per Ferran Rivière de Caralt. Les seves 50 hectàrees d’extensió acullen fins a 7.000 espècies de plantes d’arreu del món, un conjunt en el què destaquen de manera significativa els cactus.


Després d’aquesta visita continuarem cap a l’encisadora vila de Tossa de Mar. Passejarem pels carrerons de la seva Vila Vella i visitarem el recinte emmurallat d’origen medieval assentat al voltant del penyal o Mont Guardí, talaia costanera dominadora de tota la població. Tossa ha atret sempre molts artistes, pintors, cineastes i intel·lectuals i per això ha estat coneguda com la “Babel de les Arts”. Un dels paisatges mediterranis més mítics i atractius de la Costa Brava. Al capvespre retornarem cap a Barcelona amb arribada prevista a les 20 h aprox.


 

tossa de mar - costa brava
Visita als Jardins Pinya de Rosa de Blanes - Centre Europeu de Barcelona
Visita als Jardins Pinya de Rosa de Blanes
Preu i condicions
Detalls del preu
El preu inclou
 • Viatge en autocar
 • Assistència dels Professors i Guies del Centre Europeu
 • Assegurança de viatge


El preu NO inclou
 • Els menjars durant la sortida. Podeu portar el dinar de picnic o reservar algún restaurant a Tossa.
 • Entrada al Jardí, 3 € aprox. Pagament directament el dia de la sortida

Condicions Generals

Les condicions són les reglamentàriament vigents segons la normativa de viatges combinats de la Generalitat de Catalunya. La inscripció, ja sigui personal, per internet, per telèfon o per altres mitjans, implica la plena acceptació de tots i cadascun dels apartats daquesta informació i dels programes detallats i normatives de cada viatge o sortida. que podeu consultar en aquest enllaç totes les Condicions Generals de Reserva.

Mètode de Pagament

Per poder garantir la plaça, un cop confirmada la reserva, cal fer després el pagament corresponent de l’excursió o sortida o la bestreta d’un viatge. No es poden guardar places d’excursions i viatges, si no s’ha fet el pagament corresponent.

A les Excursions d’1 dia amb autocar, una vegada efectuada la inscripció i confirmada, es procedirà, a continuació, a pagar la totalitat de l’import de l’excursió en un termini màxim de 4 dies. Aquest import sempre haurà d’estar pagat abans de la sortida.

Als Viatges de 2 o més dies de durada, que inclouen hotels, cal fer una bestreta o pagament a compte de reserva (que indica a cada programa) també en el termini màxim de 4 dies després de la inscripció. La resta del pagament s’ha de fer, com a màxim, fins a la data límit indicada a cada programa. Les places reservades i no pagades en els terminis indicats seran anul·lades.

Assegurança de Viatge

Assegurança de viatge

En tots els nostres viatges de més d´un dia, caps de setmana i ponts, hem inclòs en el preu una assegurança de viatge que cobreix l´assistència mèdica i altres possibles incidències produïdes DURANT un viatge. Per això, no cal tenir cap preocupació sobre això. Es pot demanar més informació sobre aquesta pòlissa a les nostres oficines. Aquesta assegurança NO INCLOU les despeses de cancel·lació produïdes ABANS de la sortida, sigui quina sigui la causa. D’altra banda, recomanem portar a tots els viatges per Europa, la Targeta Sanitària Europea, que emet la Seguretat Social i que es pot demanar a l’INSS, personalment o per Internet.

Assegurança opcional de Cancel·lació

Per evitar qualsevol incidència ABANS d’un viatge, recomanem contractar una assegurança de cancel·lació que cobreix una malaltia greu imprevista (no preexistent), accident personal, hospitalització, mort familiar o incidència, produïts abans de la sortida, d’acord amb les condicions de la pòlissa . La contractació d’aquesta assegurança opcional es pot fer a les nostres oficines, haurà de pagar-la al moment de fer la reserva del viatge (i no posteriorment). En cas de contractació, el Centre Europeu és només una figura intermediària en la contractació d’assegurances de cancel·lació, i la relació contractual és entre l’empresa asseguradora i la persona participant en el viatge. Alternativament també podeu contractar una assegurança de cancel·lació directament a una corredoria d’assegurances, o directament a l’asseguradora de la vostra elecció.

Info pràctica

Al migdia, temps lliure a Tossa per dinar, estar a la platja, passejar … etc. Podeu portar el dinar de picnic o reservar algun dels seus restaurants.

Horaris i Punt de Trobada

Sortida en autocar des del Centre Europeu (Diagonal-Muntaner) amb les parades habituals.

Dades tècniques
Altres dates