Tornar Reservar
PDF
Calçotada

La Calçotada i el Castell del Catllar -02/02/23 -8h

Dinar d'Amistat a Salomó - Visita al Castell del Catllar i al curiós Santuari de Montferri de Jujol

La Calçotada i el Castell del Catllar -02/02/23 -8h

La Calçotada i el Castell del Catllar -02/02/23 -8h

Dinar d'Amistat a Salomó - Visita al Castell del Catllar i al curiós Santuari de Montferri de Jujol
Excursions Culturals
Paisatges
Activitat Club Cultural. No ets soci?
 • image description Dates del viatge

  Dijous, 02 febrer 2023

 • image description Durada

  1 dia

 • image description Hora de sortida

  08:00

 • image description Transport

  Autocar

 • image description Preu socis

  69€

 • image description No socis

  +12€

 • image description Ocupació

  Inscripcions obertes

 • image description Lloc de trobada

  Sortida en autocar des de Muntaner-Diagonal amb les parades habituals.

 • image description Què trobarem

  Avui degustarem una dels àpats més tradicionals de Catalunya, la Calçotada! I descobrirem el curiós poble del Catllar al Baix Gaià.

Resum del viatge

Programa Activitats Culturals | Excursions Culturals

1 dia

Calçotada
Programa Activitats Culturals | Excursions Culturals | Activitat Club Cultural.

La Calçotada i el Castell del Catllar -02/02/23 -8h

Dinar d'Amistat a Salomó - Visita al Castell del Catllar i al curiós Santuari de Montferri de Jujol

Avui degustarem una dels àpats més tradicionals de Catalunya, la Calçotada! I descobrirem el curiós poble del Catllar al Baix Gaià.

Lloc de trobada:

Sortida en autocar des de Muntaner-Diagonal amb les parades habituals.

 • Dia de sortida

  Dijous, 02 febrer 2023
 • Hora de sortida

  08:00
 • Transport

  Autocar
 • Preu socis

  69€
Destacats de l'Activitat
Itinerari
Preu i condicions
Info pràctica
Horaris i Punt de Trobada
Dades tècniques
Altres dates

Excursió cultural: Dijous 2 febrer 2023 – 8h


Un dia per conèixer llocs nous i sorprenents, com el poble del Catllar al Baix Gaià, on descobrirem les restes del seu castell, el pou de glaç…

I tot seguit farem un Dinar d’Amistat en un restaurant amb la típica Calçotada.

 

Festa Calçotada Valls

 

 

 

Avui us proposem un dinar d’amistat amb la tradicional calçotada al poble de Salomó, situat a la comarca del Tarragonès, en plena terra de calçots i a igual distància entre Tarragona i Valls.

Al matí farem una interessant ruta per la zona del Baix Gaià a la comarca del Tarragonès, coneguda per conservar diverses fortaleses i castells. Anirem concretament a la població del Catllar, on hi destaquen les ruïnes del seu Castell i altres racons amb encant. Aquest castell és el centre d’interpretació dels castells del Baix Gaià. Descobrirem la història d’aquesta l-inia de castells i també altres curiositats dels conjunt com el seu pou de glaç.

Després d’aquestes visites ens desplaçarem a poble de Salomó, situat en la zona del Baix Gaià i que és conegut pel popular Ball del Sant Crist un espectacle teatral d’arrels medievals que explica uns fets llegendaris del segle XVI. Aquí farem un dinar d’amistat en un restaurant amb els associats i participants, amb el típic menú de Calçotada.

 

I a la tarda anirem a visitar exteriorment el santuari de Montserrat situat en un turó proper al poble de Montferri. Aquest curiós temple va ser dissenyat per Josep Maria Jujol i Gibert, i executat molt de temps després a través dels seus dissenys. Les seves formes modernistes recorden el perfil de la muntanya de Montserrat.


Montferri - Wikipedia, la enciclopedia libre

Detalls del preu
El preu inclou
 • Organització, explicacions i guiatge pels Professors del Centre Europeu
 • Transport en autocar
 • Dinar de calçotada amb el grup.

El preu NO inclou
 • Durant el dia potser hi haurà alguna entrada opcional a algun espai, amb imports reduïts. Pagament als guies el día de la sortida.
Condicions Generals

Les condicions són les reglamentàriament vigents segons la normativa de viatges combinats de la Generalitat de Catalunya. La inscripció, ja sigui personal, per internet, per telèfon o per altres mitjans, implica la plena acceptació de tots i cadascun dels apartats daquesta informació i dels programes detallats i normatives de cada viatge o sortida. que podeu consultar en aquest enllaç totes les Condicions Generals de Reserva.

Mètode de Pagament

Per poder garantir la plaça, un cop confirmada la reserva, cal fer després el pagament corresponent de l’excursió o sortida o la bestreta d’un viatge. No es poden guardar places d’excursions i viatges, si no s’ha fet el pagament corresponent.

 

A les Excursions d’1 dia amb autocar, una vegada efectuada la inscripció i confirmada, es procedirà, a continuació, a pagar la totalitat de l’import de l’excursió en un termini màxim de 4 dies. Aquest import sempre haurà d’estar pagat abans de la sortida.

 

Als Viatges de 2 o més dies de durada, que inclouen hotels, cal fer una bestreta o pagament a compte de la reserva (que s’indica a cada programa) també en el termini màxim de 4 dies després de la inscripció. La resta del pagament s’ha de fer, com a màxim, fins a 30 dies abans de la sortida, o en la data límit indicada a cada programa. Les places reservades i no pagades en els terminis indicats podrien ser anul·lades.

Assegurança de Viatge

Assegurança d’Accidents i Assistència Sanitària Bàsica durant les Activitats i Excursions d’un dia.

En totes les nostres activitats i excursions d’un dia de durada, hem inclòs en el preu una assegurança que cobreix l’assistència sanitària bàsica a causa d’accidents, el rescat, i altres possibles incidències produïdes durant el dia d’excursió. Aquesta assegurança no cobreix el transport de retorn a casa un cop s’ha rebut l’alta. Els trasllats solen ser assumits per mútues privades, assegurances personals, o en el seu defecte han de ser costejats pels participants. Recomanem que consultis la teva mútua privada per aquests casos.

 

T’informem també que el nostre equip de guies està format per oferir acompanyament i segueix el nostre protocol d’actuació en cas d’incidència (Avís immediat al 112), un cop el participant ha estat atès pels serveis d’assistència, el Guia, valorant-ne el cas, retornarà amb el grup per continuar l’activitat.

 

Per informacions sobre les Assegurances de Viatge (+2 dies), fes clic aquí 

– Ús de mascareta a l’interior de l’autocar, col.locada correctament.

Sortida en autocar des del Centre Europeu (Diagonal-Muntaner) amb les parades habituals.