Tornar Reservar
PDF
Empuries i el nou espai obert al públic

Història a Empúries: el passat grec i romà de Catalunya -26/11/22-8h

Descobrim els vestigis de la gran ciutat grecoromana de l'Alt Empordà - L'Escala - Costa Brava

Història a Empúries: el passat grec i romà de Catalunya -26/11/22-8h

Història a Empúries: el passat grec i romà de Catalunya -26/11/22-8h

Descobrim els vestigis de la gran ciutat grecoromana de l'Alt Empordà - L'Escala - Costa Brava
Excursions CulturalsVisites Art i Història
Història Paisatges Arqueo
Activitat Club Cultural. No ets soci?
  • Aquesta activitat es troba en curs o ja s'ha realitzat. Consulta les properes activitats disponibles al programa AQUÍ.

Resum del viatge

Excursions Culturals | Visites Art i Història

1 dia

Empuries i el nou espai obert al públic
Excursions Culturals | Visites Art i Història | Activitat Club Cultural.

Història a Empúries: el passat grec i romà de Catalunya -26/11/22-8h

Descobrim els vestigis de la gran ciutat grecoromana de l'Alt Empordà - L'Escala - Costa Brava

Aquesta activitat es troba en curs o ja s'ha realitzat. Consulta les properes activitats disponibles al programa AQUÍ.
Destacats de l'Activitat
Itinerari
Preu i condicions
Info pràctica
Horaris i Punt de Trobada
Dades tècniques
Altres dates

Una agradable sortida arqueològica per l’Alt Empordà que els professors del Centre Europeu et recomanem, ja què…

  • Visitarem la famosa ciutat grecoromana d’Empúries …
  • Descobrirem les principals troballes que s’hi han fet …
  • Tractarem de la continuïtat del lloc en època medieval …
  • Veurem els magnífics paisatges mediterranis de l’Alt Empordà, L’Escala i la Costa Brava en aquesta tranquila època de tardor.

 

Novetat al Programa: “Arqueosortides”

Des del Centre Europeu de Barcelona hem dissenyat un nou cicle de sortides temàtiques destinat especialment a conèixer la història de Catalunya. Així, al llarg del programa d’Arqueosortides que proposem seguirem un fil cronològic que ens durà del remot temps dels primers pobladors d’aquestes contrades fins a l’actualitat. Descobrirem coves prehistòriques, poblats ibers, ciutats romanes, castells medievals i tota mena d’indrets, llocs i vestigis que ens expliquin els diversos episodis del nostre passat. Un viatge en el temps -i la geografia- que ens encantarà fer amb vosaltres!


Descripció de l’activitat

Sortirem de Barcelona per dirigir-nos a l’Alt Empordà, on visitarem les ruines d’Empúries, a tocar de l’Escala. Empúries fou fundada al s.VI aC pels grecs foceus, que l’anomenaven Emporion, i va funcionar com a enclau comercial privilegiat amb els ibers indigets. Amb el temps, aquella fundació va anar creixent fins a convertir-se en una ciutat dotada de poderoses muralles, àgora, mercat, port i diversos santuaris. L’any 218 aC, en el context de la 2a Guerra Púnica, els romans erigiren un campament militar davant de l’Empúries grega que s’acabaria convertint en una nova ciutat romana, Emporiae.

Després de la visita d’aquestes ruïnes, situades en un paratge de gran bellesa acaronat pel Mediterrani, deixarem temps per dinar a L’Escala. Després veurem St. Martí d’Empúries, l’indret on hi havia hagut la palaiàpolis grega i que en època medieval esdevingué la seu dels comtes d’Empúries. Al capvespre, després d’una bonica jornada cultural, tornarem a Barcelona.


Preu de la visita al jaciment d’Empúries: uns 8 € aprox. (es recollirà al lloc)

Detalls del preu
El preu inclou
  • Organització, explicacions i guiatge pels Professors del Centre Europeu
  • Transport en autocar
  • Assegurança mèdica i assistència sanitària

El preu NO inclou
  • Entrada a Empúries: 8 € aprox. (es recollirà al lloc)
Condicions Generals

Les condicions són les reglamentàriament vigents segons la normativa de viatges combinats de la Generalitat de Catalunya. La inscripció, ja sigui personal, per internet, per telèfon o per altres mitjans, implica la plena acceptació de tots i cadascun dels apartats daquesta informació i dels programes detallats i normatives de cada viatge o sortida. que podeu consultar en aquest enllaç totes les Condicions Generals de Reserva.

Mètode de Pagament

Per poder garantir la plaça, un cop confirmada la reserva, cal fer després el pagament corresponent de l’excursió o sortida o la bestreta d’un viatge. No es poden guardar places d’excursions i viatges, si no s’ha fet el pagament corresponent.

A les Excursions d’1 dia amb autocar, una vegada efectuada la inscripció i confirmada, es procedirà, a continuació, a pagar la totalitat de l’import de l’excursió en un termini màxim de 4 dies. Aquest import sempre haurà d’estar pagat abans de la sortida.

Als Viatges de 2 o més dies de durada, que inclouen hotels, cal fer una bestreta o pagament a compte de reserva (que indica a cada programa) també en el termini màxim de 4 dies després de la inscripció. La resta del pagament s’ha de fer, com a màxim, fins a la data límit indicada a cada programa. Les places reservades i no pagades en els terminis indicats seran anul·lades.

Assegurança de Viatge

Assegurança de viatge

En tots els nostres viatges de més d´un dia, caps de setmana i ponts, hem inclòs en el preu una assegurança de viatge que cobreix l´assistència mèdica i altres possibles incidències produïdes DURANT un viatge. Per això, no cal tenir cap preocupació sobre això. Es pot demanar més informació sobre aquesta pòlissa a les nostres oficines. Aquesta assegurança NO INCLOU les despeses de cancel·lació produïdes ABANS de la sortida, sigui quina sigui la causa. D’altra banda, recomanem portar a tots els viatges per Europa, la Targeta Sanitària Europea, que emet la Seguretat Social i que es pot demanar a l’INSS, personalment o per Internet.

Assegurança opcional de Cancel·lació

Per evitar qualsevol incidència ABANS d’un viatge, recomanem contractar una assegurança de cancel·lació que cobreix una malaltia greu imprevista (no preexistent), accident personal, hospitalització, mort familiar o incidència, produïts abans de la sortida, d’acord amb les condicions de la pòlissa . La contractació d’aquesta assegurança opcional es pot fer a les nostres oficines, haurà de pagar-la al moment de fer la reserva del viatge (i no posteriorment). En cas de contractació, el Centre Europeu és només una figura intermediària en la contractació d’assegurances de cancel·lació, i la relació contractual és entre l’empresa asseguradora i la persona participant en el viatge. Alternativament també podeu contractar una assegurança de cancel·lació directament a una corredoria d’assegurances, o directament a l’asseguradora de la vostra elecció.

COVID 19 – AVIS IMPORTANT: En les sortides i activitats que realitzem establim unes mesures de seguretat:

– Ús de mascareta a l’interior de l’autocar, col.locada correctament.
– Es recomana l’ús de gel hidroalcohòlic desinfectant homologat.
– Seguir en tot moment les indicacions dels Guies i Professors durant el transcurs de l’activitat.

Sortida en autocar des del Centre Europeu (Diagonal-Muntaner) amb les parades habituals.