Tornar Reservar
PDF
castell peralada - empordà

El Castell de Peralada i el Port de la Selva – 09/07/22 – 8h

Els atractius paisatges de l'Alt Empordà i la Costa Brava Nord

El Castell de Peralada i el Port de la Selva – 09/07/22 – 8h

El Castell de Peralada i el Port de la Selva – 09/07/22 – 8h

Els atractius paisatges de l'Alt Empordà i la Costa Brava Nord
Excursions Culturals
Art Paisatges
Activitat Club Cultural. No ets soci?
  • Aquesta activitat es troba en curs o ja s'ha realitzat. Consulta les properes activitats disponibles al programa AQUÍ.

Resum del viatge

Excursions Culturals

1 dia

castell peralada - empordà
Excursions Culturals | Activitat Club Cultural.

El Castell de Peralada i el Port de la Selva – 09/07/22 – 8h

Els atractius paisatges de l'Alt Empordà i la Costa Brava Nord

Aquesta activitat es troba en curs o ja s'ha realitzat. Consulta les properes activitats disponibles al programa AQUÍ.
Destacats de l'Activitat
Itinerari
Preu i condicions
Info pràctica
Horaris i Punt de Trobada
Dades tècniques
Altres dates

Una interessant sortida cultural a la comarca de l’Alt Empordà, en la que veurem el Museu del Castell de Peralada. Aquest museu es troba a la població medieval de Peralada, on hi destaquen les cases de pedra, la plaça porxada i atractius racons. Desprès anirem al Port de la Selva, sens dubte un dels paratges més bonics i singulars de la Costa Brava nord.

Descripció: Una interessant sortida cultural a la comarca de l’Alt Empordà, en la que veurem el Museu del Castell de Peralada. El Museu el trobem instal·lat en el convent del Carme. Aquest convent es construí a mitjans del segle XIV, molt proper al castell i al segon recinte de la muralla. A la visita que farem podrem veure l’església del convent, d’estil gòtic. Quan la van restaurar es va derruir la falsa volta i s’hi va descobrir un teginat policromat gòtic, original de l’església. També hi destaca el Museu del Vi, on hi trobem una àmplia exposició de 750 objectes relacionats amb la cultura del vi, ubicat en una part de les antigues bodegues dels frares carmelites.


També destaca les col·leccions del Museu del Vidre que es considera la més important d’Espanya, com a col·lecció feta per un sol propietari, i una de les més significatives del món. A la visita també destaca la col·lecció de ceràmica amb unes 1.000 peces i sobretot l’extraordinària biblioteca. Hi trobem els llibres dels darrers membres de la nissaga Rocabertí, i quan l’any 1923 adquirir el castell Miquel Mateu, va augmentar considerablement els seus fons. Hi va afegir uns dos-cents incunables, uns set-cents exemplars únics o raríssims … i també la col·lecció cervantina, amb uns 5.000 exemplars, dels quals més de mil són diferents  edicions de Don Quixote.


Després d’aquesta visita, al migdia ens desplaçarem al pintoresc poble mariner de El Port de la Selva, un dels més bonics de la Costa Brava Nord. Tindrem temps per passejar, veure el port de pescadors, gaudir dels paisatges, estar a la platja, dinar, … etc. Arribarem a BCN a les 20-20,30h aprox.


Preu socis: 32 € – No socis: +10 €

Museu de Peralada: uns 5 € aprox. Aquest pagament directament al lloc.

biblioteca peralada - museu peralada
claustre peralada - museu castell peralada
port de la selva
Port de la Selva Centre Europeu
Detalls del preu
El preu inclou
  • Organització, Explicacions i Guiatge pels Professors del Centre Europeu.
  • Transport en Autocar.
  • Assegurança d’Atenció Mèdica.

El preu NO inclou
  • Entrada al Museu del Castell de Peralada 5 € aprox.. Pagament el dia de l’excursió
  • Dinar lliure al Port de la Selva. Recomanem reservar el restaurant amb anterioritat o portar picnic.
Condicions Generals

Les condicions són les reglamentàriament vigents segons la normativa de viatges combinats de la Generalitat de Catalunya. La inscripció, ja sigui personal, per internet, per telèfon o per altres mitjans, implica la plena acceptació de tots i cadascun dels apartats daquesta informació i dels programes detallats i normatives de cada viatge o sortida. que podeu consultar en aquest enllaç totes les Condicions Generals de Reserva.

Mètode de Pagament

Per poder garantir la plaça, un cop confirmada la reserva, cal fer després el pagament corresponent de l’excursió o sortida o la bestreta d’un viatge. No es poden guardar places d’excursions i viatges, si no s’ha fet el pagament corresponent.

A les Excursions d’1 dia amb autocar, una vegada efectuada la inscripció i confirmada, es procedirà, a continuació, a pagar la totalitat de l’import de l’excursió en un termini màxim de 4 dies. Aquest import sempre haurà d’estar pagat abans de la sortida.

Als Viatges de 2 o més dies de durada, que inclouen hotels, cal fer una bestreta o pagament a compte de reserva (que indica a cada programa) també en el termini màxim de 4 dies després de la inscripció. La resta del pagament s’ha de fer, com a màxim, fins a la data límit indicada a cada programa. Les places reservades i no pagades en els terminis indicats seran anul·lades.

Assegurança de Viatge

Assegurança de viatge

En tots els nostres viatges de més d´un dia, caps de setmana i ponts, hem inclòs en el preu una assegurança de viatge que cobreix l´assistència mèdica i altres possibles incidències produïdes DURANT un viatge. Per això, no cal tenir cap preocupació sobre això. Es pot demanar més informació sobre aquesta pòlissa a les nostres oficines. Aquesta assegurança NO INCLOU les despeses de cancel·lació produïdes ABANS de la sortida, sigui quina sigui la causa. D’altra banda, recomanem portar a tots els viatges per Europa, la Targeta Sanitària Europea, que emet la Seguretat Social i que es pot demanar a l’INSS, personalment o per Internet.

Assegurança opcional de Cancel·lació

Per evitar qualsevol incidència ABANS d’un viatge, recomanem contractar una assegurança de cancel·lació que cobreix una malaltia greu imprevista (no preexistent), accident personal, hospitalització, mort familiar o incidència, produïts abans de la sortida, d’acord amb les condicions de la pòlissa . La contractació d’aquesta assegurança opcional es pot fer a les nostres oficines, haurà de pagar-la al moment de fer la reserva del viatge (i no posteriorment). En cas de contractació, el Centre Europeu és només una figura intermediària en la contractació d’assegurances de cancel·lació, i la relació contractual és entre l’empresa asseguradora i la persona participant en el viatge. Alternativament també podeu contractar una assegurança de cancel·lació directament a una corredoria d’assegurances, o directament a l’asseguradora de la vostra elecció.

Sortida en autocar des del Centre Europeu (Muntaner-Diagonal) amb les parades habituals.