Tornar Reservar
La Fageda - El Parc Natural dels Volcans -5/7 -8h

Santa Pau – La Fageda – El Parc dels Volcans -8h

Olot i els paisatges de la comarca de La Garrotxa

Santa Pau – La Fageda – El Parc dels Volcans -8h

Santa Pau – La Fageda – El Parc dels Volcans -8h

Olot i els paisatges de la comarca de La Garrotxa
Excursions Culturals
Art Història Paisatges
Només per a socis. No ets soci?
 • image description Dates del viatge

  Dissabte, 22 maig 2021

 • image description Durada

  1 dia

 • image description Hora de sortida

  08:00

 • image description Transport

  Autocar

 • image description Preu

  32€

 • image description Ocupació

  Disponible

 • image description Què trobarem

  Sortida 8,00 h en autocar del Centre, Muntaner-Diagonal amb les parades habituals.

Resum de l'Excursió

Programa Activitats Culturals | Excursions Culturals

1 dia

La Fageda - El Parc Natural dels Volcans -5/7 -8h
Programa Activitats Culturals | Excursions Culturals | Només per a socis.

Santa Pau – La Fageda – El Parc dels Volcans -8h

Olot i els paisatges de la comarca de La Garrotxa

Sortida 8,00 h en autocar del Centre, Muntaner-Diagonal amb les parades habituals.

 • Dia de sortida

  Saturday, 22 May 2021
 • Hora de sortida

  08:00
 • Transport

  Autocar
 • Preu

  32€

Sortida 8,00 h en autocar des del Centre amb les parades habituals


Un dia per gaudir dels encisadors i verds paisatges de la comarca de La Garrotxa. El nostre primer objectiu és visitar Santa Pau, poble de fort tipisme medieval amb cases de pedra i bonics racons com la famosa plaça porxada, anomenada el Firal dels Bous, el Castell del s. XIV, el mirador, etc.

També farem un passeig per La Fageda d’en Jordà, popularitzada per la poesia de Joan Maragall. És un extens bosc de faigs (“Fagus sylvatica / Hayas”) excepcional per la baixa altitud en què creix i d’una gran bellesa visual, situat en un entorn de terres volcàniques. El paisatge del Parc Natural dels Volcans és veritablement magnífic.

I desprès ens acostarem a Olot, la capital de La Garrotxa, per visitar el Parc Nou, un jardí captivador amb zones boscoses de gran interès botànic, com la roureda monumental de roure pènol, formada per arbres de més de 250 anys i 25 metres d’alçada, i grans espais de gespa i prats, amb fonts i bonics racons, a on es possible dinar de picnic. Al capvespre retorn a Barcelona pel Túnel de Bracons.


NOTES: Al migdia, temps lliure a Olot per dinar, passejar … etc. Podeu portar el dinar de picnic per dinar a l’aire lliure o reservar algun dels seus restaurants.


 

COVID 19 – AVIS IMPORTANT:

Normes d’obligat compliment:

– Ús de mascareta durant tota la durada de l’activitat.
– Mantenir 1,5-2 metres de distància mínim entre els participants.
– Es recomana l’ús de gel hidroalcohòlic desinfectant homologat.
– Seguir en tot moment les indicacions dels Guies i Professors durant el transcurs de l’activitat.

La durada i protocol d’actuació d’aquestes mesures estaran subjectes als canvis i actualitzacions de la normativa oficial aprovada per les autoritats sanitàries.


Normes generals per a totes les sortides, activitats i excursions:

-Els guies utilitzaran mascareta, i els medis adients possibles en cada cas per facilitar l’escolta de les explicacions i les mesures de distanciament adequades.

-En el cas de les sortides en autocar, es reduirà el nombre de participants per adequar-se a la normativa oficial que hi hagi en cada moment en relació a l’ocupació dels medis de transport.

-Els participants mantindran l’ús de la mascareta durant tota la durada de l’activitat, excursió o viatge

-Els autocars estaran sempre desinfectats abans de les excursions i disposaran de gel hidroalcohòlic homologat per l’ús dels clients.

-En les excursions i sortides es deixarà temps lliure per esmorzar i dinar, prioritzant els menjars de pícnic. Es recomana dur aigua a totes les sortides, així com l’esmorzar i el dinar de casa, per evitar aglomeracions en bars i restaurants. Si es vol menjar en un restaurant, es recomana reservar prèviament.

-Les visites culturals, passejades i sortides urbanes seran especialment per espais oberts i en grups reduïts.  La durada dels recorreguts es pot modificar o disminuir a fi de poder oferir més comoditat en la seva realització. En les excursions en autocar, les explicacions es faran prioritàriament i de forma prèvia en l’interior dels autocars. Desprès és deixarà temps lliure suficient a les poblacions i ciutats que es visitin per passejar i gaudir dels llocs de forma particular.

-En determinats casos i visites urbanes es podran utilitzar radioguies i auriculars de lloguer. L’ús de radioguies incrementa la seguretat durant les sortides ja que permet mantenir les distàncies, alhora que millora l’escolta de les explicacions dels Professors i Guies. Aquests aparells els portaran els guies el mateix dia de la visita i el seu cost per persona és de 2 € (pagament el dia de la visita amb import exacte). Els auriculars d’un sol ús, es cobran a un cost suplementari de 1 €. Animem a que cada participants porti els seus propis auriculars i així contribuïm a la disminució de residus i plàstics d’un sol ús. En el cas de que en una sortida es vagin a utilitzar radioguies, s’informarà prèviament als participants mitjançant el web o en missatges específics.