Rupit – El Collsacabra – La Vall d’en Bas

Baixar rupit carrer castell
Resum de l'Excursió
Excursions Culturals / 1 dia
Hora de sortida:
08:00
Data
Ds 08 maig 2021
Durada
1 dia
Tipus d'excursió
Art | Història | Paisatges
Transport
Autocar
Preu Total
32€
Excursió Programada
Sobre l'Excursió
Rupit – El Collsacabra – La Vall d’en Bas
Resum de l'excursió
 • Dates:

  Dissabte, 8 de maig de 2021

 • Hora de sortida:

  08:00

 • Durada

  1 dia

 • Tipus d'excursió:

  Art | Història | Paisatges

 • Transport:

  Autocar

 • Preu Total:

  32€

 • Excursió Programada

Sortida 8 h en autocar des del Centre, amb les parades habituals. 


Una bonica excursió per visitar dos dels pobles més típics de Catalunya, Hostalets i Rupit. A través del Túnel de Bracons, arribarem a la Garrotxa anomenada també la petita Suïssa Catalana. Allà hi visitarem la Vall d’en Bas, terra de remences amb un patrimoni paisatgístic i cultural insuperables. Pararem al petit poble d’Hostalets d’en Bas, considerat dels més típics de la comarca per la seva arquitectura tradicional.

Tot seguit anirem en direcció a Osona, per l’antiga carretera del Collsacabra, tot creuant un paisatge de boscos, cingles i muntanyes. Anirem a Rupit que és, sens dubte, un dels pobles més tradicionals de Catalunya. Conserva l’encís de les velles cases de pedra dels s. XVI a XVIII, amb estrets carrerons i el curiós pont penjat, en un entorn de suggestius panorames. Desprès de visitar la vila i els seus voltants, al capvespre retorn a Barcelona.


NOTES: Al migdia, temps lliure a Rupit per dinar, passejar … etc. Podeu portar el dinar de picnic o reservar algun dels seus restaurants.


 

COVID 19 – AVIS IMPORTANT:

Normes d’obligat compliment:

– Ús de mascareta durant tota la durada de l’activitat.
– Mantenir 1,5-2 metres de distància mínim entre els participants.
– Es recomana l’ús de gel hidroalcohòlic desinfectant homologat.
– Seguir en tot moment les indicacions dels Guies i Professors durant el transcurs de l’activitat.

La durada i protocol d’actuació d’aquestes mesures estaran subjectes als canvis i actualitzacions de la normativa oficial aprovada per les autoritats sanitàries.


Normes generals per a totes les sortides, activitats i excursions:

-Els guies utilitzaran mascareta, i els medis adients possibles en cada cas per facilitar l’escolta de les explicacions i les mesures de distanciament adequades.

-En el cas de les sortides en autocar, es reduirà el nombre de participants per adequar-se a la normativa oficial que hi hagi en cada moment en relació a l’ocupació dels medis de transport.

-Els participants mantindran l’ús de la mascareta durant tota la durada de l’activitat, excursió o viatge

-Els autocars estaran sempre desinfectats abans de les excursions i disposaran de gel hidroalcohòlic homologat per l’ús dels clients.

-En les excursions i sortides es deixarà temps lliure per esmorzar i dinar, prioritzant els menjars de pícnic. Es recomana dur aigua a totes les sortides, així com l’esmorzar i el dinar de casa, per evitar aglomeracions en bars i restaurants. Si es vol menjar en un restaurant, es recomana reservar prèviament.

-Les visites culturals, passejades i sortides urbanes seran especialment per espais oberts i en grups reduïts.  La durada dels recorreguts es pot modificar o disminuir a fi de poder oferir més comoditat en la seva realització. En les excursions en autocar, les explicacions es faran prioritàriament i de forma prèvia en l’interior dels autocars. Desprès és deixarà temps lliure suficient a les poblacions i ciutats que es visitin per passejar i gaudir dels llocs de forma particular.

-En determinats casos i visites urbanes es podran utilitzar radioguies i auriculars de lloguer. L’ús de radioguies incrementa la seguretat durant les sortides ja que permet mantenir les distàncies, alhora que millora l’escolta de les explicacions dels Professors i Guies. Aquests aparells els portaran els guies el mateix dia de la visita i el seu cost per persona és de 2 € (pagament el dia de la visita amb import exacte). Els auriculars d’un sol ús, es cobran a un cost suplementari de 1 €. Animem a que cada participants porti els seus propis auriculars i així contribuïm a la disminució de residus i plàstics d’un sol ús. En el cas de que en una sortida es vagin a utilitzar radioguies, s’informarà prèviament als participants mitjançant el web o en missatges específics.

 

hostalets bas
bosc tardor
Els Cingles de Rupit