La Fageda i el Trenet dels Volcans

Baixar volcà croscat garrotxa
Resum de l'Excursió
Excursions Culturals / 1 dia
Excursió no programada
  • Aquesta excursió no està programat en aquests moments si estàs interessat contacta’ns.

    Contacta'ns
Sobre l'Excursió
La Fageda i el Trenet dels Volcans
Excursió no programada
  • Aquesta excursió no està programat en aquests moments si estàs interessat contacta’ns.

    Contacta'ns

Dissabte 8 de desembre 2018 – Sortida 8 h.

Excursió cultural en autocar al Parc Natural dels Volcans de La Garrotxa – La Fageda d’en Jordà – El Trenet del Volcà del Croscat – Olot.

La tardor és una de les millors èpoques per desplaçar-se a la comarca de la Garrotxa i al seu Parc Natural de la Zona Volcànica. Per gaudir d’aquests paisatges agafarem un trenet turístic, que recorda a l’antic carrilet que comunicava Girona amb Olot, i recorrerem els paisatges del Parc Natural de la Zona Volcànica per aproximar-nos a alguns dels volcans de la zona, com el Croscat. Parlarem de la seva formació i característiques i del fenomen dels volcans i com van definir el paisatge actual a través de les diverses erupcions, com la darrera que es va produir ara fa 11.000 anys.

I tot seguit visitarem també la Fageda d’en Jordà, popularitzada per la poesia de Joan Maragall. És un famós bosc de faigs, excepcional per la baixa altitud en què creix, en un substrat de laves dels volcans.

I deixarem temps lliure per dinar a la ciutat d’Olot, capital de comarca. També podrem passejar pels seus carrers i conèixer alguns dels seus edificis més importants.

Al migdia, temps lliure a Olot per dinar. Preu del trenet 7 €. (pagament insitu). Cal dur un calçat esportiu.

 

olot