Tornar Reservar
PDF

Les cases romàntiques de Vilanova i la Geltrú – 21/01/23 – 8’30h

Els museus romàntics de La Masia d'En Cabanyes i Can Papiol - Els paisatges de la comarca del Garraf

Les cases romàntiques de Vilanova i la Geltrú – 21/01/23 – 8’30h

Les cases romàntiques de Vilanova i la Geltrú – 21/01/23 – 8’30h

Els museus romàntics de La Masia d'En Cabanyes i Can Papiol - Els paisatges de la comarca del Garraf
Excursions Culturals
Art Història
Activitat Club Cultural. No ets soci?
  • Aquesta activitat es troba en curs o ja s'ha realitzat. Consulta les properes activitats disponibles al programa AQUÍ.

Resum del viatge

Excursions Culturals

1 dia

Excursions Culturals | Activitat Club Cultural.

Les cases romàntiques de Vilanova i la Geltrú – 21/01/23 – 8’30h

Els museus romàntics de La Masia d'En Cabanyes i Can Papiol - Els paisatges de la comarca del Garraf

Aquesta activitat es troba en curs o ja s'ha realitzat. Consulta les properes activitats disponibles al programa AQUÍ.
Destacats de l'Activitat
Itinerari
Preu i condicions
Info pràctica
Horaris i Punt de Trobada
Dades tècniques
Altres dates

Can Papiol destaca com una de les cases que conserva millor la seva decoració original. És com fer un viatge en el temps, visitant una casa benestant, amb els salons amb làmpades, cortinatges, els llits amb dosser, la capella, el jardí, la cuina… Una interessant sortida cultural on a més gaudirem també dels paisatges mediterranis del Port de Vilanova, del seu Passeig Marítim i dels animats carrers de la vila.

 

 

ATENCIÓ: Sortida 8,30 h de Diagonal-Muntaner amb les parades habituals


Començarem visitant la Masia d’en Cabanyes, situada a prop de Vilanova i la Geltrú. Aquesta casa va ser construïda a finals del segle XVIII i és un cas excepcional d’arquitectura a Catalunya per acostar-se als models de “Palladio”. Farem una visita a la casa i als seus petits jardins per parlar d’aquestes construccions del moviment del Romanticisme. I també coneixerem el llegat de la família Cabanyes, i les seves aportacions en el món de la literatura, la pintura, l’arquitectura, posant en especial èmfasi al poeta Manuel de Cabanyes, o al pintor Alexandre de Cabanyes. A la planta noble es conserven algunes de les estances originals, amb la sala de música, la biblioteca, la saleta russa, i una excepcional col·lecció de gravats de Goya.

Després ens desplaçarem a la mateixa Vilanova i la Geltrú per deixar temps lliurement per dinar. I a primera hora de la tarda visitarem un dels altres tresors del romanticisme català, Can Papiol. Aquesta casa conserva tota la decoració a les sales, i també la cuina, el celler… és talment com si visitéssim una casa de nines en gran!


Notes: Al migdia temps lliure per dinar a Vilanova i la Geltrú. Podeu reservar algun dels seus restaurants o portar el pícnic de casa.
Entrades: Entrada a les cases uns 7 € aprox. Pagament als guies el dia de la sortida.

Detalls del preu
El preu inclou
  • Organització, Explicacions i Guiatge pels Professors del Centre Europeu.
  • Transport en Autocar.

El preu NO inclou
  • Al migdia temps lliure per dinar a Vilanova i la Geltrú. Podeu reservar un dels seus restaurants o portar el pícnic de casa.
  • Entrada a les cases 7 € aprox. Pagament als guies el dia de la sortida.
Condicions Generals

Les condicions són les reglamentàriament vigents segons la normativa de viatges combinats de la Generalitat de Catalunya. La inscripció, ja sigui personal, per internet, per telèfon o per altres mitjans, implica la plena acceptació de tots i cadascun dels apartats daquesta informació i dels programes detallats i normatives de cada viatge o sortida. que podeu consultar en aquest enllaç totes les Condicions Generals de Reserva.

Mètode de Pagament

Per poder garantir la plaça, un cop confirmada la reserva, cal fer després el pagament corresponent de l’excursió o sortida o la bestreta d’un viatge. No es poden guardar places d’excursions i viatges, si no s’ha fet el pagament corresponent.

 

A les Excursions d’1 dia amb autocar, una vegada efectuada la inscripció i confirmada, es procedirà, a continuació, a pagar la totalitat de l’import de l’excursió en un termini màxim de 4 dies. Aquest import sempre haurà d’estar pagat abans de la sortida.

 

Als Viatges de 2 o més dies de durada, que inclouen hotels, cal fer una bestreta o pagament a compte de la reserva (que s’indica a cada programa) també en el termini màxim de 4 dies després de la inscripció. La resta del pagament s’ha de fer, com a màxim, fins a 30 dies abans de la sortida, o en la data límit indicada a cada programa. Les places reservades i no pagades en els terminis indicats podrien ser anul·lades.

Assegurança de Viatge

Assegurança d’Accidents i Assistència Sanitària Bàsica durant les Activitats i Excursions d’un dia.

En totes les nostres activitats i excursions d’un dia de durada, hem inclòs en el preu una assegurança que cobreix l’assistència sanitària bàsica a causa d’accidents, el rescat, i altres possibles incidències produïdes durant el dia d’excursió. Aquesta assegurança no cobreix el transport de retorn a casa un cop s’ha rebut l’alta. Els trasllats solen ser assumits per mútues privades, assegurances personals, o en el seu defecte han de ser costejats pels participants. Recomanem que consultis la teva mútua privada per aquests casos.

 

T’informem també que el nostre equip de guies està format per oferir acompanyament i segueix el nostre protocol d’actuació en cas d’incidència (Avís immediat al 112), un cop el participant ha estat atès pels serveis d’assistència, el Guia, valorant-ne el cas, retornarà amb el grup per continuar l’activitat.

 

Per informacions sobre les Assegurances de Viatge (+2 dies), fes clic aquí 

– Ús de mascareta a l’interior de l’autocar, col.locada correctament.

ATENCIÓ: Sortida 8,30 h de Diagonal-Muntaner amb les parades habituals