Tornar Reservar
PDF
Història a Girona

Història a la Girona romana i medieval -28/01/23 -8h

Descobrim els aspectes més desconeguts de la ciutat de Girona

Història a la Girona romana i medieval -28/01/23 -8h

Història a la Girona romana i medieval -28/01/23 -8h

Descobrim els aspectes més desconeguts de la ciutat de Girona
Excursions CulturalsVisites Art i Història
Història Paisatges Arqueo
Activitat Club Cultural. No ets soci?
  • Aquesta activitat es troba en curs o ja s'ha realitzat. Consulta les properes activitats disponibles al programa AQUÍ.

Resum del viatge

Programa Activitats Culturals | Excursions Culturals | Visites Art i Història

1 dia

Història a Girona
Programa Activitats Culturals | Excursions Culturals | Visites Art i Història | Activitat Club Cultural.

Història a la Girona romana i medieval -28/01/23 -8h

Descobrim els aspectes més desconeguts de la ciutat de Girona

Aquesta activitat es troba en curs o ja s'ha realitzat. Consulta les properes activitats disponibles al programa AQUÍ.
Destacats de l'Activitat
Itinerari
Preu i condicions
Info pràctica
Horaris i Punt de Trobada
Dades tècniques
Altres dates

Us presentem una interessant sortida per endinsar-nos i descobrir la històrica, l’arqueologia, l’art i la cultural que amaga la capital de província, Girona. Excursió que els professors del Centre Europeu et recomanem per gaudir del passat d’aquesta ciutat.


No t’oblidis de donar un cop d’ull a les altres pestanyes per estar ben preparat per aquesta sortida!

 

Història a Girona

Novetat al Programa: “Arqueosortides”

Des del Centre Europeu de Barcelona hem dissenyat un nou cicle de sortides temàtiques destinat especialment a conèixer la història de Catalunya. Així, al llarg del programa d’Arqueosortides que proposem seguirem un fil cronològic que ens durà del remot temps dels primers pobladors d’aquestes contrades fins a l’actualitat. Descobrirem coves prehistòriques, poblats ibers, ciutats romanes, castells medievals i tota mena d’indrets, llocs i vestigis que ens expliquin els diversos episodis del nostre passat. Un viatge en el temps -i la geografia- que ens encantarà fer amb vosaltres!


Arqueosortida 5: Història a la Girona Romana i Medieval

Sortirem de Barcelona per dirigir-nos a Girona. Aquesta bonica ciutat fou fundada pels romans com a Gerunda (s.I aC) i en època medieval esdevingué seu del bisbat i comtat de Girona, que estigué sempre sota domini dels comtes de Barcelona. Després del setge francès de 1285, Girona tornà a créixer i es dotà d’una magnífica catedral gòtica, avui emblema de la ciutat; en aquest moment se n’ampliaren les muralles i la comunitat jueva, resident al Call, floria. Per tot plegat, els carrers i vestigis que visitarem a la Girona antiga ens explicaran els orígens d’una gran ciutat catalana i com era a la Baixa Edat Mitjana. Al vespre, després d’una bonica jornada d’història i patrimoni, tornarem a Barcelona.


Important: Preu de les entrades als monuments de Girona: 8€ aprox. (es recollirà al lloc)

Catedral Girona
Breda i la seva "catedral" - Girona
Detalls del preu
El preu inclou
  • Organització, explicacions i guiatge pels Professors del Centre Europeu
  • Transport en autocar
  • Assegurança mèdica i assistència sanitària
  • Radioguies i auriculars per a una visita més còmode a la ciutat de Girona.

El preu NO inclou
  • Preu de les entrades als monuments de Girona: 8€ aprox. (es recollirà al lloc)
  • Al migdia temps lliure per dinar a Girona. Podeu reservar un dels seus restaurants o portar el pícnic de casa.
Condicions Generals

Les condicions són les reglamentàriament vigents segons la normativa de viatges combinats de la Generalitat de Catalunya. La inscripció, ja sigui personal, per internet, per telèfon o per altres mitjans, implica la plena acceptació de tots i cadascun dels apartats daquesta informació i dels programes detallats i normatives de cada viatge o sortida. que podeu consultar en aquest enllaç totes les Condicions Generals de Reserva.

Mètode de Pagament

Per poder garantir la plaça, un cop confirmada la reserva, cal fer després el pagament corresponent de l’excursió o sortida o la bestreta d’un viatge. No es poden guardar places d’excursions i viatges, si no s’ha fet el pagament corresponent.

 

A les Excursions d’1 dia amb autocar, una vegada efectuada la inscripció i confirmada, es procedirà, a continuació, a pagar la totalitat de l’import de l’excursió en un termini màxim de 4 dies. Aquest import sempre haurà d’estar pagat abans de la sortida.

 

Als Viatges de 2 o més dies de durada, que inclouen hotels, cal fer una bestreta o pagament a compte de la reserva (que s’indica a cada programa) també en el termini màxim de 4 dies després de la inscripció. La resta del pagament s’ha de fer, com a màxim, fins a 30 dies abans de la sortida, o en la data límit indicada a cada programa. Les places reservades i no pagades en els terminis indicats podrien ser anul·lades.

Assegurança de Viatge

Assegurança d’Accidents i Assistència Sanitària Bàsica durant les Activitats i Excursions d’un dia.

En totes les nostres activitats i excursions d’un dia de durada, hem inclòs en el preu una assegurança que cobreix l’assistència sanitària bàsica a causa d’accidents, el rescat, i altres possibles incidències produïdes durant el dia d’excursió. Aquesta assegurança no cobreix el transport de retorn a casa un cop s’ha rebut l’alta. Els trasllats solen ser assumits per mútues privades, assegurances personals, o en el seu defecte han de ser costejats pels participants. Recomanem que consultis la teva mútua privada per aquests casos.

 

T’informem també que el nostre equip de guies està format per oferir acompanyament i segueix el nostre protocol d’actuació en cas d’incidència (Avís immediat al 112), un cop el participant ha estat atès pels serveis d’assistència, el Guia, valorant-ne el cas, retornarà amb el grup per continuar l’activitat.

 

Per informacions sobre les Assegurances de Viatge (+2 dies), fes clic aquí 

– Ús de mascareta a l’interior de l’autocar, col.locada correctament.
– Seguir en tot moment les indicacions dels Guies i Professors durant el transcurs de l’activitat.

Sortida en autocar des de Diagonal-Muntaner amb les parades habituals.