Tornar Reservar
PDF
fageda d'en jorda

La Fageda d’en Jordà i l’Espai Cràter d’Olot – 03/12/22 – 8h

Els paisatges de tardor del Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa

La Fageda d’en Jordà i l’Espai Cràter d’Olot – 03/12/22 – 8h

La Fageda d’en Jordà i l’Espai Cràter d’Olot – 03/12/22 – 8h

Els paisatges de tardor del Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa
Excursions Culturals
Història Paisatges
Activitat Club Cultural. No ets soci?
 • image description Dates del viatge

  Dissabte, 03 desembre 2022

 • image description Durada

  1 dia

 • image description Hora de sortida

  08:00

 • image description Transport

  Autocar

 • image description Preu socis

  32€

 • image description No socis

  +10€

 • image description Ocupació

  Inscripcions obertes

 • image description Lloc de trobada

  Sortida en autocar des del Centre Europeu (Diagonal – Muntaner) amb les parades habituals.

 • image description Què trobarem

  Farem un agradable passeig pel magnífic bosc de la Fageda d'En Jordà a la tardor, i també descobrirem molt més sobre el món dels volcans a l'Espai Cràter de la ciutat d'Olot.

Resum del viatge

Excursions Culturals

1 dia

fageda d'en jorda
Excursions Culturals | Activitat Club Cultural.

La Fageda d’en Jordà i l’Espai Cràter d’Olot – 03/12/22 – 8h

Els paisatges de tardor del Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa

Farem un agradable passeig pel magnífic bosc de la Fageda d'En Jordà a la tardor, i també descobrirem molt més sobre el món dels volcans a l'Espai Cràter de la ciutat d'Olot.

Lloc de trobada:

Sortida en autocar des del Centre Europeu (Diagonal – Muntaner) amb les parades habituals.

 • Dia de sortida

  Dissabte, 03 desembre 2022
 • Hora de sortida

  08:00
 • Transport

  Autocar
 • Preu socis

  32€
Destacats de l'Activitat
Itinerari
Preu i condicions
Info pràctica
Horaris i Punt de Trobada
Dades tècniques
Altres dates

Visitem l’Espai Cràter, inaugurat aquest mateix any a la ciutat d’Olot. És un centre d’interpretació del món dels volcans i situat a l’interior del  “cinquè volcà d’Olot” i al peu del Montsacopa . L’edifici està semisoterrat i s’ha buscat que els materials de construcció de l’edifici també tinguin el màxim a veure amb la pròpia morfologia del volcà.

A la sala expositiva podrem descobrir un gran mur de greda, que permet veure les entranyes del volcà Puig del Roser. Així podrem comprovar que estem realment a l’interior d’un volcà!

Aquesta sortida és una de les excursions més boniques de la temporada. Ens dirigirem cap als bells paisatges de la Garrotxa, que en època de tardor, presenten un magnífic aspecte. El nostre primer objectiu és visitar la zona del Parc Natural de la zona volcànica de la Garrotxa, en concret la Fageda d’en Jordà, popularitzada per la poesia de Joan Maragall. És un famós bosc de faigs excepcional per la baixa altitud en què creix, en un substrat de laves rugoses dels volcans. Farem un petit passeig per la fageda per gaudir del silenci, els variats colors de les fulles, i del seu paisatge humit i misteriós!

 

Després de visitar el Parc Natural i la Fageda anirem a Olot on deixarem temps lliure per dinar. Capital de la Garrotxa, Olot destaca la seva església parroquial de Sant Esteve, el Passeig d’en Blay, les cases modernistes Pujador i Solà-Morales … Però a Olot visitarem un nou espai expositiu obert aquest març del 2022. Es tracta de l’Espai Cràter, un museu interactiu pensat perquè sigui accessible a tothom, on podrem gaudir de l’experiència de viure els volcans per dins. L’Espai Cràter s’ubica en si mateix dins d’un volcà: el Puig del Roser i molt proper del Montsacopa. L’edifici està semisoterrat i la seva estructura representa una escletxa a terra.


NOTES: Entrada a l’Espai Cràter uns 10 € aprox. Pagament el dia de l’excursió als guies.

Cal dur un calçat esportiu i antilliscant per la passejada a la Fageda. No podem garantir que la Fageda d’En Jordà estigui en el moment òptim de la tardor, ja que per qüestions del clima cada any pot variar. Tot i així la Fageda es bonica en totes les èpoques i moments de l’any!

Detalls del preu
El preu inclou
 • Organització, Explicacions i Guiatge pels Professors del Centre Europeu.
 • Transport en Autocar.
 • Assegurança d’Atenció Mèdica.

El preu NO inclou
 • Al migdia temps lliure per dinar a Olot. Podeu reservar un dels seus restaurants o portar el pícnic de casa.
 • Entrada l’Espai Cràter uns 10 € aprox. Pagament als guies el dia de la sortida.
Condicions Generals

Les condicions són les reglamentàriament vigents segons la normativa de viatges combinats de la Generalitat de Catalunya. La inscripció, ja sigui personal, per internet, per telèfon o per altres mitjans, implica la plena acceptació de tots i cadascun dels apartats daquesta informació i dels programes detallats i normatives de cada viatge o sortida. que podeu consultar en aquest enllaç totes les Condicions Generals de Reserva.

Mètode de Pagament

Per poder garantir la plaça, un cop confirmada la reserva, cal fer després el pagament corresponent de l’excursió o sortida o la bestreta d’un viatge. No es poden guardar places d’excursions i viatges, si no s’ha fet el pagament corresponent.

A les Excursions d’1 dia amb autocar, una vegada efectuada la inscripció i confirmada, es procedirà, a continuació, a pagar la totalitat de l’import de l’excursió en un termini màxim de 4 dies. Aquest import sempre haurà d’estar pagat abans de la sortida.

Als Viatges de 2 o més dies de durada, que inclouen hotels, cal fer una bestreta o pagament a compte de reserva (que indica a cada programa) també en el termini màxim de 4 dies després de la inscripció. La resta del pagament s’ha de fer, com a màxim, fins a la data límit indicada a cada programa. Les places reservades i no pagades en els terminis indicats seran anul·lades.

Assegurança de Viatge

Assegurança de viatge

En tots els nostres viatges de més d´un dia, caps de setmana i ponts, hem inclòs en el preu una assegurança de viatge que cobreix l´assistència mèdica i altres possibles incidències produïdes DURANT un viatge. Per això, no cal tenir cap preocupació sobre això. Es pot demanar més informació sobre aquesta pòlissa a les nostres oficines. Aquesta assegurança NO INCLOU les despeses de cancel·lació produïdes ABANS de la sortida, sigui quina sigui la causa. D’altra banda, recomanem portar a tots els viatges per Europa, la Targeta Sanitària Europea, que emet la Seguretat Social i que es pot demanar a l’INSS, personalment o per Internet.

Assegurança opcional de Cancel·lació

Per evitar qualsevol incidència ABANS d’un viatge, recomanem contractar una assegurança de cancel·lació que cobreix una malaltia greu imprevista (no preexistent), accident personal, hospitalització, mort familiar o incidència, produïts abans de la sortida, d’acord amb les condicions de la pòlissa . La contractació d’aquesta assegurança opcional es pot fer a les nostres oficines, haurà de pagar-la al moment de fer la reserva del viatge (i no posteriorment). En cas de contractació, el Centre Europeu és només una figura intermediària en la contractació d’assegurances de cancel·lació, i la relació contractual és entre l’empresa asseguradora i la persona participant en el viatge. Alternativament també podeu contractar una assegurança de cancel·lació directament a una corredoria d’assegurances, o directament a l’asseguradora de la vostra elecció.

Cal dur un calçat esportiu i antilliscant per la passejada a la Fageda.

No podem garantir que la Fageda d’En Jordà estigui en el moment òptim de la tardor, ja que per qüestions del clima cada any pot variar. Tot i així la Fageda està bonica totes les èpoques i moments de l’any!

Sortida en autocar des del Centre Europeu (Muntaner-Diagonal) amb les parades habituals.