Tornar Reservar
PDF

Creuer per les Illes Medes – Pals – Costa Brava – 23/07/22 – 8h

Els paisatges mediterranis de L'Estartit i el poble medieval de Pals a L'Empordà

Creuer per les Illes Medes – Pals – Costa Brava – 23/07/22 – 8h

Creuer per les Illes Medes – Pals – Costa Brava – 23/07/22 – 8h

Els paisatges mediterranis de L'Estartit i el poble medieval de Pals a L'Empordà
Excursions Culturals
Història Paisatges
Activitat Club Cultural. No ets soci?
  • Aquesta activitat es troba en curs o ja s'ha realitzat. Consulta les properes activitats disponibles al programa AQUÍ.

Resum del viatge

Excursions Culturals

1 dia

Excursions Culturals | Activitat Club Cultural.

Creuer per les Illes Medes – Pals – Costa Brava – 23/07/22 – 8h

Els paisatges mediterranis de L'Estartit i el poble medieval de Pals a L'Empordà

Aquesta activitat es troba en curs o ja s'ha realitzat. Consulta les properes activitats disponibles al programa AQUÍ.
Destacats de l'Activitat
Itinerari i visites
Preu i condicions
Info pràctica
Horaris i Punt de Trobada
Dades tècniques
Altres dates

Una agradable passejada en vaixell per la costa de l’Empordà i la reserva natural de les Illes Medes, i a la tarda veurem Pals, un dels pobles més bonics de Catalunya.

Descripció: Ens dirigirem cap a la població de Torroella de Montgrí i des del port de L’Estartit farem una travessia marítima per la Reserva Natural de les Illes Medes. Aquest creuer marítim, (aprox. 1,30 h) inclou un trajecte per la costa de l’espectacular Massís del Montgrí i continua vorejant i rodejant les Illes Medes amb boniques panoràmiques. Podrem gaudir de la riquesa d’aquest arxipèlag considerat un dels espais naturals més importants de la Mediterrània.


I a la tarda ens acostarem al bonic poble medieval de Pals. Aquest típic poblet de l’Empordà ha conservat els seus carrers, placetes i racons històrics amb un fort regust medieval. Ressalten les pintoresques cases de pedra, la Torre de les Hores i les antigues muralles. Desprès d’aquesta atractiva visita cultural, al capvespre retorn per l’autopista a Barcelona, amb arribada prevista a les 20h aprox. Un atractiu dia a les terres de L’Empordà i la Costa Brava !


  • Preu socis: 32 € – No socis: +10 €
  • Creuer en vaixell: 12,50 € aprox. Aquest pagament directament al lloc.
  • Nota: Al migdia temps lliure a l’Estartit per estar a la platja, passejar, dinar, etc …
  • Dinar: Podeu portar el dinar de picnic o reservar un restaurant amb anterioritat.

excursió cultural a roca foradada - illes medes
pals - torre de les hores
Detalls del preu
El preu inclou
  • Organització, Explicacions i Guiatge pels Professors del Centre Europeu.
  • Transport en Autocar.
  • Assegurança d’Atenció Mèdica.

El preu NO inclou
  • Creuer per les Illes Medes 12,50 €. Pagament el dia de l’excursió
  • Dinar lliure a L’Estartit.
Condicions Generals

Les condicions són les reglamentàriament vigents segons la normativa de viatges combinats de la Generalitat de Catalunya. La inscripció, ja sigui personal, per internet, per telèfon o per altres mitjans, implica la plena acceptació de tots i cadascun dels apartats daquesta informació i dels programes detallats i normatives de cada viatge o sortida. que podeu consultar en aquest enllaç totes les Condicions Generals de Reserva.

Mètode de Pagament

Per poder garantir la plaça, un cop confirmada la reserva, cal fer després el pagament corresponent de l’excursió o sortida o la bestreta d’un viatge. No es poden guardar places d’excursions i viatges, si no s’ha fet el pagament corresponent.

A les Excursions d’1 dia amb autocar, una vegada efectuada la inscripció i confirmada, es procedirà, a continuació, a pagar la totalitat de l’import de l’excursió en un termini màxim de 4 dies. Aquest import sempre haurà d’estar pagat abans de la sortida.

Als Viatges de 2 o més dies de durada, que inclouen hotels, cal fer una bestreta o pagament a compte de reserva (que indica a cada programa) també en el termini màxim de 4 dies després de la inscripció. La resta del pagament s’ha de fer, com a màxim, fins a la data límit indicada a cada programa. Les places reservades i no pagades en els terminis indicats seran anul·lades.

Assegurança de Viatge

Assegurança de viatge

En tots els nostres viatges de més d´un dia, caps de setmana i ponts, hem inclòs en el preu una assegurança de viatge que cobreix l´assistència mèdica i altres possibles incidències produïdes DURANT un viatge. Per això, no cal tenir cap preocupació sobre això. Es pot demanar més informació sobre aquesta pòlissa a les nostres oficines. Aquesta assegurança NO INCLOU les despeses de cancel·lació produïdes ABANS de la sortida, sigui quina sigui la causa. D’altra banda, recomanem portar a tots els viatges per Europa, la Targeta Sanitària Europea, que emet la Seguretat Social i que es pot demanar a l’INSS, personalment o per Internet.

Assegurança opcional de Cancel·lació

Per evitar qualsevol incidència ABANS d’un viatge, recomanem contractar una assegurança de cancel·lació que cobreix una malaltia greu imprevista (no preexistent), accident personal, hospitalització, mort familiar o incidència, produïts abans de la sortida, d’acord amb les condicions de la pòlissa . La contractació d’aquesta assegurança opcional es pot fer a les nostres oficines, haurà de pagar-la al moment de fer la reserva del viatge (i no posteriorment). En cas de contractació, el Centre Europeu és només una figura intermediària en la contractació d’assegurances de cancel·lació, i la relació contractual és entre l’empresa asseguradora i la persona participant en el viatge. Alternativament també podeu contractar una assegurança de cancel·lació directament a una corredoria d’assegurances, o directament a l’asseguradora de la vostra elecció.

Sortida en autocar des del Centre Europeu (Muntaner-Diagonal) amb les parades habituals.