El Port de la Selva – La Serra de Rodes -25/7 -8h

Baixar port de la selva
Resum de l'Excursió
Excursions Culturals / 1 dia
Hora de sortida:
08:00
Data
Ds 25 jul. 2020
Durada
1 dia
Tipus d'excursió
Art | Història | Paisatges
Transport
Autocar
Preu Total
34€
Excursió Programada
Sobre l'Excursió
El Port de la Selva – La Serra de Rodes -25/7 -8h
Resum de l'excursió
 • Dates:

  Dissabte, 25 de juliol de 2020

 • Hora de sortida:

  08:00

 • Durada

  1 dia

 • Tipus d'excursió:

  Art | Història | Paisatges

 • Transport:

  Autocar

 • Preu Total:

  34€

 • Excursió Programada

Sortida 8,00 h en autocar des del Centre, amb les parades habituals.


Avui anirem a visitar els magnífics panorames de l’Alt Empordà. Des de Vilajuïga ens dirigirem amb l’autocar cap als paisatges abruptes de la Serra de Rodes, enmig del Parc Natural del Cap de Creus. Arribarem a la zona del Mas Ventós. Des dels seus miradors, podrem gaudir d’unes fantàstiques vistes de la Badia de Roses i de l’Empordà.

Després anirem cap a Sant Pere de Rodes. Veurem exteriorment el conjunt monàstic, considerat un dels més importants del nostre art romànic. Des del seu indret, si el dia és clar, s’obre una esplèndida panoràmica sobre la costa nord del Cap de Creus. Tot seguit baixarem al Port de la Selva, atractiu poble de pescadors de cases blanques i on hi destaca la silueta de la seva església barroca de Santa Maria de les Neus.

A la tarda ens aturarem al pintoresc poble de La Selva de Mar. Desprès retornarem a Barcelona per l’autopista.


NOTES: Al migdia, temps lliure al Port de la Selva per dinar, estar a la platja, passejar … etc. Podeu portar el dinar de picnic o reservar algun dels seus restaurants.


*COVID 19 – AVIS IMPORTANT: En les sortides i activitats que realitzem després del confinament establim unes mesures de seguretat seguint les recomanacions de les autoritats sanitàries, i les normatives vigents fins a nou avís.

Normes generals:

– Els guies utilitzaran mascareta, i els medis adients possibles en cada cas, com altaveus, micròfons, radioguies, … etc per facilitar l’escolta de les explicacions i les mesures de distanciament adequades.

– En el cas de les sortides en autocar, es reduirà el nombre de participants per adequar-se a la normativa que hi hagi en cada moment en relació a l’ocupació dels autocars i medis de transport.

– Els autocars estaran sempre desinfectats abans de les excursions i disposaran de gel hidroalcohòlic homologat per l’ús dels clients.

– En les excursions i sortides es deixarà temps lliure per esmorzar i dinar, prioritzant els menjars de pícnic. Es recomana dur aigua a totes les sortides, així com l’esmorzar i el dinar de casa, per evitar les aglomeracions en bars i restaurants. Si es vol menjar en un restaurant, es recomana reservar prèviament.

– En les visites culturals, passejades i sortides urbanes aquestes seran especialment per espais oberts i en grups reduïts. La durada dels recorreguts disminuirà a fi de poder oferir més comoditat en la seva realització.

També hi haurà unes mesures d’obligat compliment pels assistents (els guies no acceptaran en la sortida el participant que les incompleixi):

– Ús de mascareta durant tota la durada de l’activitat.
– Mantenir 1,5 metres de distància mínim entre els participants.
– Es recomana l’ús de gel hidroalcohòlic desinfectant homologat.
– Seguir en tot moment les indicacions dels Guies i Professors durant el transcurs de l’activitat.

La durada i protocol d’actuació d’aquestes mesures de seguretat pel COVID19 estaran subjectes als canvis i actualitzacions que es poguessin aplicar en futures revisions de la normativa oficial aprovada per les autoritats sanitàries competents.

 

port de la selva
Port de la Selva Centre Europeu