Santa Pau, la Fageda, Olot … paisatges de tardor a La Garrotxa

Baixar fageda d'en jorda
Resum de l'Excursió
Sobre l'Excursió
Santa Pau, la Fageda, Olot … paisatges de tardor a La Garrotxa
Excursió no programada

Excursió Cultural – Sortida en autocar a les 8,00 h del Centre amb les parades habituals


Descripció: Un dia per gaudir dels encisadors paisatges de tardor a la comarca de La Garrotxa. El nostre primer objectiu és visitar Santa Pau, poble de fort tipisme medieval amb cases de pedra i bonics racons com la famosa plaça porxada, anomenada Firal dels Bous, el Castell del s. XIV, el mirador, etc.  També farem un passeig per La Fageda d’en Jordà, popularitzada per la poesia de Joan Maragall. És un bosc de faigs, excepcional per la baixa altitud en què creix. El paisatge de la zona volcànica a la tardor és veritablement magnífic.

I desprès anirem a Olot, la capital i remarcable ciutat de cultura i art. Aquí ens acostarem al Parc Nou d’Olot, un jardí captivador amb fonts, prats i zones boscoses de gran interès botànic, com la roureda monumental de roure pènol, formada per arbres de més de 250 anys i 25 metres d’alçada. Al mig del parc trobem la Torre Castanys, actual Museu, i a la vora d’aquesta zona la popular Font Moixina. En conjunt, uns magnífics paisatges de la comarca i del Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa. Al capvespre pel Tunel de Bracons retorn a Barcelona amb arribada cap a les 20 h aprox..


Notes: Al migdia temps lliure per dinar i passejar per Olot. Podeu reservar algun restaurant o portar el dinar de picnic.


 

parc nou olot
santa pau garrotxa