Tornar Reservar
PDF

La Colònia Güell i la Cripta de Gaudí -6/02/22 -9,30h

Sortida Matinal: Gaudí i el Modernisme en una colònia obrera del Baix Llobregat

La Colònia Güell i la Cripta de Gaudí -6/02/22 -9,30h

La Colònia Güell i la Cripta de Gaudí -6/02/22 -9,30h

Sortida Matinal: Gaudí i el Modernisme en una colònia obrera del Baix Llobregat
Excursions CulturalsVisites Art i Història
Art
Activitat Club Cultural. No ets soci?
  • Aquesta activitat es troba en curs o ja s'ha realitzat. Consulta les properes activitats disponibles al programa AQUÍ.

Resum del viatge

Excursions Culturals | Visites Art i Història

Matinal

Excursions Culturals | Visites Art i Història | Activitat Club Cultural.

La Colònia Güell i la Cripta de Gaudí -6/02/22 -9,30h

Sortida Matinal: Gaudí i el Modernisme en una colònia obrera del Baix Llobregat

Aquesta activitat es troba en curs o ja s'ha realitzat. Consulta les properes activitats disponibles al programa AQUÍ.
Destacats de l'Activitat
Itinerari
Preu i condicions
Info pràctica
Horaris i Punt de Trobada
Dades tècniques
Altres dates

Excursió Matinal en autocar a la Colònia Güell

Sortida a les 9,30 h dels punts habituals – Ja esmorzats! – Retorn a Barcelona a les 14 h aprox.


Descripció: La Colònia Güell, situada a Santa Coloma de Cervelló, va ser una iniciativa de l’empresari Eusebi Güell. Hi traslladà la seva fàbrica tèxtil que tenia a Sants i a  més va constituir-hi un verdader nucli urbà, amb les cases dels obrers i els equipaments necessaris. A la visita d’avui passejarem pels carrers d’aquesta colònia on veurem obres interessants d’arquitectura modernista i  entendrem com es vivia en una colònia obrera.


Dels edificis que configuraven la Colònia a Antoni Gaudí se li va encarregar la construcció de l’església, però només va poder acabar la cripta. Així i tot, la cripta és considerada una de les seves millors obres, és un referent de l’arquitectura moderna i és considerada patrimoni de la humanitat per la UNESCO.

Una visita de especial interès cultural i que recomanem a les persones que encara no ho coneguin.


 

Detalls del preu
El preu inclou
  • Organització, Explicacions i Guiatge pels Professors del Centre Europeu.
  • Transport en Autocar.
  • Entrada a la Cripta.
  • Radioguies
  • Assegurança d’Atenció Mèdica i Assistència sanitària.

 


El preu NO inclou
  • +1€  Auriculars. Recomanem portar els propis.
Condicions Generals

Les condicions són les reglamentàriament vigents segons la normativa de viatges combinats de la Generalitat de Catalunya. La inscripció, ja sigui personal, per internet, per telèfon o per altres mitjans, implica la plena acceptació de tots i cadascun dels apartats daquesta informació i dels programes detallats i normatives de cada viatge o sortida. que podeu consultar en aquest enllaç totes les Condicions Generals de Reserva.

Mètode de Pagament

Per poder garantir la plaça, un cop confirmada la reserva, cal fer després el pagament corresponent de l’excursió o sortida o la bestreta d’un viatge. No es poden guardar places d’excursions i viatges, si no s’ha fet el pagament corresponent.

A les Excursions d’1 dia amb autocar, una vegada efectuada la inscripció i confirmada, es procedirà, a continuació, a pagar la totalitat de l’import de l’excursió en un termini màxim de 4 dies. Aquest import sempre haurà d’estar pagat abans de la sortida.

Als Viatges de 2 o més dies de durada, que inclouen hotels, cal fer una bestreta o pagament a compte de reserva (que indica a cada programa) també en el termini màxim de 4 dies després de la inscripció. La resta del pagament s’ha de fer, com a màxim, fins a la data límit indicada a cada programa. Les places reservades i no pagades en els terminis indicats seran anul·lades.

Assegurança de Viatge

Assegurança de viatge

En tots els nostres viatges de més d´un dia, caps de setmana i ponts, hem inclòs en el preu una assegurança de viatge que cobreix l´assistència mèdica i altres possibles incidències produïdes DURANT un viatge. Per això, no cal tenir cap preocupació sobre això. Es pot demanar més informació sobre aquesta pòlissa a les nostres oficines. Aquesta assegurança NO INCLOU les despeses de cancel·lació produïdes ABANS de la sortida, sigui quina sigui la causa. D’altra banda, recomanem portar a tots els viatges per Europa, la Targeta Sanitària Europea, que emet la Seguretat Social i que es pot demanar a l’INSS, personalment o per Internet.

Assegurança opcional de Cancel·lació

Per evitar qualsevol incidència ABANS d’un viatge, recomanem contractar una assegurança de cancel·lació que cobreix una malaltia greu imprevista (no preexistent), accident personal, hospitalització, mort familiar o incidència, produïts abans de la sortida, d’acord amb les condicions de la pòlissa . La contractació d’aquesta assegurança opcional es pot fer a les nostres oficines, haurà de pagar-la al moment de fer la reserva del viatge (i no posteriorment). En cas de contractació, el Centre Europeu és només una figura intermediària en la contractació d’assegurances de cancel·lació, i la relació contractual és entre l’empresa asseguradora i la persona participant en el viatge. Alternativament també podeu contractar una assegurança de cancel·lació directament a una corredoria d’assegurances, o directament a l’asseguradora de la vostra elecció.

Sortida a les 9,30 h dels punts habituals – Ja esmorzats!

Punt de trobada habitual: Sortida en autocar del Centre Europeu (Diagonal-Muntaner) amb les parades habituals.