La Fageda i els paisatges de tardor de la Garrotxa

Baixar La Fageda
Resum de l'Excursió
Sobre l'Excursió
La Fageda i els paisatges de tardor de la Garrotxa
Excursió no programada

Dissabte 30 desembre 2019

Sortida del Centre a les 8,00 h en autocar, amb les parades habituals.


En aquesta sortida visitarem la Cooperativa La Fageda, coneguda sobretot per la realització de productes làctics, com els iogurts. Es tracta d’una entitat creada l’any 1982 amb l’objectiu d’inserir laboralment i socialment les persones amb discapacitat psíquica o trastorns mentals severs. Va ser un projecte amb una molt bona acollida i un gran èxit, actualment compta amb més de 300 persones, entre treballadors i persones ocupades. Amb el pas dels anys també ha augmentat la varietat de les activitats que desenvolupa: granja de vaques, fàbrica de làctics i de gelats, obrador de melmelades, jardineria i servei d’atenció al visitant.

Es troba, des de 1987, al mas Els Casals dins la reserva natural de la Fageda d’en Jordà, al bell mig del Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa. Per tant també podrem gaudir del paisatge i de l’aire pur en aquest indret tan especial en aquestes dates de tardor.


Després anirem a la bonica localitat d’Olot, capital de la Garrotxa, per dinar, voltar pels seus carrers i conèixer el seu patrimoni, en el qual hi destaquen diverses cases modernistes i la gran església neoclàssica de Sant Esteve.


Notes: Al migdia, temps lliure a Olot per dinar i passejar. Entrada i visita a la Cooperativa 5,50 € aprox. (pagament el dia de la visita)

 

olot
casa sola morales olot