El Telecabina del Niu de l’Àliga – El Llac de La Molina

Baixar
Resum de l'Excursió
Excursions Culturals / 1 dia
Excursió no programada
  • Aquesta excursió no està programat en aquests moments si estàs interessat contacta’ns.

    Contacta'ns
Sobre l'Excursió
El Telecabina del Niu de l’Àliga – El Llac de La Molina
Excursió no programada
  • Aquesta excursió no està programat en aquests moments si estàs interessat contacta’ns.

    Contacta'ns

El Telecabina de La Molina – El mirador del refugi del Niu d’Àliga (2.537 m)

El llac i els boscos de la Molina – La Cerdanya – Paisatges del Pirineu Oriental

Una sortida que us recomanem especialment, ja que només es pot realitzar en aquestes èpoques d’estiu, quan no hi ha neu. Anirem a La Molina i veurem els seus bonics boscos de pins negres, avets i altres coníferes i el pintoresc estany envoltat de prats i pastures, amb la zona lúdica. Desprès agafarem el telecabina que ens permetrà observar, si el dia és clar, una fantàstica panoràmica del Pirineu. A la vora del terminal, es pot pujar a peu fins al Mirador del Refugi del Niu de l’Àliga a 2.537 m d’alçada, amb grans vistes de la Cerdanya, el Berguedà i el Ripollès. Es troba al costat del cim de la Tosa d’Alp i del Parc Natural del Cadí-Moixerò.

A la tarda farem un recorregut panoràmic per la comarca de la Cerdanya, i veurem la zona de Das – Urús, que ens permetrà gaudir dels seus magnífics paisatges de muntanya.


Notes: Es una excursió cultural i turística. No obstant això, cal portar un calçat adient i esportiu per poder caminar i passejar sense dificultat, i alguna roba d’abric per si fa fred al cim del Niu d’Àliga. Del terminal actual del telecabina (2.341 m) al refugi i mirador (2.537 m), hi ha 196 m de desnivell (Uns 30 minuts de pujada).

Recomanem portar el dinar de picnic per poder dinar a l’aire lliure a la zona de La Molina. En cas de pluja o mal temps aniríem a Puigcerdà.

Telecabina: uns 10 € aprox. Aquest pagament al lloc.