Tornar Reservar
El Port de la Selva - El Mirador de Sant Pere de Rodes -25/7 -8h

El Port de la Selva – El Mirador del Mas Ventós -8h

Els grans paisatges de la Serra de Rodes a la Costa Brava Nord

El Port de la Selva – El Mirador del Mas Ventós -8h

El Port de la Selva – El Mirador del Mas Ventós -8h

Els grans paisatges de la Serra de Rodes a la Costa Brava Nord
Excursions Culturals
Art Història Paisatges
Activitat Club Cultural. No ets soci?
  • Activitat NO programada.

Resum de l'Excursió

Programa Activitats Culturals | Excursions Culturals

1 dia

El Port de la Selva - El Mirador de Sant Pere de Rodes -25/7 -8h
Programa Activitats Culturals | Excursions Culturals | Activitat Club Cultural.

El Port de la Selva – El Mirador del Mas Ventós -8h

Els grans paisatges de la Serra de Rodes a la Costa Brava Nord

Activitat NO programada.

Sortida 8,00 h en autocar des del Centre, amb les parades habituals.


Avui anirem a visitar els magnífics panorames de l’Alt Empordà. Des de Vilajuïga ens dirigirem amb l’autocar cap als paisatges abruptes de la Serra de Rodes, enmig del Parc Natural del Cap de Creus. Arribarem a la zona del Mas Ventós. Des dels seus miradors, podrem gaudir d’unes fantàstiques vistes de la Badia de Roses i de l’Empordà.

Després anirem cap a Sant Pere de Rodes. Veurem exteriorment el conjunt monàstic, considerat un dels més importants del nostre art romànic. Des del seu indret, si el dia és clar, s’obre una esplèndida panoràmica sobre la costa nord del Cap de Creus. Tot seguit baixarem al Port de la Selva, atractiu poble de pescadors de cases blanques i on hi destaca la silueta de la seva església barroca de Santa Maria de les Neus.

A la tarda ens aturarem al pintoresc poble de La Selva de Mar. Desprès retornarem a Barcelona per l’autopista.


NOTES: Al migdia, temps lliure al Port de la Selva per dinar, estar a la platja, passejar … etc. Podeu portar el dinar de picnic o reservar algun dels seus restaurants.


COVID 19 – AVIS IMPORTANT:

Normes d’obligat compliment:

– Ús de mascareta durant tota la durada de l’activitat.
– Mantenir 1,5-2 metres de distància mínim entre els participants.
– Es recomana l’ús de gel hidroalcohòlic desinfectant homologat.
– Seguir en tot moment les indicacions dels Guies i Professors durant el transcurs de l’activitat.

La durada i protocol d’actuació d’aquestes mesures estaran subjectes als canvis i actualitzacions de la normativa oficial aprovada per les autoritats sanitàries.


Normes generals per a totes les sortides, activitats i excursions:

-Els guies utilitzaran mascareta, i els medis adients possibles en cada cas per facilitar l’escolta de les explicacions i les mesures de distanciament adequades.

-En el cas de les sortides en autocar, es reduirà el nombre de participants per adequar-se a la normativa oficial que hi hagi en cada moment en relació a l’ocupació dels medis de transport.

-Els participants mantindran l’ús de la mascareta durant tota la durada de l’activitat, excursió o viatge

-Els autocars estaran sempre desinfectats abans de les excursions i disposaran de gel hidroalcohòlic homologat per l’ús dels clients.

-En les excursions i sortides es deixarà temps lliure per esmorzar i dinar, prioritzant els menjars de pícnic. Es recomana dur aigua a totes les sortides, així com l’esmorzar i el dinar de casa, per evitar aglomeracions en bars i restaurants. Si es vol menjar en un restaurant, es recomana reservar prèviament.

-Les visites culturals, passejades i sortides urbanes seran especialment per espais oberts i en grups reduïts.  La durada dels recorreguts es pot modificar o disminuir a fi de poder oferir més comoditat en la seva realització. En les excursions en autocar, les explicacions es faran prioritàriament i de forma prèvia en l’interior dels autocars. Desprès és deixarà temps lliure suficient a les poblacions i ciutats que es visitin per passejar i gaudir dels llocs de forma particular.

-En determinats casos i visites urbanes es podran utilitzar radioguies i auriculars de lloguer. L’ús de radioguies incrementa la seguretat durant les sortides ja que permet mantenir les distàncies, alhora que millora l’escolta de les explicacions dels Professors i Guies. Aquests aparells els portaran els guies el mateix dia de la visita i el seu cost per persona és de 2 € (pagament el dia de la visita amb import exacte). Els auriculars d’un sol ús, es cobran a un cost suplementari de 1 €. Animem a que cada participants porti els seus propis auriculars i així contribuïm a la disminució de residus i plàstics d’un sol ús. En el cas de que en una sortida es vagin a utilitzar radioguies, s’informarà prèviament als participants mitjançant el web o en missatges específics.