Tornar Reservar

El peu del Pedraforca – Gósol i Picasso

SORTIDA AJORNADA - Pròximament comunicarem la nova data

El peu del Pedraforca – Gósol i Picasso

El peu del Pedraforca – Gósol i Picasso

SORTIDA AJORNADA - Pròximament comunicarem la nova data
Excursions Culturals
Història Paisatges
Activitat Club Cultural. No ets soci?
  • Activitat NO programada.

Resum de l'Excursió

Excursions Culturals

1 dia

Excursions Culturals | Activitat Club Cultural.

El peu del Pedraforca – Gósol i Picasso

SORTIDA AJORNADA - Pròximament comunicarem la nova data

Activitat NO programada.

Sortida a les 8 h en autocar del Centre, Muntaner-Diagonal (Bar Velòdrom), amb les parades habituals.


Avui anirem cap a l’Alt Berguedà, per contemplar els seus bonics paisatges de muntanya, en aquesta època de tardor.

Visitarem els entorns d’una de les muntanyes més espectaculars de Catalunya, el Pedraforca. Aquesta muntanya mítica ha inspirat al llarg del temps nombroses llegendes per la seva forma tan característica i singular. Farem un recorregut per Saldes per gaudir de les diverses vistes de la muntanya. I a Gósol descobrirem la curiosa estada que hi va fer en Picasso el 1906 i com va arribar fins allà, un recòndit lloc amagat entre muntanyes. Al capvespre retornarem a Barcelona.


NOTES: Recomanem portar pícnic per dinar en els entorns del poble de Gósol i gaudir dels seus magnífics paisatges. Qui ho vulgui podrà dinar en alguns dels seus restaurants, reservant prèviament. Recomanem dur un calçat esportiu. Potser caldrà pagar alguna petita entrada opcional durant l’excursió, que ja es comunicarà el dia de la visita.


 

*COVID 19 – AVIS IMPORTANT: En les sortides i activitats que realitzem després del confinament establim unes mesures de seguretat seguint les recomanacions de les autoritats sanitàries, i les normatives vigents fins a nou avís.

Normes generals:

– Els guies utilitzaran mascareta, i els medis adients possibles en cada cas, com altaveus, micròfons, radioguies, … etc per facilitar l’escolta de les explicacions i les mesures de distanciament adequades.

– En el cas de les sortides en autocar, es reduirà el nombre de participants per adequar-se a la normativa que hi hagi en cada moment en relació a l’ocupació dels autocars i medis de transport.

– Els autocars estaran sempre desinfectats abans de les excursions i disposaran de gel hidroalcohòlic homologat per l’ús dels clients.

– En les excursions i sortides es deixarà temps lliure per esmorzar i dinar, prioritzant els menjars de pícnic. Es recomana dur aigua a totes les sortides, així com l’esmorzar i el dinar de casa, per evitar les aglomeracions en bars i restaurants. Si es vol menjar en un restaurant, es recomana reservar prèviament.

– En les visites culturals, passejades i sortides urbanes aquestes seran especialment per espais oberts i en grups reduïts. La durada dels recorreguts disminuirà a fi de poder oferir més comoditat en la seva realització.

També hi haurà unes mesures d’obligat compliment pels assistents (els guies no acceptaran en la sortida el participant que les incompleixi):

– Ús de mascareta durant tota la durada de l’activitat.
– Mantenir 1,5 metres de distància mínim entre els participants.
– Es recomana l’ús de gel hidroalcohòlic desinfectant homologat.
– Seguir en tot moment les indicacions dels Guies i Professors durant el transcurs de l’activitat.

La durada i protocol d’actuació d’aquestes mesures de seguretat pel COVID19 estaran subjectes als canvis i actualitzacions que es poguessin aplicar en futures revisions de la normativa oficial aprovada per les autoritats sanitàries competents.

El peu del Pedraforca – Gósol i Picasso