El Mas de Joan Miró a Mont-roig

Baixar mas miró mont-roig
Resum de l'Excursió
Excursions Culturals / 1 dia
Excursió no programada
  • Aquesta excursió no està programat en aquests moments si estàs interessat contacta’ns.

    Contacta'ns
Sobre l'Excursió
El Mas de Joan Miró a Mont-roig
Excursió no programada
  • Aquesta excursió no està programat en aquests moments si estàs interessat contacta’ns.

    Contacta'ns

Dissabte 1 de desembre 2018 – Sortida 8 h – Excursió Cultural en autocar

Visita a la Masía de Joan Miró a Montroig del Camp – Els paisatges de les comarques de Tarragona.

Avui farem una excursió molt especial on descobrirem el Mas Miró, un espai obert fa poc al públic. Aquest va ser el lloc on l’artista Joan Miró  va utilitzar com a model per fer el quadre de La masia, en l’etapa figurativa de l’artista, i que actualment s’exposa a la National Gallery de Washington.

El Mas Miró es troba als afores de Mont-roig del Camp, al camp de Tarragona. Aquest lloc va ser essencial per la seva obra i lloc d’inspiració del seu particular univers. Això ho demostra la frase que va deixar escrita: “Tota la meva obra és concebuda a Mont-roig.”

Visitarem aquest especial indret que està format per una sèrie d’edificis de diverses èpoques, des del segle XVIII fins al segle XX. Destaca la masia pròpiament dita, i al costat la casa dels masovers, que va servir de model pel quadre abans anomenat. També trobem el jardí, que encara conserva part de la vegetació, i el taller o estudi on Joan Miró es dedicava a la creació i al treball de la seva obra.

Visitant aquest Mas coneixerem millor la figura i l’obra de Miró, el seu complex llenguatge simbòlic basat amb el vincle amb la terra, així com en l’interès pels objectes quotidians i per l’entorn natural.

Després d’aquesta visita anirem fins a la ciutat de Tarragona, on deixarem temps lliure per dinar i a on podrem passejar per la part antiga de la ciutat on es conserven alguns edificis de l’època romana i també podrem acostar-nos fins a l’emblemàtic Balcó del Mediterrani.

Al migdia, temps lliure a Tarragona per dinar. Entrada 5 €. (pagament insitu). La visita serà amb servei d’Àudio-Guia i es necessitarà portar els telèfons mòbils propis (smartphone) amb connexió d’internet i auriculars.

 

masia miró mont-roig del camp
balcó del mediterrani tarragona