Tornar Reservar
Modernisme a Reus- La Casa Navàs

Modernisme a Reus – El Port de Cambrils -22/01/22 -8h

Art i Història al Baix Camp: Reus i el seu meravellós patrimoni modernista, la Casa Navàs

Modernisme a Reus – El Port de Cambrils -22/01/22 -8h

Modernisme a Reus – El Port de Cambrils -22/01/22 -8h

Art i Història al Baix Camp: Reus i el seu meravellós patrimoni modernista, la Casa Navàs
Excursions Culturals
Art Paisatges
Activitat Club Cultural. No ets soci?
 • Activitat NO programada.

Trip Summary

Excursions Culturals

1 dia

Modernisme a Reus- La Casa Navàs
Excursions Culturals | Activitat Club Cultural.

Modernisme a Reus – El Port de Cambrils -22/01/22 -8h

Art i Història al Baix Camp: Reus i el seu meravellós patrimoni modernista, la Casa Navàs

Activitat NO programada.
Descripció de l'Activitat
Preu i condicions
Info pràctica
Horaris i Punt de Trobada
Dades tècniques
Altres dates

Avui anirem a Reus, la capital del Baix Camp, una ciutat amb un meravellós patrimoni modernista. Tot passejant pel centre podem gaudir d’alguns exemples arquitectònics d’aquest corrent artístic. Un dels més destacables és la famosa Casa Navàs, feta per Lluís Domènech i Montaner entre el 1901 i 1907, la qual visitarem.


Entrar-hi val molt la pena, ja que el seu interior és una de les parts més destacables gràcies a la seva magnífica decoració, que es conserva pràcticament intacta: ceràmica,  mosaics, esgrafiats, vitralls… magnífics exemples de les arts decoratives del Modernisme. A més, el seu interior guarda una última sorpresa: el mobiliari, dissenyat i realitzat en bona part pel famós ebenista Gaspar Homar.


Després d’aquesta bonica visita, acabarem de fer la volta pel centre per tancar aquest matí modernista. A l’hora de dinar, canviarem de paisatges i ens acostarem al mar fins al Port de Cambrils, on es poden degustar bons plats mariners.


Acabarem aquest gran dia amb una panoràmica dels paisatges del Cap de Salou. Una zona geològica molt especial, de fet, és l’única declarada com “Espai d’interès geològic” entre el Delta de l’Ebre i la Costa Brava.

Detalls del preu
El preu inclou
 • Organització, Explicacions i Guiatge pels Professors del Centre Europeu.
 • Transport en Autocar.
 • Assegurança d’Atenció Mèdica i Assistència sanitària.

El preu NO inclou
 • Dinar
 • +10 € aprox. Entrada Museu – Pagament in situ al Guía.
Condicions Generals

Les condicions són les reglamentàriament vigents segons la normativa de viatges combinats de la Generalitat de Catalunya. La inscripció, ja sigui personal, per internet, per telèfon o per altres mitjans, implica la plena acceptació de tots i cadascun dels apartats daquesta informació i dels programes detallats i normatives de cada viatge o sortida. que podeu consultar en aquest enllaç totes les Condicions Generals de Reserva.

Mètode de Pagament

Per poder garantir la plaça, un cop confirmada la reserva, cal fer després el pagament corresponent de l’excursió o sortida o la bestreta d’un viatge. No es poden guardar places d’excursions i viatges, si no s’ha fet el pagament corresponent.

A les Excursions d’1 dia amb autocar, una vegada efectuada la inscripció i confirmada, es procedirà, a continuació, a pagar la totalitat de l’import de l’excursió en un termini màxim de 4 dies. Aquest import sempre haurà d’estar pagat abans de la sortida.

Als Viatges de 2 o més dies de durada, que inclouen hotels, cal fer una bestreta o pagament a compte de reserva (que indica a cada programa) també en el termini màxim de 4 dies després de la inscripció. La resta del pagament s’ha de fer, com a màxim, fins a la data límit indicada a cada programa. Les places reservades i no pagades en els terminis indicats seran anul·lades.

Assegurança de Viatge

Assegurança de viatge

En tots els nostres viatges de més d´un dia, caps de setmana i ponts, hem inclòs en el preu una assegurança de viatge que cobreix l´assistència mèdica i altres possibles incidències produïdes DURANT un viatge. Per això, no cal tenir cap preocupació sobre això. Es pot demanar més informació sobre aquesta pòlissa a les nostres oficines. Aquesta assegurança NO INCLOU les despeses de cancel·lació produïdes ABANS de la sortida, sigui quina sigui la causa. D’altra banda, recomanem portar a tots els viatges per Europa, la Targeta Sanitària Europea, que emet la Seguretat Social i que es pot demanar a l’INSS, personalment o per Internet.

Assegurança opcional de Cancel·lació

Per evitar qualsevol incidència ABANS d’un viatge, recomanem contractar una assegurança de cancel·lació que cobreix una malaltia greu imprevista (no preexistent), accident personal, hospitalització, mort familiar o incidència, produïts abans de la sortida, d’acord amb les condicions de la pòlissa . La contractació d’aquesta assegurança opcional es pot fer a les nostres oficines, haurà de pagar-la al moment de fer la reserva del viatge (i no posteriorment). En cas de contractació, el Centre Europeu és només una figura intermediària en la contractació d’assegurances de cancel·lació, i la relació contractual és entre l’empresa asseguradora i la persona participant en el viatge. Alternativament també podeu contractar una assegurança de cancel·lació directament a una corredoria d’assegurances, o directament a l’asseguradora de la vostra elecció.

 • Esmorzar: Farem una parada per esmorzar en ruta.
 • Dinar: Al migdia temps lliure al Port de Cambrils per dinar i passejar. Podeu portar-vos el dinar de picnic o reservar algun restaurant de la zona.
Informació parades autocars
 • Hora de sortida indicada: 1a parada: Muntaner 213 (entre Diagonal i Londres, vorera del Bar Velòdrom) i al costat del Centre Europeu
 • 5 minuts després, aprox.: 2a parada: València 266 (Parada de bus situada entre Passeig de Gràcia i Rambla de Catalunya, a prop del Metro L3-L4 i Renfe Passeig de Gràcia);
 • 10 minuts després, aprox.: 3a parada: València 460 (Zona Sagrada Família, a la parada del bus situada entre Marina i Lepant, a prop Metro L2-L5 Sagrada Família);
 • 20 minuts després, aprox.: 4a i darrera parada: Av.Meridiana 388. A la parada del bus situada davant de la matalasseria de la cantonada del Passeig de Fabra i Puig i molt a prop del Metro L1 Fabra i Puig i Renfe Sant Andreu Arenal. ATENCIÓ: No és a l’estació d’autobusos.