Tornar Reservar
PDF

Creuer de Roses a Cadaqués i el Cap de Creus – 2/07/22 – 9h

Excursió en Vaixell pel Parc Natural del Cap de Creus

Creuer de Roses a Cadaqués i el Cap de Creus – 2/07/22 – 9h

Creuer de Roses a Cadaqués i el Cap de Creus – 2/07/22 – 9h

Excursió en Vaixell pel Parc Natural del Cap de Creus
Excursions Culturals
Paisatges
Activitat Club Cultural. No ets soci?
  • Aquesta activitat es troba en curs o ja s'ha realitzat. Consulta les properes activitats disponibles al programa AQUÍ.

Resum del viatge

Excursions Culturals

1 dia

Excursions Culturals | Activitat Club Cultural.

Creuer de Roses a Cadaqués i el Cap de Creus – 2/07/22 – 9h

Excursió en Vaixell pel Parc Natural del Cap de Creus

Aquesta activitat es troba en curs o ja s'ha realitzat. Consulta les properes activitats disponibles al programa AQUÍ.
Destacats de l'Activitat
Itinerari i Visites
Preu i condicions
Info pràctica
Horaris i Punt de Trobada
Dades tècniques
Altres dates

Una excursió que us recomanem especialment per la bellesa espectacular dels paisatges del Cap de Creus. Arribar a Cadaqués des del mar és sempre una inoblidable experiència.

Sortirem de Barcelona per anar cap a les terres de L’Alt Empordà. Per la ruta de Castelló d’Empúries ens arribarem a Roses, vila amb un important port de pescadors. Hi deixarem temps lliure per dinar i passejar pel passeig marítim o per estar a la platja.


A les 15 h, pujarem al vaixell que fa un viatge molt espectacular i agradable per una zona protegida, d’extraordinari valor ecològic. Des del mar veurem el Castell de la Trinitat, la Punta Falconera, el Cap Norfeu, els illots de Port Lligat, i els abruptes cingles i penya-segats de feréstega bellesa del Cap de Creus, amb les petites illes de la Maça d’Oros i S’Encalladora. Una oportunitat per veure el Parc Natural del Cap de Creus des del mar.


El vaixell s’atura a la mateixa platja de Cadaqués, i deixa 1,30 h per visitar aquest poble de mítiques cases blanques i petits carrerons estrets, situats al voltant de la notable església de Santa Maria. Després agafarem de nou la barca per tornar de nou a Roses. Finalment retornarem en autocar cap a Barcelona. A causa dels horaris del vaixell, l’arribada a Barcelona serà a les 21,30-22 h aprox.


  • Al migdia temps lliure a Roses per dinar, passejar, estar a la platja, … etc. 
  • Vaixell: 20 € (aquest pagament directe a Roses).
  • En cas de mal temps, vent fort o temporal marítim el viatge de Roses a Cadaqués es faria en l’autocar.

 

cadaqués - alt empordà
cap de creus - paisatge - roques
Detalls del preu
El preu inclou
  • Viatge i desplaçaments en autocar des de Barcelona
  • Assistència dels Professors i Guies del Centre Europeu
  • Assegurança de viatge

El preu NO inclou

El viatge en barca, 20 €. Pagament directe a Roses.

Condicions Generals

Les condicions són les reglamentàriament vigents segons la normativa de viatges combinats de la Generalitat de Catalunya. La inscripció, ja sigui personal, per internet, per telèfon o per altres mitjans, implica la plena acceptació de tots i cadascun dels apartats daquesta informació i dels programes detallats i normatives de cada viatge o sortida. que podeu consultar en aquest enllaç totes les Condicions Generals de Reserva.

Mètode de Pagament

Per poder garantir la plaça, un cop confirmada la reserva, cal fer després el pagament corresponent de l’excursió o sortida o la bestreta d’un viatge. No es poden guardar places d’excursions i viatges, si no s’ha fet el pagament corresponent.

A les Excursions d’1 dia amb autocar, una vegada efectuada la inscripció i confirmada, es procedirà, a continuació, a pagar la totalitat de l’import de l’excursió en un termini màxim de 4 dies. Aquest import sempre haurà d’estar pagat abans de la sortida.

Als Viatges de 2 o més dies de durada, que inclouen hotels, cal fer una bestreta o pagament a compte de reserva (que indica a cada programa) també en el termini màxim de 4 dies després de la inscripció. La resta del pagament s’ha de fer, com a màxim, fins a la data límit indicada a cada programa. Les places reservades i no pagades en els terminis indicats seran anul·lades.

Assegurança de Viatge

Assegurança de viatge

En tots els nostres viatges de més d´un dia, caps de setmana i ponts, hem inclòs en el preu una assegurança de viatge que cobreix l´assistència mèdica i altres possibles incidències produïdes DURANT un viatge. Per això, no cal tenir cap preocupació sobre això. Es pot demanar més informació sobre aquesta pòlissa a les nostres oficines. Aquesta assegurança NO INCLOU les despeses de cancel·lació produïdes ABANS de la sortida, sigui quina sigui la causa. D’altra banda, recomanem portar a tots els viatges per Europa, la Targeta Sanitària Europea, que emet la Seguretat Social i que es pot demanar a l’INSS, personalment o per Internet.

Assegurança opcional de Cancel·lació

Per evitar qualsevol incidència ABANS d’un viatge, recomanem contractar una assegurança de cancel·lació que cobreix una malaltia greu imprevista (no preexistent), accident personal, hospitalització, mort familiar o incidència, produïts abans de la sortida, d’acord amb les condicions de la pòlissa . La contractació d’aquesta assegurança opcional es pot fer a les nostres oficines, haurà de pagar-la al moment de fer la reserva del viatge (i no posteriorment). En cas de contractació, el Centre Europeu és només una figura intermediària en la contractació d’assegurances de cancel·lació, i la relació contractual és entre l’empresa asseguradora i la persona participant en el viatge. Alternativament també podeu contractar una assegurança de cancel·lació directament a una corredoria d’assegurances, o directament a l’asseguradora de la vostra elecció.

Sortida en autocar des del Centre Europeu (Diagonal – Muntaner) amb les parades habituals.

1 juliol 2018
Sitges – Passejada al capvespre
Saber-ne més
RUTA HISTÒRICA DEL 19 DE JULIOL DEL 1936
14 març 2020
1936, la Ruta Històrica del 19 de juliol – 14/3/20
Saber-ne més