Tornar Reservar
excursió a Calella de Palafrugell

Peratallada – Calella i Llafranc – Far Sant Sebastià -18/7 -8h

Alguns dels paisatges més bonics de l’Empordà i la Costa Brava

Peratallada – Calella i Llafranc – Far Sant Sebastià -18/7 -8h

Peratallada – Calella i Llafranc – Far Sant Sebastià -18/7 -8h

Alguns dels paisatges més bonics de l’Empordà i la Costa Brava
Excursions Culturals
Art Història Paisatges
Activitat Club Cultural. No ets soci?
  • Activitat NO programada.

Resum de l'Excursió

Excursions Culturals

1 dia

excursió a Calella de Palafrugell
Excursions Culturals | Activitat Club Cultural.

Peratallada – Calella i Llafranc – Far Sant Sebastià -18/7 -8h

Alguns dels paisatges més bonics de l’Empordà i la Costa Brava

Activitat NO programada.

Sortida 8,00 h en autocar des del Centre, amb les parades habituals.


Avui anirem a la comarca del Baix Empordà, i visitarem alguns dels paratges més atractius i ben conservats de la zona. Al matí veurem Peratallada. És un poble medieval de gran tipisme declarat Conjunt Històric-Artístic, amb atractives cases de pedra, muralles, torres i curiosos racons. Les seves muralles van ser excavades a la roca viva i es treballaren en “pedra tallada” d’on prové el nom de la població. Farem un passeig pels seus carrers i veurem exteriorment l’església de Sant Esteve, que curiosament està situada fora del conjunt emmurallat. Dins de la població hi destaca la plaça porxada i la silueta del castell fortificat amb la seva torre de l’Homenatge.

Després d’aquesta visita, deixarem les terres d’interior de l’Empordanet i ens dirigirem a la costa, a Calella de Palafrugell. És sens dubte un dels llocs mítics de la Costa Brava per la seva bellesa, amb el Port Bo, les petites cales, les platges, … etc. Aquí val la pena passejar pel pintoresc camí de ronda fins a Llafranc, amb atractius racons i magnífics paisatges.

I a la tarda pujarem al suggestiu Far de Sant Sebastià. Cal acostar-se als miradors sobre el Mar Mediterrani, on el gran escriptor Josep Pla va dir que s’hi veia un dels millors panorames de la Costa Brava. Al capvespre retorn a Barcelona per l’autopista.


NOTES: Al migdia, temps lliure a Calella – Llafranc per dinar, estar a la platja, passejar … etc. Podeu portar el dinar de picnic o reservar algun dels seus restaurants.


 

*COVID 19 – AVIS IMPORTANT: En les sortides i activitats que realitzem després del confinament establim unes mesures de seguretat seguint les recomanacions de les autoritats sanitàries, i les normatives vigents fins a nou avís.

Normes generals:

– Els guies utilitzaran mascareta, i els medis adients possibles en cada cas, com altaveus, micròfons, radioguies, … etc per facilitar l’escolta de les explicacions i les mesures de distanciament adequades.

– En el cas de les sortides en autocar, es reduirà el nombre de participants per adequar-se a la normativa que hi hagi en cada moment en relació a l’ocupació dels autocars i medis de transport.

– Els autocars estaran sempre desinfectats abans de les excursions i disposaran de gel hidroalcohòlic homologat per l’ús dels clients.

– En les excursions i sortides es deixarà temps lliure per esmorzar i dinar, prioritzant els menjars de pícnic. Es recomana dur aigua a totes les sortides, així com l’esmorzar i el dinar de casa, per evitar les aglomeracions en bars i restaurants. Si es vol menjar en un restaurant, es recomana reservar prèviament.

– En les visites culturals, passejades i sortides urbanes aquestes seran especialment per espais oberts i en grups reduïts. La durada dels recorreguts disminuirà a fi de poder oferir més comoditat en la seva realització.

També hi haurà unes mesures d’obligat compliment pels assistents (els guies no acceptaran en la sortida el participant que les incompleixi):

– Ús de mascareta durant tota la durada de l’activitat.
– Mantenir 1,5 metres de distància mínim entre els participants.
– Es recomana l’ús de gel hidroalcohòlic desinfectant homologat.
– Seguir en tot moment les indicacions dels Guies i Professors durant el transcurs de l’activitat.

La durada i protocol d’actuació d’aquestes mesures de seguretat pel COVID19 estaran subjectes als canvis i actualitzacions que es poguessin aplicar en futures revisions de la normativa oficial aprovada per les autoritats sanitàries competents.

 

 

Llafranc - cap sant sebastia - costa brava
Calella Palafrugell - costa brava