Tornar Reservar
fageda d'en jorda

La Fageda d’en Jordà i Sant Joan les Fonts -27/11/21-8h

Terra de Volcans: Els atractius paisatges de tardor a la comarca de La Garrotxa

La Fageda d’en Jordà i Sant Joan les Fonts -27/11/21-8h

La Fageda d’en Jordà i Sant Joan les Fonts -27/11/21-8h

Terra de Volcans: Els atractius paisatges de tardor a la comarca de La Garrotxa
Excursions Culturals
Art Paisatges
Activitat Club Cultural. No ets soci?
  • Activitat NO programada.

Resum de l'Excursió

Excursions Culturals

1 dia

fageda d'en jorda
Excursions Culturals | Activitat Club Cultural.

La Fageda d’en Jordà i Sant Joan les Fonts -27/11/21-8h

Terra de Volcans: Els atractius paisatges de tardor a la comarca de La Garrotxa

Activitat NO programada.
Descripció de l'Activitat
Preu i condicions
Info pràctica
Horaris i Punt de Trobada
Dades tècniques
Altres dates

En aquesta excursió cultural gaudirem d’història, patrimoni i natura a parts iguals, als paisatges de La Garrotxa.

Pel matí sortirem de Barcelona per dirigir-nos a Sant Joan les Fonts. Aquest municipi es troba dins la comarca de la Garrotxa, sens dubte, un dels territoris més impressionants de Catalunya. Per una banda, al nord del riu Fluvià trobem paisatges abruptes i acinglerats; es tracta de l’Alta Garrotxa. Per l’altra banda, al sud, un paisatge més suau format per… colades de lava! Més de 40 volcans conformen aquest territori.

Sant Joan les Fonts es troba just a la frontera d’aquestes dues parts, al costat del Fluvià. Així doncs, allà gaudirem d’un preciós paisatge volcànic, ja que podrem observar restes de colades de lava. Sense oblidar el patrimoni històric del poble, destacant un pont medieval  que creua el riu.

Després ens dirigirem cap a la capital de la comarca: Olot. Aquí deixarem temps lliure per dinar, passejar… La gastronomia de la Garrotxa és també molt interessant, la terra volcànica dóna uns productes i uns sabors únics, creant la marca “cuina volcànica” amb plats tan coneguts com les patates d’Olot.

I a la tarda farem un passeig per La Fageda d’en Jordà, popularitzada per la poesia de Joan Maragall. És un extens bosc de faigs excepcional per la baixa altitud en què creix i d’una gran bellesa visual, situat en un entorn de terres volcàniques. El paisatge del Parc Natural dels Volcans és veritablement magnífic.

olot
casa sola morales olot
fageda d
La fageda d
Detalls del preu
El preu inclou
  • Organització, Explicacions i Guiatge pels Professors del Centre Europeu.
  • Transport en Autocar.
  • Assegurança d’Atenció Mèdica.

El preu NO inclou
Condicions Generals

Les condicions són les reglamentàriament vigents segons la normativa de viatges combinats de la Generalitat de Catalunya. La inscripció, tant si és personal, per internet, per telèfon o per altres mitjans, implica la plena acceptació de tots i cadascun dels apartats d’aquesta informació i dels programes detallats i normatives de cada viatge o sortida. que pots consultar en aquest enllaç totes les Condicions Generals de Reserva.

 

 

Mètode de Pagament

Per poder garantir la plaça, un cop confirmada la reserva, cal fer a continuació el pagament corresponent de l’excursió o sortida o la bestreta d’un viatge. No és possible guardar places d’excursions i viatges, si no s’ha fet el pagament corresponent.

  • A les Excursions d’1 dia en autocar, un cop efectuada la inscripció i confirmada la mateixa, es procedirà, tot seguit, a pagar la totalitat de l’import de l’excursió en un termini màxim de 4 dies. Aquest import haurà d’estar sempre pagat abans de la sortida.
  • En els Viatges de 2 o més dies de durada, que inclouen hotels, cal fer una bestreta o paga i senyal de reserva (que s’indica en cada programa) també en el termini màxim de 4 dies després de la inscripció. La resta del pagament s’ha de fer, com a màxim, fins a la data límit indicada en cada programa. Les places reservades i no pagades en els terminis indicats seran anul·lades.

 

Assegurança de Viatge

Assegurança de viatge

En tots els nostres viatges de més d’un dia, caps de setmana i ponts, hem inclòs en el preu una assegurança de viatge que cobreix l’assistència mèdica i altres possibles incidències produïdes DURANT un viatge. Per això, no cal tenir cap preocupació al respecte. Es pot demanar més informació sobre aquesta pòlissa a les nostres oficines. Aquesta assegurança NO INCLOU les despeses de cancel·lació produïdes ABANS de la sortida, qualsevol que sigui la causa. D’altra banda, recomanem portar en tots els viatges per Europa, la Targeta Sanitària Europea, que emet la Seguretat Social i que es pot demanar a l’INSS, personalment o per Internet.

Assegurança opcional de Cancel·lació

Per evitar qualsevol incidència ABANS d’un viatge, recomanem contractar una assegurança de cancel·lació que cobreix una malaltia greu imprevista (no preexistent), accident personal, hospitalització, defunció familiar o incidència, produïts abans de la sortida, d’acord amb les condicions de la pòlissa. La contractació d’aquesta assegurança opcional es pot fer a les nostres oficines, caldrà pagar-la en el moment de fer la reserva del viatge (i no posteriorment). En cas de contractació, el Centre Europeu es només una figura intermediària en la contractació d’assegurances de cancel·lació, essent la relació contractual entre l’empresa asseguradora i la persona participant en el viatge. Alternativament també pots contractar una assegurança de cancel·lació directament a una corredoria d’assegurances, o directament a l’asseguradora de la teva elecció.

En aquest enllaç troba les condicions de cancel·lació per Excursions i Viatges Culturals pagats: Normatives Cancel·lació.

Cal dur un calçat esportiu i antilliscant per les passejades per Sant Joan les Fonts i per la Fageda.

Al migdia temps lliure per dinar a Olot. Podeu anar a un dels seus restaurants o portar-vos el dinar de casa. Recomanem que reserveu prèviment el dinar a un dels seus restaurants.


COVID 19 – AVIS IMPORTANT: En les sortides i activitats que realitzem establim unes mesures de seguretat:

– Ús de mascareta a l’interior de l’autocar, col.locada correctament. L’ús de la mascareta s’aconsella també durant l’activitat quan no es pugui mantenir la distància de seguretat.
– Mantenir 1,5-2 metres de distància mínim entre els participants.
– Es recomana l’ús de gel hidroalcohòlic desinfectant homologat.
– Seguir en tot moment les indicacions dels Guies i Professors durant el transcurs de l’activitat.

La durada i protocol d’actuació d’aquestes mesures de seguretat pel COVID19 estaran subjectes als canvis i actualitzacions que es poguessin aplicar en futures revisions de la normativa oficial aprovada per les autoritats sanitàries competents.

Informació parades autocars
  • Hora de sortida indicada: 1a parada: Muntaner 213 (entre Diagonal i Londres, vorera del Bar Velòdrom) i al costat del Centre Europeu
  • 5 minuts després, aprox.: 2a parada: València 266 (Parada de bus situada entre Passeig de Gràcia i Rambla de Catalunya, a prop del Metro L3-L4 i Renfe Passeig de Gràcia);
  • 10 minuts després, aprox.: 3a parada: València 460 (Zona Sagrada Família, a la parada del bus situada entre Marina i Lepant, a prop Metro L2-L5 Sagrada Família);
  • 20 minuts després, aprox.: 4a i última parada: Av.Meridiana 388. A la parada del bus situada davant de la “matalasseria” de la cantonada del passeig de Fabra i Puig i molt a prop del Metro L1  Fabra i Puig i Renfe Sant Andreu Arenal. ATENCIÓ: No és a l’estació d’autobusos.