Les Fonts del Cardener – St. Llorenç de Morunys -26/7 -8h

Baixar Les Fonts del Cardener – Sant Llorenç de Morunys
Resum de l'Excursió
Excursions Culturals / 1 dia
Hora de sortida:
08:00
Data
Dg 26 jul. 2020
Durada
1 dia
Tipus d'excursió
Història | Paisatges
Transport
Autocar
Preu Total
33€
Excursió Programada
Sobre l'Excursió
Les Fonts del Cardener – St. Llorenç de Morunys -26/7 -8h
Resum de l'excursió
 • Dates:

  Diumenge, 26 de juliol de 2020

 • Hora de sortida:

  08:00

 • Durada

  1 dia

 • Tipus d'excursió:

  Història | Paisatges

 • Transport:

  Autocar

 • Preu Total:

  33€

 • Excursió Programada

Sortida a les 8,00 h en autocar des del Centre, amb les parades habituals.


En el dia d’avui ens dirigirem cap a la comarca del Solsonès per veure nèixer un dels rius més importants de Catalunya: el Cardener. Aquest riu neix al peu dels cingles de la Serra del Port del Comte, per tant ens acompanyaran unes vistes precioses durant tot el nostre recorregut. A més l’espai està perfectament adaptat per poder observar les muntanyes i l’entorn natural de la comarca. 


A l’hora de dinar, ens acomodarem en alguna de les zones del voltant per fer un pic-nic i, d’aquesta manera, endinsar-nos de ple en la natura i acabar de relaxar-nos. Un cop haguem acabat de menjar, ens dirigirem a Sant Llorenç de Morunys, descrit com un dels pobles més bonics de Catalunya. Conserva encara la seva estructura medieval original, amb racons encantadors i carrerons que evoquen al passat. També conserva la seva església romànica, la qual ha sobreviscut als saqueigs de la guerra civil conservant un patrimoni barroc únic. Al capvespre seguirem la ruta de Solsona i retornarem a Barcelona.


Notes: Recomanem dur el dinar de picnic. En cas de mal temps o pluja dinaríem a Sant Llorenç de Morunys. Cal portar un calçat esportiu.


*COVID 19 – AVIS IMPORTANT: En les sortides i activitats que realitzem després del confinament establim unes mesures de seguretat seguint les recomanacions de les autoritats sanitàries, i les normatives vigents fins a nou avís.

Normes generals:

– Els guies utilitzaran mascareta, i els medis adients possibles en cada cas, com altaveus, micròfons, radioguies, … etc per facilitar l’escolta de les explicacions i les mesures de distanciament adequades.

– En el cas de les sortides en autocar, es reduirà el nombre de participants per adequar-se a la normativa que hi hagi en cada moment en relació a l’ocupació dels autocars i medis de transport.

– Els autocars estaran sempre desinfectats abans de les excursions i disposaran de gel hidroalcohòlic homologat per l’ús dels clients.

– En les excursions i sortides es deixarà temps lliure per esmorzar i dinar, prioritzant els menjars de pícnic. Es recomana dur aigua a totes les sortides, així com l’esmorzar i el dinar de casa, per evitar les aglomeracions en bars i restaurants. Si es vol menjar en un restaurant, es recomana reservar prèviament.

– En les visites culturals, passejades i sortides urbanes aquestes seran especialment per espais oberts i en grups reduïts. La durada dels recorreguts disminuirà a fi de poder oferir més comoditat en la seva realització.

També hi haurà unes mesures d’obligat compliment pels assistents (els guies no acceptaran en la sortida el participant que les incompleixi):

– Ús de mascareta durant tota la durada de l’activitat.
– Mantenir 1,5 metres de distància mínim entre els participants.
– Es recomana l’ús de gel hidroalcohòlic desinfectant homologat.
– Seguir en tot moment les indicacions dels Guies i Professors durant el transcurs de l’activitat.

La durada i protocol d’actuació d’aquestes mesures de seguretat pel COVID19 estaran subjectes als canvis i actualitzacions que es poguessin aplicar en futures revisions de la normativa oficial aprovada per les autoritats sanitàries competents.

 

Les Fonts del Cardener – Sant Llorenç de Moruny
sant Llorenç Morunys església
st Llorenc Morunys carrer