Tornar Reservar
PDF
excursio cultural a Parc de l'Agulla de Manresa

Sant Benet, art romànic i modernista – El Llac de l’Agulla -5/02/22 -8h

El gran Monestir Romànic de la Catalunya central - La residència del pintor Ramon Casas - La comarca del Bages

Sant Benet, art romànic i modernista – El Llac de l’Agulla -5/02/22 -8h

Sant Benet, art romànic i modernista – El Llac de l’Agulla -5/02/22 -8h

El gran Monestir Romànic de la Catalunya central - La residència del pintor Ramon Casas - La comarca del Bages
Excursions Culturals
Art Paisatges
Activitat Club Cultural. No ets soci?
 • Aquesta activitat es troba en curs o ja s'ha realitzat. Consulta les properes activitats disponibles al programa AQUÍ.

Resum del viatge

Excursions Culturals

1 dia

excursio cultural a Parc de l'Agulla de Manresa
Excursions Culturals | Activitat Club Cultural.

Sant Benet, art romànic i modernista – El Llac de l’Agulla -5/02/22 -8h

El gran Monestir Romànic de la Catalunya central - La residència del pintor Ramon Casas - La comarca del Bages

Aquesta activitat es troba en curs o ja s'ha realitzat. Consulta les properes activitats disponibles al programa AQUÍ.
Destacats de l'Activitat
Itinerari
Preu i condicions
Info pràctica
Horaris i Punt de Trobada
Dades tècniques
Altres dates

El Monestir de Sant Benet – El Parc i Llac de l’Agulla – Manresa – El Bages


Sant Benet és un projecte cultural i de lleure d’una gran singularitat. En un entorn natural a la comarca del Bages, trobem un conjunt monumental centrat pel mil·lenari monestir. Farem una visita que inclou dos itineraris, el medieval i el modernista a través d’un nou concepte museològic amb un muntatge d’audiovisuals. Una visita cultural molt interessant que recomanem especialment a totes les persones que encara no ho coneixen.


A la part medieval del Monestir de Sant Benet, hi destaca especialment l’església romànica, construïda entre els s. XII i XIII, el magnífic claustre i el celler. La part modernista està localitzada en el mateix conjunt, concretament en la part que va ser la residència del pintor modernista Ramon Casas, i que ocupava antigues sales del monestir. Veurem algunes peces de col·lecció de la família i projeccions d’alguns dels seus quadres més coneguts.


Tot seguit anirem a la ciutat de Manresa, on deixarem temps lliure per dinar o passejar pel Passeig de Pere III, els entorns del nucli històric o al voltant de la Seu gòtica. I a la tarda ens desplaçarem a veure el singular Estany de l’Agulla de Manresa, atractiu i pintoresc llac, que té unes magnífiques vistes de Montserrat. Envolta el llac un bonic parc que acull més de 600 arbres de 20 espècies diferents.


NOTES:

 • Al migdia, temps lliure a Manresa per dinar, podeu reservar algun restaurant o portar el dinar de picnic.
 • Entrada i visita al Món Sant Benet 15 € (pagament al lloc).
excursio cultural a Parc de l
mon sant benet . bages - monestir medieval
Monestir de Sant Benet de Bages - món sant benet
Monestir de Sant Benet de Bages (Sant Fruitos de Bages)
Detalls del preu
El preu inclou
 • Viatge en autocar.
 • Acompanyament dels Professors i Guies del Centre.
 • Assegurança de viatge


El preu NO inclou
 • Al migdia, deixarem temps lliure a Manresa per dinar, podeu reservar algun restaurant o portar el dinar de picnic.
 • Entrada i visita al Món Sant Benet, 15 € (aquest pagament directament al lloc).

 

Condicions Generals

Les condicions són les reglamentàriament vigents segons la normativa de viatges combinats de la Generalitat de Catalunya. La inscripció, ja sigui personal, per internet, per telèfon o per altres mitjans, implica la plena acceptació de tots i cadascun dels apartats daquesta informació i dels programes detallats i normatives de cada viatge o sortida. que podeu consultar en aquest enllaç totes les Condicions Generals de Reserva.

Mètode de Pagament

Per poder garantir la plaça, un cop confirmada la reserva, cal fer després el pagament corresponent de l’excursió o sortida o la bestreta d’un viatge. No es poden guardar places d’excursions i viatges, si no s’ha fet el pagament corresponent.

A les Excursions d’1 dia amb autocar, una vegada efectuada la inscripció i confirmada, es procedirà, a continuació, a pagar la totalitat de l’import de l’excursió en un termini màxim de 4 dies. Aquest import sempre haurà d’estar pagat abans de la sortida.

Als Viatges de 2 o més dies de durada, que inclouen hotels, cal fer una bestreta o pagament a compte de reserva (que indica a cada programa) també en el termini màxim de 4 dies després de la inscripció. La resta del pagament s’ha de fer, com a màxim, fins a la data límit indicada a cada programa. Les places reservades i no pagades en els terminis indicats seran anul·lades.

Assegurança de Viatge

Assegurança de viatge

En tots els nostres viatges de més d´un dia, caps de setmana i ponts, hem inclòs en el preu una assegurança de viatge que cobreix l´assistència mèdica i altres possibles incidències produïdes DURANT un viatge. Per això, no cal tenir cap preocupació sobre això. Es pot demanar més informació sobre aquesta pòlissa a les nostres oficines. Aquesta assegurança NO INCLOU les despeses de cancel·lació produïdes ABANS de la sortida, sigui quina sigui la causa. D’altra banda, recomanem portar a tots els viatges per Europa, la Targeta Sanitària Europea, que emet la Seguretat Social i que es pot demanar a l’INSS, personalment o per Internet.

Assegurança opcional de Cancel·lació

Per evitar qualsevol incidència ABANS d’un viatge, recomanem contractar una assegurança de cancel·lació que cobreix una malaltia greu imprevista (no preexistent), accident personal, hospitalització, mort familiar o incidència, produïts abans de la sortida, d’acord amb les condicions de la pòlissa . La contractació d’aquesta assegurança opcional es pot fer a les nostres oficines, haurà de pagar-la al moment de fer la reserva del viatge (i no posteriorment). En cas de contractació, el Centre Europeu és només una figura intermediària en la contractació d’assegurances de cancel·lació, i la relació contractual és entre l’empresa asseguradora i la persona participant en el viatge. Alternativament també podeu contractar una assegurança de cancel·lació directament a una corredoria d’assegurances, o directament a l’asseguradora de la vostra elecció.

Sortida en autocar des del Centre Europeu (Diagonal-Muntaner) amb les parades habituals.


 • Hora de sortida indicada: 1a parada: Muntaner 213 (entre Diagonal i Londres, vorera del Bar Velòdrom) i al costat del Centre Europeu
 • 5 minuts després, aprox.: 2a parada: València 266 (Parada de bus situada entre Passeig de Gràcia i Rambla de Catalunya, a prop del Metro L3-L4 i Renfe Passeig de Gràcia);
 • 10 minuts després, aprox.: 3a parada: València 460 (Zona Sagrada Família, a la parada del bus situada entre Marina i Lepant, a prop Metro L2-L5 Sagrada Família);
 • 20 minuts després, aprox.: 4a i última parada: Av.Meridiana 388. A la parada del bus situada davant de la “matalasseria” de la cantonada del passeig de Fabra i Puig i molt a prop del Metro L1  Fabra i Puig i Renfe Sant Andreu Arenal. ATENCIÓ: No és a l’estació d’autobusos.