Tornar Reservar
PDF
mas miró mont-roig

Visitem el Mas de Joan Miró a Montroig i Cambrils – 28/05/22 – 8h

Excursió Cultural al Baix Camp de Tarragona, Mont-roig del Camp i el Port de Cambrils

Visitem el Mas de Joan Miró a Montroig i Cambrils – 28/05/22 – 8h

Visitem el Mas de Joan Miró a Montroig i Cambrils – 28/05/22 – 8h

Excursió Cultural al Baix Camp de Tarragona, Mont-roig del Camp i el Port de Cambrils
Excursions Culturals
Art Paisatges
Activitat Club Cultural. No ets soci?
  • Aquesta activitat es troba en curs o ja s'ha realitzat. Consulta les properes activitats disponibles al programa AQUÍ.

Resum del viatge

Excursions Culturals

1 dia

mas miró mont-roig
Excursions Culturals | Activitat Club Cultural.

Visitem el Mas de Joan Miró a Montroig i Cambrils – 28/05/22 – 8h

Excursió Cultural al Baix Camp de Tarragona, Mont-roig del Camp i el Port de Cambrils

Aquesta activitat es troba en curs o ja s'ha realitzat. Consulta les properes activitats disponibles al programa AQUÍ.
Destacats de l'Activitat
Itinerari
Preu i condicions
Info pràctica
Horaris i Punt de Trobada
Dades tècniques
Altres dates

Descripció: Avui farem una excursió molt especial on descobrirem el Mas Miró. Aquest va ser el lloc que l’artista Joan Miró  va utilitzar com a model per fer el seu famós quadre de La Masia, en l’etapa figurativa de l’artista, i que actualment s’exposa a la National Gallery de Washington.


El Mas Miró es troba als afores de Mont-roig del Camp, a les terres del Baix Camp de Tarragona. Aquest lloc va ser essencial per la seva obra i lloc d’inspiració del seu particular univers. Això ho demostra la frase que va deixar escrita: “Tota la meva obra és concebuda a Mont-roig.” Visitarem aquest especial indret que està format per una sèrie d’edificis on hi destaca la masia i la casa dels masovers. També el taller o estudi on Joan Miró es dedicava a la creació i al treball de la seva obra.


Visitant aquest Mas coneixerem millor la figura i l’obra de Miró, el seu complex llenguatge simbòlic basat en el vincle amb la terra, així com en l’interès pels objectes quotidians i per l’entorn natural. Després d’aquesta interessant visita anirem fins a Cambrils on deixarem temps lliure al Port de Pescadors, per poder dinar lliurement de picnic o en algun dels seus restaurants de peix i marisc. A la tarda veurem els bonics panorames marítims d’aquesta comarca a l’hora del capvespre i tornarem a Barcelona per l’autopista, amb arribada prevista cap a les 20h aprox.


NOTES:

  • Al migdia, temps lliure al Port de Cambrils per dinar. Podeu reservar algun restaurant del port o portar picnic.
  • Entrada al Mas Miró 8 €. (pagament insitu). La visita serà amb servei d’Àudio-Guia.
masia miró mont-roig del camp
El Parc Samà – Montbrió – El Port de Cambrils - PENDENT
Detalls del preu
El preu inclou
  • Organització, Explicacions i Guiatge pels Professors del Centre Europeu.
  • Transport en Autocar.
  • Assegurança d’Atenció Mèdica.

El preu NO inclou
  • Entrada al Mas Miró, uns 8 €. Pagament el dia de l’excursió
  • Dinar lliure al Port de Cambrils. Recomanem reservar el restaurant amb anterioritat.
Condicions Generals

Les condicions són les reglamentàriament vigents segons la normativa de viatges combinats de la Generalitat de Catalunya. La inscripció, ja sigui personal, per internet, per telèfon o per altres mitjans, implica la plena acceptació de tots i cadascun dels apartats daquesta informació i dels programes detallats i normatives de cada viatge o sortida. que podeu consultar en aquest enllaç totes les Condicions Generals de Reserva.

Mètode de Pagament

Per poder garantir la plaça, un cop confirmada la reserva, cal fer després el pagament corresponent de l’excursió o sortida o la bestreta d’un viatge. No es poden guardar places d’excursions i viatges, si no s’ha fet el pagament corresponent.

A les Excursions d’1 dia amb autocar, una vegada efectuada la inscripció i confirmada, es procedirà, a continuació, a pagar la totalitat de l’import de l’excursió en un termini màxim de 4 dies. Aquest import sempre haurà d’estar pagat abans de la sortida.

Als Viatges de 2 o més dies de durada, que inclouen hotels, cal fer una bestreta o pagament a compte de reserva (que indica a cada programa) també en el termini màxim de 4 dies després de la inscripció. La resta del pagament s’ha de fer, com a màxim, fins a la data límit indicada a cada programa. Les places reservades i no pagades en els terminis indicats seran anul·lades.

Assegurança de Viatge

Assegurança de viatge

En tots els nostres viatges de més d´un dia, caps de setmana i ponts, hem inclòs en el preu una assegurança de viatge que cobreix l´assistència mèdica i altres possibles incidències produïdes DURANT un viatge. Per això, no cal tenir cap preocupació sobre això. Es pot demanar més informació sobre aquesta pòlissa a les nostres oficines. Aquesta assegurança NO INCLOU les despeses de cancel·lació produïdes ABANS de la sortida, sigui quina sigui la causa. D’altra banda, recomanem portar a tots els viatges per Europa, la Targeta Sanitària Europea, que emet la Seguretat Social i que es pot demanar a l’INSS, personalment o per Internet.

Assegurança opcional de Cancel·lació

Per evitar qualsevol incidència ABANS d’un viatge, recomanem contractar una assegurança de cancel·lació que cobreix una malaltia greu imprevista (no preexistent), accident personal, hospitalització, mort familiar o incidència, produïts abans de la sortida, d’acord amb les condicions de la pòlissa . La contractació d’aquesta assegurança opcional es pot fer a les nostres oficines, haurà de pagar-la al moment de fer la reserva del viatge (i no posteriorment). En cas de contractació, el Centre Europeu és només una figura intermediària en la contractació d’assegurances de cancel·lació, i la relació contractual és entre l’empresa asseguradora i la persona participant en el viatge. Alternativament també podeu contractar una assegurança de cancel·lació directament a una corredoria d’assegurances, o directament a l’asseguradora de la vostra elecció.

Sortida en autocar des del Centre Europeu (Muntaner-Diagonal) amb les parades habituals.