Tornar Reservar
PDF

La Ruta Modernista de Jujol per les comarques tarragonines – 25/03/2023 – 8h

Visitem l’espectacular Casa Bofarull del gran arquitecte Josep Maria Jujol

La Ruta Modernista de Jujol per les comarques tarragonines – 25/03/2023 – 8h

La Ruta Modernista de Jujol per les comarques tarragonines – 25/03/2023 – 8h

Visitem l’espectacular Casa Bofarull del gran arquitecte Josep Maria Jujol
Excursions Culturals
Art Història
Activitat Club Cultural. No ets soci?
 • image description Dates del viatge

  Dissabte, 25 març 2023

 • image description Durada

  1 dia

 • image description Hora de sortida

  08:00

 • image description Transport

  Autocar

 • image description Preu socis

  32€

 • image description No socis

  +12€

 • image description Ocupació

  Consulta la disponibilitat de places.

 • image description Lloc de trobada

  Sortida en autocar de Diagonal-Muntaner amb les parades habituals

 • image description Què trobarem

  Ens endinsarem en el món del modernisme a les comarques de Tarragona. Descobrirem el seu patrimoni arquitectònic i veurem obres de l’arquitecte Jujol, com la famosa Casa Bofarull, al municipi dels Pallaresos.  

Resum del viatge

Programa Activitats Culturals | Excursions Culturals

1 dia

Programa Activitats Culturals | Excursions Culturals | Activitat Club Cultural.

La Ruta Modernista de Jujol per les comarques tarragonines – 25/03/2023 – 8h

Visitem l’espectacular Casa Bofarull del gran arquitecte Josep Maria Jujol

Ens endinsarem en el món del modernisme a les comarques de Tarragona. Descobrirem el seu patrimoni arquitectònic i veurem obres de l’arquitecte Jujol, com la famosa Casa Bofarull, al municipi dels Pallaresos.  

Lloc de trobada:

Sortida en autocar de Diagonal-Muntaner amb les parades habituals

 • Dia de sortida

  Dissabte, 25 març 2023
 • Hora de sortida

  08:00
 • Transport

  Autocar
 • Preu socis

  32€
Destacats de l'Activitat
Itinerari
Preu i condicions
Info pràctica
Horaris i Punt de Trobada
Dades tècniques
Altres dates

Ens endinsem en el món del modernisme a les comarques de Tarragona. Descobrirem el seu patrimoni arquitectònic a través dels edificis més emblemàtics. A més, tindrem l’ocasió de visitar l’interior d’una de les obres de l’arquitecte Josep Maria Jujol (Tarragona, 1879 – Barcelona, 1949): la Casa Bofarull, al municipi dels Pallaresos. Amb aquesta obra, Jujol transformà una antiga masia rústica en un palau modernista. 

Dins del moviment modernista, l’obra de Josep Maria Jujol és absolutament original i únic. A més, podem considerar-lo un artista total: va ser arquitecte però també decorador, escultor, esgrafiador, dibuixant… Amb aquesta excursió, et proposem descobrir una part de l’obra de l’arquitecte tarragoní situada al seu lloc d’origen.  Tindrem l’oportunitat de visitar l’interior de la Casa Bofarull, situada al poble dels Pallaresos. Descobrirem les seves propostes més agosarades i trencadores en aquesta masia que ell va reformar. Tot seguit veurem exteriorment l’església del Sagrat Cor de Vistabella situada al proper poble de la Secuita, considerada una de les seves millors obres!

Desprès anirem a dinar a Tarragona i a la tarda farem una passejada per conèixer el seu llegat modernista. La societat burgesa de Tarragona, cercant la diferència i l’exclusivitat, va abraçar aquest estil que va impregnar cases, llocs de culte i espais d’oci, entre d’altres. Parlarem dels arquitectes modernistes que van estar presents en aquests treballs i contemplarem edificis tan emblemàtics com el Mercat, la Casa Salas Ricomà o el Convent dels Pares Carmelites. Al capvespre retorn a Barcelona amb arribada a les 20 h aprox.

 

NOTES: Entrades uns 12 € aprox. Pagament als guies el día de la sortida. Al migdia temps lliure a Tarragona per dinar, passejar,… Podeu reservar algun dels seus restaurants o portar el pícnic de casa.

Detalls del preu
El preu inclou
 • Organització, Explicacions i Guiatge pels Professors del Centre Europeu.
 • Transport en Autocar.
 • Assegurança d’Accidents i Assistència Sanitària Bàsica.

El preu NO inclou
 • Esmorzar: Farem una parada per esmorzar en ruta.
 • Dinar. Al migdia temps lliure a Tarragona per dinar, passejar,… Podeu reservar un dels seus restaurants o portar el pícnic de casa.
 • Entrades 12 € aprox. Pagament als guies el día de la sortida.
Condicions Generals

Les condicions són les reglamentàriament vigents segons la normativa de viatges combinats de la Generalitat de Catalunya. La inscripció, ja sigui personal, per internet, per telèfon o per altres mitjans, implica la plena acceptació de tots i cadascun dels apartats daquesta informació i dels programes detallats i normatives de cada viatge o sortida. que podeu consultar en aquest enllaç totes les Condicions Generals de Reserva.

Mètode de Pagament

Per poder garantir la plaça, un cop confirmada la reserva, cal fer després el pagament corresponent de l’excursió o sortida o la bestreta d’un viatge. No es poden guardar places d’excursions i viatges, si no s’ha fet el pagament corresponent.

 

A les Excursions d’1 dia amb autocar, una vegada efectuada la inscripció i confirmada, es procedirà, a continuació, a pagar la totalitat de l’import de l’excursió en un termini màxim de 4 dies. Aquest import sempre haurà d’estar pagat abans de la sortida.

 

Als Viatges de 2 o més dies de durada, que inclouen hotels, cal fer una bestreta o pagament a compte de la reserva (que s’indica a cada programa) també en el termini màxim de 4 dies després de la inscripció. La resta del pagament s’ha de fer, com a màxim, fins a 30 dies abans de la sortida, o en la data límit indicada a cada programa. Les places reservades i no pagades en els terminis indicats podrien ser anul·lades.

Assegurança de Viatge

Assegurança d’Accidents i Assistència Sanitària Bàsica durant les Activitats i Excursions d’un dia.

En totes les nostres activitats i excursions d’un dia de durada, hem inclòs en el preu una assegurança que cobreix l’assistència sanitària bàsica a causa d’accidents, el rescat, i altres possibles incidències produïdes durant el dia d’excursió. Aquesta assegurança no cobreix el transport de retorn a casa un cop s’ha rebut l’alta. Els trasllats solen ser assumits per mútues privades, assegurances personals, o en el seu defecte han de ser costejats pels participants. Recomanem que consultis la teva mútua privada per aquests casos.

 

T’informem també que el nostre equip de guies està format per oferir acompanyament i segueix el nostre protocol d’actuació en cas d’incidència (Avís immediat al 112), un cop el participant ha estat atès pels serveis d’assistència, el Guia, valorant-ne el cas, retornarà amb el grup per continuar l’activitat.

 

Per informacions sobre les Assegurances de Viatge (+2 dies), fes clic aquí 

AVIS: En les sortides, excursions i activitats que realitzem establim unes mesures de seguretat:

 • -Seguir en tot moment les indicacions i normatives dels Guies i Professors durant el transcurs de l’activitat.
 • -Per respecte a tots els participants, es demana la màxima puntualitat en els punts de sortida i parades durant les visites.
 • -A totes les sortides cal dur un calçat esportiu i antilliscant per evitar caigudes i relliscades en paviments inestables, irregulars o humits.

Sortida en autocar des de Muntaner-Diagonal amb les parades habituals.

 • Hora de sortida indicada: 1a parada: Muntaner 213 (entre Diagonal i Londres, vorera del Bar Velòdrom).
 • 5 minuts després, aprox.: 2a parada: València 266 (Parada de bus situada entre Passeig de Gràcia i Rambla de Catalunya, a prop del Metro L3-L4 i Renfe Passeig de Gràcia);
 • 10 minuts després, aprox.: 3a parada: València 460 (Zona Sagrada Família, a la parada del bus situada entre Marina i Lepant, a prop Metro L2-L5 Sagrada Família);
 • 20 minuts després, aprox.: 4a i última parada: Av.Meridiana 388. A la parada del bus situada davant de la “matalasseria” de la cantonada del passeig de Fabra i Puig i molt a prop del Metro L1  Fabra i Puig i Renfe Sant Andreu Arenal. ATENCIÓ: No és a l’estació d’autobusos.