Tornar Reservar

Penelles, l’Estany d’Ivars i el poble medieval de Guimerà -6/11/21-8h

El sorprenent poble dels grafitis i murals ... art, paisatges i història a les terres de Lleida

Penelles, l’Estany d’Ivars i el poble medieval de Guimerà -6/11/21-8h

Penelles, l’Estany d’Ivars i el poble medieval de Guimerà -6/11/21-8h

El sorprenent poble dels grafitis i murals ... art, paisatges i història a les terres de Lleida
Excursions Culturals
Art Paisatges
Activitat Club Cultural. No ets soci?
 • image description Dates del viatge

  Dissabte, 06 novembre 2021

 • image description Durada

  1 dia

 • image description Hora de sortida

  08:00

 • image description Transport

  Autocar

 • image description Preu

  35€

 • image description Ocupació

  Disponible

 • image description Lloc de trobada

  Sortida en autocar des del Centre Europeu (Muntaner-Diagonal) amb les parades habituals.

 • image description Què trobarem

  A Penelles descobrirem els curiosos murals moderns que decoren el poble. Tot seguit veurem l'Estany d'Ivars i l'encantador poble de Guimerà.

Resum de l'Excursió

Excursions Culturals

1 dia

Excursions Culturals | Activitat Club Cultural.

Penelles, l’Estany d’Ivars i el poble medieval de Guimerà -6/11/21-8h

El sorprenent poble dels grafitis i murals ... art, paisatges i història a les terres de Lleida

A Penelles descobrirem els curiosos murals moderns que decoren el poble. Tot seguit veurem l'Estany d'Ivars i l'encantador poble de Guimerà.

Lloc de trobada:

Sortida en autocar des del Centre Europeu (Muntaner-Diagonal) amb les parades habituals.

 • Dia de sortida

  Dissabte, 06 novembre 2021
 • Hora de sortida

  08:00
 • Transport

  Autocar
 • Preu

  35€
Descripció de l'Activitat
Preu i condicions
Info pràctica
Horaris i Punt de Trobada
Dades tècniques
Altres dates

Avui farem unes visites molt interessants a les Terres de Lleida. Visitarem el poble rural de Penelles. Penelles va entrar al ‘mapa turístic’ de Catalunya gràcies a la iniciativa artística i cultural d’omplir els murs de la vila de murals i grafitis. Són ja més d’un centenar les obres artístiques exposades a l’aire lliure. Els artistes que hi han participat, vinguts de totes les parts del món, interpreta el ‘món rural’ a la seva manera creant unes obres ben singulars. Farem un passeig lliure pel municipi per descobrir algunes d’aquestes obres.

 

Tot seguit anirem al proper Estany d’Ivars i Vila-sana, també anomenat llacuna d’Utxafava. Es tracta de l’estany amb major superfície de Catalunya. És alimentat pel canal d’Urgell i posteriorment desguassa al riu Corb. Va ser dessecat als anys cinquanta, en contra de la voluntat popular, fins que entre els anys 2005 i 2009 es va emplenar novament. D’aquesta manera s’ha pogut recuperar una zona d’alt interès natural i paisatgístic.

 

I després de dinar lliurement a Tàrrega, anirem a visitar el bonic poble de Guimerà.  Aquest poble destaca per ser un amuntegament de cases unes a sobre de les altres damunt el riu Corb, creant una imatge realment pintoresca. El nucli principal de cases, antigament emmurallat, hi destaquen els carrers amb un traçat irregular, estrets i amb pendent, de regust encara medieval.

Detalls del preu
El preu inclou
 • Organització, Explicacions i Guiatge pels Professors del Centre Europeu.
 • Transport en Autocar.
 • Visita al punt de recepció de visitants de Penelles.
 • Assegurança d’Atenció Mèdica.

El preu NO inclou
Condicions Generals

Les condicions són les reglamentàriament vigents segons la normativa de viatges combinats de la Generalitat de Catalunya. La inscripció, tant si és personal, per internet, per telèfon o per altres mitjans, implica la plena acceptació de tots i cadascun dels apartats d’aquesta informació i dels programes detallats i normatives de cada viatge o sortida. que pots consultar en aquest enllaç totes les Condicions Generals de Reserva.

 

 

Mètode de Pagament

Per poder garantir la plaça, un cop confirmada la reserva, cal fer a continuació el pagament corresponent de l’excursió o sortida o la bestreta d’un viatge. No és possible guardar places d’excursions i viatges, si no s’ha fet el pagament corresponent.

 • A les Excursions d’1 dia en autocar, un cop efectuada la inscripció i confirmada la mateixa, es procedirà, tot seguit, a pagar la totalitat de l’import de l’excursió en un termini màxim de 4 dies. Aquest import haurà d’estar sempre pagat abans de la sortida.
 • En els Viatges de 2 o més dies de durada, que inclouen hotels, cal fer una bestreta o paga i senyal de reserva (que s’indica en cada programa) també en el termini màxim de 4 dies després de la inscripció. La resta del pagament s’ha de fer, com a màxim, fins a la data límit indicada en cada programa. Les places reservades i no pagades en els terminis indicats seran anul·lades.

 

Assegurança de Viatge

Assegurança de viatge

En tots els nostres viatges de més d’un dia, caps de setmana i ponts, hem inclòs en el preu una assegurança de viatge que cobreix l’assistència mèdica i altres possibles incidències produïdes DURANT un viatge. Per això, no cal tenir cap preocupació al respecte. Es pot demanar més informació sobre aquesta pòlissa a les nostres oficines. Aquesta assegurança NO INCLOU les despeses de cancel·lació produïdes ABANS de la sortida, qualsevol que sigui la causa. D’altra banda, recomanem portar en tots els viatges per Europa, la Targeta Sanitària Europea, que emet la Seguretat Social i que es pot demanar a l’INSS, personalment o per Internet.

Assegurança opcional de Cancel·lació

Per evitar qualsevol incidència ABANS d’un viatge, recomanem contractar una assegurança de cancel·lació que cobreix una malaltia greu imprevista (no preexistent), accident personal, hospitalització, defunció familiar o incidència, produïts abans de la sortida, d’acord amb les condicions de la pòlissa. La contractació d’aquesta assegurança opcional es pot fer a les nostres oficines, caldrà pagar-la en el moment de fer la reserva del viatge (i no posteriorment). En cas de contractació, el Centre Europeu es només una figura intermediària en la contractació d’assegurances de cancel·lació, essent la relació contractual entre l’empresa asseguradora i la persona participant en el viatge. Alternativament també pots contractar una assegurança de cancel·lació directament a una corredoria d’assegurances, o directament a l’asseguradora de la teva elecció.

En aquest enllaç troba les condicions de cancel·lació per Excursions i Viatges Culturals pagats: Normatives Cancel·lació.

Al migdia temps lliure per dinar a Tàrrega. Podeu anar a un dels seus restaurants o portar-vos el dinar de casa. Recomanem reservar amb antel·lació el dinar als restaurants.

 

COVID 19 – AVIS IMPORTANT: En les sortides i activitats que realitzem establim unes mesures de seguretat:

– Ús de mascareta a l’interior de l’autocar, col.locada correctament. L’ús de la mascareta s’aconsella també durant l’activitat quan no es pugui mantenir la distància de seguretat.
– Mantenir 1,5-2 metres de distància mínim entre els participants.
– Es recomana l’ús de gel hidroalcohòlic desinfectant homologat.
– Seguir en tot moment les indicacions dels Guies i Professors durant el transcurs de l’activitat.

La durada i protocol d’actuació d’aquestes mesures de seguretat pel COVID19 estaran subjectes als canvis i actualitzacions que es poguessin aplicar en futures revisions de la normativa oficial aprovada per les autoritats sanitàries competents.

 

Sortida a les 8 h del matí.

Punt de sortida al carrer Muntaner 213, al costat del Centre Europeu amb les parades habituals

Horaris i punts de sortida en autocar:

 • Sortida programada: c/ Muntaner 213 (entre Av. Diagonal i C/Londres, vorera del Bar Velòdrom) al costat del Centre Europeu (Diagonal-Muntaner).
 • 5 minuts després:         c/ València 266 (Parada Bus, entre Rambla Catalunya i Passeig de Gràcia, a la vora Metro L3-L4 i Renfe Pg. de Gràcia).
 • 10 minuts després:       c/ València 460 (Parada Bus, entre Marina i Lepant, a la vora Metro L2-L5 Sagrada Familia).
 • 20 minuts després:      Av. Meridiana 388 (Xamfrà Fabra i Puig, molt a la vora Metro L1 i  Renfe Sant Andreu Arenal). Nota Important: NO es l’estació d’autobusos.