Els camps d’arbres fruiters d’Aitona – Lleida

Baixar Aitona - Camps presseguers florits - lleida
Resum de l'Excursió
Excursions Culturals / 1 dia
Excursió no programada
  • Aquesta excursió no està programat en aquests moments si estàs interessat contacta’ns.

    Contacta'ns
Sobre l'Excursió
Els camps d’arbres fruiters d’Aitona – Lleida
Excursió no programada
  • Aquesta excursió no està programat en aquests moments si estàs interessat contacta’ns.

    Contacta'ns

Els camps d’arbres fruiters d’Aitona – La ciutat de Lleida

Diumenge 17 març 2019 – Sortida 7,00 h.

Anirem a les terres de Lleida per fer una excursió diferent, on veurem els paisatges d’arbres fruiters en el moment del despertar de la primavera. Concretament anirem al poble d’Aitona, que ha sabut apostar pel turisme al voltant de l’arbre fruiter, principal activitat econòmica del municipi. Aprofitarem aquesta època de floració dels presseguers i nectariners, per fer un passeig amb un guia local que ens explicarà el cultiu d’aquestes fruites. Gaudirem de la flor rosa, que és la protagonista d’Aitona després de l’hivern. També aprofitarem per visitar el patrimoni d’aquesta població.

Tot seguit al migdia anirem a la ciutat de Lleida i deixarem temps lliure per dinar i passejar pels seus carrers i parcs de la vora del riu Segre. I aprofitarem per fer una visita exterior al seu nucli històric on hi destaquen edificis com la Paeria, la Catedral Nova, l’església romànica de Sant Llorenç o les curioses estàtues d’Indíbil i Mandoni.

 

Nota: Degut a la variabilitat en la floració dels arbres fruiters, que depèn de les condicions meteorològiques que són canviants cada any, no podem garantir que trobem els arbres en el moment òptim de floració.

Al migdia, temps lliure a Lleida per dinar.  Visita guiada especial a Aitona amb pagesos 8 € aprox. (pagament insitu).

 

flor presseguer aitona lleida
excursió cultural a lleida