Setcases i Camprodon – La Capella Modernista -12/7 -8h

Baixar Vilallonga de Ter a Camprodon en Marxa Nòrdica
Resum de l'Excursió
Excursions Culturals / 1 dia
Hora de sortida:
08:00
Data
Dg 12 jul. 2020
Durada
1 dia
Tipus d'excursió
Art | Història | Paisatges
Transport
Autocar
Preu Total
33€
Excursió Programada
Sobre l'Excursió
Setcases i Camprodon – La Capella Modernista -12/7 -8h
Resum de l'excursió
 • Dates:

  Diumenge, 12 de juliol de 2020

 • Hora de sortida:

  08:00

 • Durada

  1 dia

 • Tipus d'excursió:

  Art | Història | Paisatges

 • Transport:

  Autocar

 • Preu Total:

  33€

 • Excursió Programada

Sortida 8,00 h en autocar des del Centre, amb les parades habituals.


Avui anirem cap als bonics paisatges del Pirineu i del Ripollès, per poder gaudir d’un entorn privilegiat de muntanyes i boscos i pobles pintorescos.

Iniciarem el dia fent una parada a Ripoll. Anirem a visitar exteriorment la curiosa capella modernista de Sant Miquel de la Roqueta. Aquesta petita església és obra de l’arquitecte Joan Rubió i Bellver, deixeble de Gaudí, feta l’any 1912. Les seves formes curioses, la gran imaginació i l’ús de la pedra en la seva construcció ens fan recordar en una construcció fantàstica o d’un conte.

Tot seguit continuarem pujant cap al Pirineu tot seguint la vall del Riu Ter i veurem pobles típics i bonics panorames. I arribarem a Setcases, un poble de muntanya situat a 1.280 m d’altura, envoltat de pastures, cases pintoresques i uns esplèndids paisatges, al peu del Pic de l’Infern i del Puig del Gegant. Aquesta encisadora població muntanyenca és la primera a rebre el riu Ter un cop ha sortit del seu bressol pirinenc.

A Setcases, si el temps ho permet, dinarem lliurement de pícnic pels seus entorns.

I tot seguit farem una parada a Camprodon, vila envoltada de boscos, amb nombroses fonts i bonics racons. Hi destaca el Pont Nou, el Passeig Maristany, les restes de l’antic monestir de St. Pere, amb una església romànica del s. XI, la parròquia de Santa Maria, els carrers comercials, etc. Camprodon també és coneguda pels seus embotits, dolços i les seves cèlebres galetes.


NOTES: Al migdia, temps lliure a Setcases per dinar, passejar pel seu entorn, … etc. Recomanem dur-se l’esmorzar i el dinar de casa, o reservar amb antelació algun restaurant. Porteu un calçat esportiu, aigua i protecció solar.


*COVID 19 – AVIS IMPORTANT: En les sortides i activitats que realitzem després del confinament establim unes mesures de seguretat seguint les recomanacions de les autoritats sanitàries, i les normatives vigents fins a nou avís.

Normes generals:

– Els guies utilitzaran mascareta, i els medis adients possibles en cada cas, com altaveus, micròfons, radioguies, … etc per facilitar l’escolta de les explicacions i les mesures de distanciament adequades.

– En el cas de les sortides en autocar, es reduirà el nombre de participants per adequar-se a la normativa que hi hagi en cada moment en relació a l’ocupació dels autocars i medis de transport.

– Els autocars estaran sempre desinfectats abans de les excursions i disposaran de gel hidroalcohòlic homologat per l’ús dels clients.

– En les excursions i sortides es deixarà temps lliure per esmorzar i dinar, prioritzant els menjars de pícnic. Es recomana dur aigua a totes les sortides, així com l’esmorzar i el dinar de casa, per evitar les aglomeracions en bars i restaurants. Si es vol menjar en un restaurant, es recomana reservar prèviament.

– En les visites culturals, passejades i sortides urbanes aquestes seran especialment per espais oberts i en grups reduïts. La durada dels recorreguts disminuirà a fi de poder oferir més comoditat en la seva realització.

També hi haurà unes mesures d’obligat compliment pels assistents (els guies no acceptaran en la sortida el participant que les incompleixi):

– Ús de mascareta durant tota la durada de l’activitat.
– Mantenir 1,5 metres de distància mínim entre els participants.
– Es recomana l’ús de gel hidroalcohòlic desinfectant homologat.
– Seguir en tot moment les indicacions dels Guies i Professors durant el transcurs de l’activitat.

La durada i protocol d’actuació d’aquestes mesures de seguretat pel COVID19 estaran subjectes als canvis i actualitzacions que es poguessin aplicar en futures revisions de la normativa oficial aprovada per les autoritats sanitàries competents.

 

Vilallonga de Ter a Camprodon en Marxa Nòrdica
Camprodon-st pere
Pont Camprodon Centre Europeu