La Fageda – El Parc dels Volcans -5/7 -8h

Baixar La Fageda - El Parc Natural dels Volcans -5/7 -8h
Resum de l'Excursió
Excursions Culturals / 1 dia
Hora de sortida:
08:00
Data
Dg 05 jul. 2020
Durada
1 dia
Tipus d'excursió
Art | Història | Paisatges
Transport
Autocar
Preu Total
33€
Excursió Programada
Sobre l'Excursió
La Fageda – El Parc dels Volcans -5/7 -8h
Resum de l'excursió
 • Dates:

  Diumenge, 5 de juliol de 2020

 • Hora de sortida:

  08:00

 • Durada

  1 dia

 • Tipus d'excursió:

  Art | Història | Paisatges

 • Transport:

  Autocar

 • Preu Total:

  33€

 • Excursió Programada

Sortida 8,00 h en autocar des del Centre amb les parades habituals


Un dia per gaudir dels encisadors i verds paisatges de la comarca de La Garrotxa. El nostre primer objectiu és visitar Santa Pau, poble de fort tipisme medieval amb cases de pedra i bonics racons com la famosa plaça porxada, anomenada el Firal dels Bous, el Castell del s. XIV, el mirador, etc.

També farem un passeig per La Fageda d’en Jordà, popularitzada per la poesia de Joan Maragall. És un extens bosc de faigs (“Fagus sylvatica / Hayas”) excepcional per la baixa altitud en què creix i d’una gran bellesa visual, situat en un entorn de terres volcàniques. El paisatge del Parc Natural dels Volcans és veritablement magnífic.

I desprès ens acostarem a Olot, la capital de La Garrotxa, per visitar el Parc Nou, un jardí captivador amb zones boscoses de gran interès botànic, com la roureda monumental de roure pènol, formada per arbres de més de 250 anys i 25 metres d’alçada, i grans espais de gespa i prats, amb fonts i bonics racons.  Al capvespre retorn a Barcelona.


NOTES: Al migdia, temps lliure a Olot per dinar, passejar … etc. Podeu portar el dinar de picnic o reservar algun dels seus restaurants.


 

*COVID 19 – AVIS IMPORTANT: En les sortides i activitats que realitzem després del confinament establim unes mesures de seguretat seguint les recomanacions de les autoritats sanitàries, i les normatives vigents fins a nou avís.

Normes generals:

– Els guies utilitzaran mascareta, i els medis adients possibles en cada cas, com altaveus, micròfons, radioguies, … etc per facilitar l’escolta de les explicacions i les mesures de distanciament adequades.

– En el cas de les sortides en autocar es reduirà el nombre de participants, per adequar-se a la normativa que hi hagi en cada moment en relació a l’ocupació dels autocars i medis de transport.

– Els autocars estaran sempre desinfectats abans de les excursions i disposaran de gel hidroalcohòlic homologat per l’ús dels clients.

– En les excursions i sortides es deixarà temps lliure per esmorzar i dinar, prioritzant els menjars de pícnic. Es recomana dur aigua a totes les sortides, així com l’esmorzar i el dinar de casa, per evitar les aglomeracions en bars i restaurants. Si es vol menjar en un restaurant, es recomana reservar prèviament.

– En les visites culturals, passejades i sortides urbanes aquestes seran especialment per espais oberts i en grups reduïts. La durada dels recorreguts disminuirà a fi de poder oferir més comoditat en la seva realització.

També hi haurà unes mesures d’obligat compliment pels assistents (els guies no acceptaran en la sortida el participant que les incompleixi):

– Ús de mascareta durant tota la durada de l’activitat.
– Mantenir 1,5 metres de distància mínim entre els participants.
– Es recomana l’ús de gel hidroalcohòlic desinfectant homologat.
– Seguir en tot moment les indicacions dels Guies i Professors durant el transcurs de l’activitat.

La durada i protocol d’actuació d’aquestes mesures de seguretat pel COVID19 estaran subjectes als canvis i actualitzacions que es poguessin aplicar en futures revisions de la normativa oficial aprovada per les autoritats sanitàries competents.

 

 

parc nou olot
santa pau garrotxa