Reservar
Tornar Reservar
PDF

Passeig per la muntanya de Montserrat i la Seu de Manresa – 04/02/2023 – 8h

Els sorprenents paisatges de Montserrat i la ruta d'Art i Història a Manresa i el Bages

Passeig per la muntanya de Montserrat i la Seu de Manresa – 04/02/2023 – 8h

Passeig per la muntanya de Montserrat i la Seu de Manresa – 04/02/2023 – 8h

Els sorprenents paisatges de Montserrat i la ruta d'Art i Història a Manresa i el Bages
Excursions CulturalsVisites Art i Història
Història Paisatges Art
Activitat Club Cultural. No ets soci?
 • image description Dates del viatge

  Dissabte, 04 febrer 2023

 • image description Durada

  1 dia

 • image description Hora de sortida

  08:00

 • image description Transport

  Autocar

 • image description Preu socis

  32€

 • image description No socis

  +12€

 • image description Ocupació

  Inscripcions obertes

 • image description Lloc de trobada

  Sortida en autocar de Diagonal – Muntaner amb les parades habituals

 • image description Què trobarem

  Veurem els sorprenents paisatges de Montserrat on hi farem un recorregut artístic i a Manresa descobrirem la seva magnífica Seu gòtica.

Resum del viatge

Programa Activitats Culturals | Excursions Culturals | Visites Art i Història | Activitat Club Cultural.

Passeig per la muntanya de Montserrat i la Seu de Manresa – 04/02/2023 – 8h

Els sorprenents paisatges de Montserrat i la ruta d'Art i Història a Manresa i el Bages

Lloc de trobada:

Sortida en autocar de Diagonal – Muntaner amb les parades habituals

 • Dia de sortida

  Dissabte, 04 febrer 2023
 • Hora de sortida

  08:00
 • Transport

  Autocar
 • Preu socis

  32€
 • Ocupació

  Inscripcions obertes

Destacats de l'Activitat

A Montserrat farem un passeig per la muntanya fins al extraordinari mirador de la Creu de Sant Miquel, on veurem les curioses formes de la muntanya.

I a Manresa realitzarem un atractiu recorregut cultural on entrarem a la Seu, edifici únic del gòtic català, amb retaules originals in situ i amb una darrera novetat que es pot visitar: el magnífic Frontal Florentí de Geri di Lapo, un brodat italià del segle XIV recentment restaurat.

Itinerari

Avui anirem a la muntanya més màgica i emblemàtica de Catalunya, el massís de Montserrat, per tal de gaudir de la seva història, les seves escultures, i un paisatge format per la seva interessant formació geològica. Anirem al Monestir de Montserrat d’on es tenen unes extraordinàries panoràmiques de les muntanyes del voltant i les del Pirineu. Hi farem un recorregut per conèixer els elements artístics més singulars que es conserven al monestir així com la seva història i llegendes. Farem una caminada fins la Creu de Sant Miquel, un dels miradors més espectaculars on també es troba l’ermita de Sant Miquel. Aquest era un dels camins més importants d’època medieval.  

 

Tot seguit anirem a la ciutat de Manresa, on deixarem temps lliure per dinar o passejar pel Passeig de Pere III, els entorns del nucli històric o al voltant de la Seu gòtica. Allà tindrem l’oportunitat de veure el magnífic Frontal Florentí de Geri di Lapo, un brodat italià del segle XIV recentment restaurat i exposat a la Seu. També podrem conèixer els retaules gòtics conservats in situ i realitzats per alguns dels millors pintors del gòtic català. Aprofitarem també per parlar de Sant Ignasi de Loiola i la seva estada a la capital del Bages, on hi va viure una de les etapes més importants de la seva vida. Al capvespre retorn a Barcelona, amb arribada prevista cap a les 20 h aprox.

 

NOTES: Entrades 7 € aprox. Pagament als guies el día de la sortida.

Al migdia temps lliure a Manresa per dinar, passejar,… Podeu reservar un dels seus restaurants o portar el pícnic de casa.

Cal dur un calçat esportiu i antilliscant per la passejada a Montserrat.

Preu i condicions
Detalls del preu
El preu inclou
 • Organització, Explicacions i Guiatge pels Professors del Centre Europeu.
 • Transport en Autocar.

El preu NO inclou
 • Esmorzar. Farem una parada per esmorzar a Montserrat mateix.
 • Dinar. Al migdia temps lliure per dinar a Manresa. Podeu reservar algun dels seus restaurants o portar el pícnic de casa.
 • Entrades 7 € aprox. Pagament als guies el día de la sortida.
Condicions Generals

Les condicions són les reglamentàriament vigents segons la normativa de viatges combinats de la Generalitat de Catalunya. La inscripció, ja sigui personal, per internet, per telèfon o per altres mitjans, implica la plena acceptació de tots i cadascun dels apartats daquesta informació i dels programes detallats i normatives de cada viatge o sortida. que podeu consultar en aquest enllaç totes les Condicions Generals de Reserva.

Mètode de Pagament

Per poder garantir la plaça, un cop confirmada la reserva, cal fer després el pagament corresponent de l’excursió o sortida o la bestreta d’un viatge. No es poden guardar places d’excursions i viatges, si no s’ha fet el pagament corresponent.

 

A les Excursions d’1 dia amb autocar, una vegada efectuada la inscripció i confirmada, es procedirà, a continuació, a pagar la totalitat de l’import de l’excursió en un termini màxim de 4 dies. Aquest import sempre haurà d’estar pagat abans de la sortida.

 

Als Viatges de 2 o més dies de durada, que inclouen hotels, cal fer una bestreta o pagament a compte de la reserva (que s’indica a cada programa) també en el termini màxim de 4 dies després de la inscripció. La resta del pagament s’ha de fer, com a màxim, fins a 30 dies abans de la sortida, o en la data límit indicada a cada programa. Les places reservades i no pagades en els terminis indicats podrien ser anul·lades.

Assegurança de Viatge

Assegurança d’Accidents i Assistència Sanitària Bàsica durant les Activitats i Excursions d’un dia.

En totes les nostres activitats i excursions d’un dia de durada, hem inclòs en el preu una assegurança que cobreix l’assistència sanitària bàsica a causa d’accidents, el rescat, i altres possibles incidències produïdes durant el dia d’excursió. Aquesta assegurança no cobreix el transport de retorn a casa un cop s’ha rebut l’alta. Els trasllats solen ser assumits per mútues privades, assegurances personals, o en el seu defecte han de ser costejats pels participants. Recomanem que consultis la teva mútua privada per aquests casos.

 

T’informem també que el nostre equip de guies està format per oferir acompanyament i segueix el nostre protocol d’actuació en cas d’incidència (Avís immediat al 112), un cop el participant ha estat atès pels serveis d’assistència, el Guia, valorant-ne el cas, retornarà amb el grup per continuar l’activitat.

 

Per informacions sobre les Assegurances de Viatge (+2 dies), fes clic aquí 

Info pràctica

– Ús de mascareta a l’interior de l’autocar, col.locada correctament.

Horaris i Punt de Trobada

Sortida en autocar des de Muntaner-Diagonal amb les parades habituals.

Dades tècniques
Altres dates